0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Цикълът ми закъснява с 4 дни, въпреки това аз знам че съм с унищожени тръби и не е възможно да забременея без инвитро. Първите два дни си мислех че ще ми дойде всеки момент /даже си ходех с превръзка от страх да не ме изненада/, на третият ден до вечерта си повтарях че е невъзможно да съм бременна. Лошото стана вечерта, получих нервна криза, явно колкото и да знам че не е възможно вътрешно си се надявам да е станало чудо. Съпругът ми ме предума да си взема днес тест /4 ден/ за да видя какво е положението и да го приема такова каквото е /за да се поуспокоя/.
Теста разбира се е отрицателен и въпреки че знаех резултата, се почувствах много зле и много плаках и все още плача, но не знам защо. Не разбирам на какво се надявам след като знам научно цикъла на бременноста - без тръби веригата е прекъсната.
Извинявайте ако ви досаждам с мойте откровения но знам че само вие можете да ме разберете

Напълно те разбирам миличка  :( . И аз всеки месец съм така. Хем понякога си знам, че момента сме го пропуснали, хем си казвам, че щом до сега не е станало без лекарска помощ, едва ли скоро ще стане ей така, ама пак се надявам. Надеждата умира последна, а нали казват, че и чудеса ставали понякога...
 :bighug:  и от сърце ти желая да преодолееш мъката и скоро наистина да си бременна!
*
Hari, много мъчно ми стана като прочетох:(
Желая ти много скоро да се случи ТВОЕТО чудо!
Еех, Хари, много емоционално натоварващи са такива моменти.

Аз само последния път на 20-ден от ЛФ с висока темп. след инсеминация си направих кръвен тест - и така ми олекна, щото поне знаех, че бременност няма -0.1 беше ЧХГ-то, а преди това хем си викам то от утрогестана не ми идва М, хем домашния тест отрицателен, хем се надявам ... гадост, скапваш се.
Заканила съм се вече само кръвни тестове!
Благодаря ти, Бени!

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Хари, миличка, много ми домъчня като ти прочетох постинга:(.
Прегръщам те, бъди силна:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
Боже боже, колко мъка има по тоз свят боже.....
Хари бъди силна мила, нормално е с нашите проблеми да плачем , да страдаме, да натоварваме... добре си си поплакала поне да ти олекне.
Съжалявам за това, което изпитваш мила и аз като теб (при моите 9 неуспешни инсета) на всяко идване на цикъла умирах бавно и гаснех, но живота продължава.
Бъди силна и се усмихвай въпреки мъката!
Прегръщам те!!
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Хари, виж при мен се случи нещо подобно.
Подадох документи за инвитро и на следващия месец, мензиса ми закъснява. Също като теб първите дни си ходех с превръзка в джоба и постоянно ходех до тоалетна. Една вечер си купих тест, прибрах се вкъщи и казах на мъжа ми, че ще го направя. А той ми каза - недей не си бременна, та ние не сме правили секс. Направих теста - само една черта - помислих си - какви са тия фалшиви тестове - все по една чертичка излиза и кога ли ще видя и аз тези две черти. Отидох все пак на преглед, защото ми закъсняваше вече 10 дни, и се оказа че съм бременна - извънматочно, за жалост.
От 10 години правиме опити и сме опитвали какво ли не. А се получи точно когато не сме правили абсолютно нищо - нито хапчета съм пила, нито съм следила овулация - нищо. Просто се бях успокоила след като подадох документите, че на есен ще започна процедури и ще мисля тогава, а дотогава - почивка, а то взе че стана.
Е, вярно търъбата ми не е пуснала плода да стигне до матката, но не се отчайвам. Вярвам, че следващият път ще стане. Явно рецептата е спокойствие...
*
Разбираме те и още как. Стискам ти палци за успешно инвитро! :balk_21:
Alexandra
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Хари ти получили отговор от касата и кога ще правиш процедурите?
Не се притеснявай мила, колкото си по-спокойна толкова по-добре.
Успехи! :wink:
*
:bighug:
hari_77, не знам какво да ти кажа , мила! Дано вече да ти е поолекнало!
Благодаря за подкрепата момичета, цял ден съм с кофти настроение и не ми се пишеше. Знаех че във вас ми е утехата и ще ме разберете точно какво усещам. При мен закъсненията са рядкост /в год. 1 път е събитие ако ми закъснее/ въпреки, че януари пак имаше малко, но тогава не го усетих по този начин. Може би чакането ме е поизнервило доста и за това се сринах сега.
Успокоявам се с това че есента ще правя инвитро, въпреки че още не съм получила отговор от касата.
Благодаря, прегръщам ви всички.

*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
Мила Хари,сигурна съм 4е със всяка една от нас се слу4ва съ6тото както и с  теб.Но трябва да бъде6 силна,и знам 4е колкото и да ти повтарям да се успокои6,ти няма да го напрви6,докато сама не си каже6 до тук бе6е със страданието.
Мисли си само хубави не6та и не се натоварвай емоционално,за6тото нервите 6те ти трябват за на есен.Просто си кажи,4е когато 4овек желае не6то много силно,то се сбъдва,независимо от вси4ко.
ПРЕГРЪ6ТАМ ТЕ СИЛНО :bighug:  :crossfingers:  :cloud9:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
Мила Хари,при всички е така.Аз съм така повече от 10 години и си мисля,че всичко вече съм видяла,но всеки месец намира нов начин да те засегне и да те заболи по нов начин.След толкова години трябва да си малоумен като реагираш така,но дори като ми протече си казвам - може да е цветна бременност.Сега се опитвам да проумея,че може би никога няма да стане и да го приема,а то подличко пак си работи от вътре и разбирам,че пак се надявам...Такава ни е орисията.Всеки месец ще се надяваме въпреки всичко!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Мила хари напълно те разбирам всички ние се надяваме -понякога уснователно по някога не!Все пак сме хора и се поддаваме на емоции!!
Много пъти съм изпадала в такива кризи и е жестоко!!Всеки си носи своя кръст и явно това е наш!!Но рано или късно всеки път има край ,и на края на този път ще се сбъднат мечтите ни!Вярвам в това!
Успех на теб и на всички момичета!
И аз така , мила Хари , се надявам всеки път да съм бременна след като ми закъснее. Например май месец след като ми закъсня с 10 дена си направих тест ,оказа се отрицателен ,знаех си ,че ще е отрицателен тъй като с мъжа  ми засега не прави опити.Но въпреки всичко се надявах да съм бременна тъй като не се пазим въпреки ,че не правим опити.Какво да кажа като на следващата вечер след като си направих тест ми дойде ,въпреки, че беше много слаб и необичаен този месец месечния ми цикъл.Много слабо кървене ,посетих гинеколог и се оказа ,че имам изменение в цъкъла по хормонални причини.Сега пия дуфастон остават ми още два дена и сега ще видим дали ще ми дойде,поне така каза гинеколога ,че след като ги изпия след няколко дена трябва да ми дойде , а ако не дойде тогава вече ще говорим за друг преглед.След това ще правим хормонални изследвания.
Р?скам бебе    
много благодая на всички ви!!!
Днес ми дойде и вече съм спокойна, бях започнала да си втълпявам че може да е извън маточна браменност, но слава богу не е.
Стискам палци на всички ни, в най скоро време, при следващо закъснение, теста да е положителен.

*

adi

• 7710
Стискам палци на всички ни, в най скоро време, при следващо закъснение, теста да е положителен.[/quote]

Дано дано мила Хари!!!!На всички ни да не ни идва по 9 месеца!!! :bighug:
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
аз съм абсолютно същата и напълно те разбирам Хари дори когато знам че няма шанс надеждата в мен е толкова силна че ме ни дава покои и ето сега на пример направих кисти този месец цикъла ми доиде само за два дена аз знам че няма начин да е бременост макар че не ми се е случвало до сега такова нещо и ме е страх че ще се отвори нов проблем но вътре в себеси се надявам даже на цветна бременност,което за съжаление ще остане само плод на желанието ми утре ще се прегледам и знам че ще съм разочарована знам колко много ще плача но въпреки това днес се надявам както всички се надяваме на малките си чудеса.успех ти желая и твоето чудо да не закъснява.
*

didi_788

• **
  • 64
  • Няма невъзможни неща..винаги има решение
Миличка;знам как се чувстваш...Аз съм само с една тръба и знам как се надяваш..на мен казаха;че нормално мога да успея около 5%.Но трябва да вярваме в успеха!Независимо ин-витро или нормално зачеване!Стискам палци да се осъществи мечтата ти!Само с вяра ще успееш!
didi_788
*

adi

• 7710
ДИДИ всичко си е божа работа!!!!Понякога има шанс 1%и става ....понякога всичко е ОК!100% и нестава!
Вярвай миличка!!!!!При всички нас ще стане!!!!Всички ние ще станем мами и ще бъдем найстрахотните мами на света!!!! :balk_21: