Мили момиченца, вече 6.5 г. ви чета и препрочитам, велики идеи, велики стратегии, много дар слово по форумите, но знаете ли каква е истината, една едничка, когато трябва да докараме нещата до край се изпокривате като мишки, да мишки...
За първи път си позволявам да пиша толкова остро, защото рядко, много рядко ми се случва са се ядосам, но знаете ли какво стана вчера? От 9.30 до следобед аз не спрях да въртя телефони (и да разсея всеобщото мнение, телефона ми е личен и си го плащам от джоба с огромните си доходи от майчинството) и да търся кой аджеба от всички многознаещи да отиде в БТВ, трябваше да се молим да отложат предаването, защото не мога да намеря човек.
Аз ще отида, това е ясно, не че ми се ходи, не е редно аз да съм на всякъде, каузата е една и е обща, незнам дали сте се замисляли, но дали наистина вярвате, че имам нужда някой да ми казва какво да говоря, че чак и стратегия да ми измисля
Който има да каже нещо важно и безценно, моля, хората ни дадоха поле за изява.
И ако може да не се обиждаме, защото никога до сега по медийните ни изяви не се е хленчило, подсмърчало и мрънкало... Напротив, многократно сме доказали, че сме зрели, интелигентни хора с позиция, която безрезервно защитаваме.
За всичките тези години от тук минаха много "умни глави", вижда се колко останаха и колко вършат работа, така че няма нужда да се връткаме, да се цупим и да се правим на обидени, няма на кой, просто.
Да и още нещо, в кое предаване предлагате да отидем, и моля, ако може да ни уредите участие, след като единственото от което ни предлагат не е подходящо според повечето?