Кои са те ли? Ами хора, които не стоят пред тоя избор....Затова им е толкова лесно да дават такива акъли. Аз обаче бих им дала един съвет на тях - да вземат да ни дадат на нас един личен пример, да видим как става тоя номер
И бих им обърнала внимание на още нещо - никой не е застрахован! Някой ден техните деца може да се окажат в нашата позиция, дали и на тях такъв акъл ще дадат или ще си скъсат задниците да им осигурят помощ за поредното ин витро? Гаранция, че ще е второто
Понякога ми идва да се изтъпаня в ефира на някое такова тъпо шоу, точно след едно такова малоумно изказване и да им рекна пет приказки на тия малоумни патки/без извинение/. Аз лично смятам, че е проява на ниска култура, слаб мозъчен потенциал и абсолютна наглост, да раздаваш съвети, които ти самия не би последвал и за неща, които даже и не разбираш, да не говорим да си преживял. Все едно аз сега да се изтъпаня по телевизията и да започна да съветвам онкоболните да не харчат държавни пари за лечение, което може и да не им помогне. Вместо да ги харчат, да вземат да ги отстъпят на някой дом за сираци примерно....Дали ще е редно, а?
Направо побеснявам от такива простотии вече...