zdraveite.
mislex si che sam bremena 5dni mi be6e zakasnial nomi doide,sled zagubata mi predi godina sega se razo4arovax o6te pove4e,silnoto jelanie me iziajda po malko i gubia jelanie.dori dns ne otidox na rabota za si napravia test a toi mi doide.sega sam podtisnata i mnogo tajnamaja mi kazva che triabva parvo da saberem niakoi lev i da kupim kola parvo i za bebeto d imame no pak az ne iskam da chakam.iskam si tova koeto mi vzexa.niamam jelanie ve4e da se boria ivskmes4 semolia.misla ch 6ttttttse otkkkkkkja o isalta za bbbbbe.d prdalja bez tova.daje nznam kd ipordaamilt id pi6a.
Моля, пиши на кирилица или използвай кредор!
fiola_28 мнозина сме в твоето положение, но нито сме се предали, нито пък сме се отчаяли!
Да, мъката е огромна, а желанието и мечтата ни за дете са още по-големи, те са тези, които ни дават сила да се изправим след поредният неуспех и да продължим смело напред!
Не се предавай, тук е мястото където можеш да споделиш! Тук са хората, които ще те разберат! Защото те знаят какво ти е! Знаят през какво минаваш! Защото те са като теб!