0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на kotaranata
« Отговор #60 -: Февруари 24, 2011, 15:20:12 pm »

На теб кой ти предписа и утрогестан и дуфастон едновременно? Аз доколко знам не може се пият заедно, но не съм много сигурна osi_10
8O 8O 8O
Вярно ли? Аз всъщност утрогестана го ползвам вагинално.
Иначе заместващата докторка ми го изписа.
Ауууууууу.... сега как ще изтрая докато дойде доки??????
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
« Отговор #61 -: Февруари 24, 2011, 15:24:17 pm »
не се шашкай излишно, но на мен така ми се струва че прочетох някъде

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #62 -: Февруари 24, 2011, 16:11:45 pm »
kotaranata, аз не съм лекар, но утрогестан и дуфастон съдържат една и съща съставка - прогестрон - и са хормонални лекарства. Няма значение, че го слагаш вагинално. Прочети си упътванията и ще видиш.
Недей да взимаш и двете без консултация със специалист, за да не стане пък предозиране. Въпреки че, когато бях бременна - за задържане ми бяха изписали утрогестан - 3 пъти по две таблетки вагинално. Но всеки е отделен случай естествено.

Стискам ти палци и ти желая много, много хубава и безпроблемна бременност!
« Отговор #63 -: Февруари 26, 2011, 21:23:10 pm »
Днес най накрая се похвалих и на моята лекарка  :D
Апарата показа 6 г.с.
Гадното е че чак след 2 седмици трябва да ида... а аз все се притеснявам и смятам, и мисля....
Казах на доки какво пия и тя каза да продължа. Явно и така може. Не разбирам.
Само забравих да я питам какво мога да пия при главоболие- никога до сега не съм имала такива пристъпи на главоболие, ама едва ли мога да пия нещо, така че ще търпя.
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
« Отговор #64 -: Февруари 26, 2011, 23:53:53 pm »
kotaranataединствено нож па , до колкото знам друго не дават на бремени,трябва да са по леки лекарства , по възможност дори никакви.Все пак се консултирай с лекарката си.Не се притеснявай всичко ще е ок.
*
« Отговор #65 -: Февруари 27, 2011, 15:54:41 pm »
Нош па по принцип е за болки в корема,но сигурно и за глава става.
Котаранче, не се притеснявай ще видиш,че всичко е наред. Знам че е трудно - аз бях (а и още съм де) същата. Само се притеснявах - ама истина ли е, ами ако е извънматочна, а и леко прокървявах 2-3 пъти???!!! osi_15 osi_13 osi_14 и т.н. На това отгоре една лекарка ми постави и диагноза кухо яйце. А бе какво да ти кажа. Бях се побъркала направо!! Но виж всичко си е ок  и вече сме 5,5 см :D :balk_50: и дай боже се надявам всичко да върви добре и занапред.
Та не се притеснявай , времето тече бавничко но всичко ще е наред :bighug: :bighug: :crossfingers:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #66 -: Февруари 27, 2011, 17:13:03 pm »
Мило Коте :) Честито!!! от все сърце
Пожелавам ти лека, спокойна и незабравима бременност

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум