Хари, виж при мен се случи нещо подобно.
Подадох документи за инвитро и на следващия месец, мензиса ми закъснява. Също като теб първите дни си ходех с превръзка в джоба и постоянно ходех до тоалетна. Една вечер си купих тест, прибрах се вкъщи и казах на мъжа ми, че ще го направя. А той ми каза - недей не си бременна, та ние не сме правили секс. Направих теста - само една черта - помислих си - какви са тия фалшиви тестове - все по една чертичка излиза и кога ли ще видя и аз тези две черти. Отидох все пак на преглед, защото ми закъсняваше вече 10 дни, и се оказа че съм бременна - извънматочно, за жалост.
От 10 години правиме опити и сме опитвали какво ли не. А се получи точно когато не сме правили абсолютно нищо - нито хапчета съм пила, нито съм следила овулация - нищо. Просто се бях успокоила след като подадох документите, че на есен ще започна процедури и ще мисля тогава, а дотогава - почивка, а то взе че стана.
Е, вярно търъбата ми не е пуснала плода да стигне до матката, но не се отчайвам. Вярвам, че следващият път ще стане. Явно рецептата е спокойствие...