0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Re: Графиката на kotaranata
« Отговор #40 -: Февруари 02, 2011, 15:11:20 pm »
LittleHope няма много и малко положителен тест  :wink: 
Мацоооо  :P , започни да правиш тестовете следобед за да си по-спокойна. Този резултат според указанията, според мен е отрицателен, но искам после да сложиш и следобния да му се порадваме, защото той според БТ в графиката ти трябва вече да е положителен. ОК ?  :wink:

« Отговор #41 -: Февруари 02, 2011, 19:25:13 pm »
Ето вечерния тест. Този път съм се стискала и не съм пила вода от 15.30 до 19.00. Мисля че съм спазила всичко.
Не зная как да го тълкувам наистина. Тест линията /в ляво/ е по- хилава, но пък ми се струва че в единия й край е доста ярка /повече от контролната/.
Кажете си мнението и вие, а утре и в други ден пак ще правя по 1 тест вечер, че да видим....
Ох...дано БТ се покачи  ...
« Последна редакция: Февруари 02, 2011, 19:33:09 pm от kotaranata »
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
« Отговор #42 -: Февруари 02, 2011, 20:07:06 pm »
За мен това е положителен тест.
При мен бяха такива - на другия ден вече тестовата линия бледнееше.
Най-добре ще е днес да действате - успех мила ! :hug2: :crossfingers: :crossfingers:
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #43 -: Февруари 09, 2011, 11:18:53 am »
Много добре се движиш мила,Успех дано ни се похвалиш скоро
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #44 -: Февруари 13, 2011, 12:30:59 pm »
kotaranata, днес много хубаво се е покачила БТ. Стискам ти палци! :wink:
« Отговор #45 -: Февруари 13, 2011, 14:08:17 pm »
Ох, милички, направо не смея да се надявам.
Нормално ли е толкова плавно и еднакво да се повишава БТ? В смисъл 4 дни 36.8, 4 дни 37.0, а сега почвам 37.1. Страх ме е че след 4 дни 37.1 после ще падне изведнъж.
Иначе имам голям проблем с гърдите, до вчера само ме боляха, а днес и ме сърбят безобразно.
Не знам дали да си правя тест утре. Много ми се иска да зарадвам Котето с положителен резултат за празника, обаче супер много ме е страх да не е отрицателен. А и в сряда ми предстои изпит- та... съвсем ще се срина ако е отрицателен, а хич не ми се чака вече...
Благодаря ви че ме наблюдавате. Целувки.
« Последна редакция: Февруари 13, 2011, 14:10:04 pm от kotaranata »
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #46 -: Февруари 13, 2011, 14:25:32 pm »
Стискам ти палци да се е получило! Според мен е рано за тест и утре може да не отчете правилно и да се разочароваш. По-добре изчакай, пък подаръка дано след няколко дни да си го получите :wink:
*
« Отговор #47 -: Февруари 13, 2011, 17:32:17 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :grouphug:
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #48 -: Февруари 13, 2011, 19:18:28 pm »
kotaranata, според мен трябва да почакаш поне 3-4 дни за тест, защото утре ще е рано и може да не покаже вярно. Изкушението е голямо, но се въоръжи с търпение. Стискам ти палци за още по-хубаво покачване на БТ!
*
« Отговор #49 -: Февруари 14, 2011, 09:28:13 am »
Коте, поне към 31-вия ден трябва да направиш тест, небързай.
Стискам сииииилно палци и дано имаш успех и с изпита и тестчето да е +  :wink:
« Отговор #50 -: Февруари 14, 2011, 10:43:16 am »
Наистина все още е рано за тест за това изчакай още няколко дни.Дано резултата е такъв на какъвто всички тук се надяваме-с тази страхотна графика. :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #51 -: Февруари 14, 2011, 17:14:42 pm »
Котаранке, поне още 4 дена си дай.. Не бързай с теста, че разочарованието е огромно.. Аз съм ги правила тези ранните тестове и после като видя  :bfn: направо ми идва да се ритна по д-то  :wink:
Дано след няколко дена имаме повод за радост в тази темичка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #52 -: Февруари 15, 2011, 09:19:31 am »
Котенце късмет мила  yahoo_17 yahoo_17
прави са момичетата недей бърза с тестчето
стискам палците за един хубав  :bfp:

Вярвам!!!!
« Отговор #53 -: Февруари 15, 2011, 09:54:56 am »
Много стиснати палци от мен. Графиката ти е чудна!!!!!!

« Отговор #54 -: Февруари 18, 2011, 07:33:20 am »
Ех Коте,знаех си! Честито, ти само не се тревожи, всичко ще е наред. Чакай си спокойно 25ти и никакви лоши мисли,пийй си прогестероновите препарати, вземи си но-шпа за всеки случай, моята докторка каза да пия 3*1 дори да нямам болки :)

Стискам палци за една хубаво оформена точица на 25ти :)

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #55 -: Февруари 18, 2011, 11:41:49 am »
И тук да те поздравя Котаранко, браво мила, браво. Наистина при това зацапване нямаше какво друго да е. Супееееер ще си имаме малко котенцееее. Целувам те

*
« Отговор #56 -: Февруари 23, 2011, 15:07:39 pm »
Честито миличка.Малко със закъснение те поздравявам,но от сърце.Желая ти безпроблемни 9-месеца и на финала едно здраво бебече.
Виждам ,че Клостила при теб добре се е отразил.-Направо супер мила!!! :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #57 -: Февруари 24, 2011, 11:43:19 am »
Честито и от мен и ти желая една лека и безпроблемна бременност. :)
« Отговор #58 -: Февруари 24, 2011, 14:55:16 pm »
:grouphug2:
Благодаря ви милички, много се радвам че ме наблюдавате.
Аз сега говорих с акушерката и май се оказа че не се знае дали утре ще съм на преглед че докторката днес пристига в БГ, а за утре не се знае още.
Ама аз мисля да съм нахална и да цъфна сутринта пред кабинета, пък ако я няма...може да се намърдам при друг лекар.  :lol:
TITKO мила, ти още ли почиваш? Гледам графиката ти изостана.
Целувам ви. Ще информирам веднага след прегледа.

[
*
« Отговор #59 -: Февруари 24, 2011, 15:13:21 pm »
Котаче, дано се видиш утре с докторката. Аз като се знам с какво нетърпение чакам всеки преглед. Ама все ми се струва че много нарядко ги дават тези ЖК. Аз да има как всяка седмица ще ходя - че нали съм си една паника дали всичко е ок. :lol:

На теб кой ти предписа и утрогестан и дуфастон едновременно? Аз доколко знам не може се пият заедно, но не съм много сигурна osi_10