Чудесна статия
Вдъхновена от просветление след като я прочетох ме осениха няколко мисли:
1. За изоставените деца в българските институции са виновни бездетните семейства. Някой да не си помисли, че вина имат хилядите неграмотни, малограмотни циганки, за които децата са само метод на препитание или отчаяни жени, притиснати до стената от живота по различни причини или нещастни и изплашени родители "заслужили си" с нещо може би в минал живот да им се роди дете с увреждане. Не!!!!!! Това са семействата с репродуктивни проблеми. Циганките ще произвеждат по едно дете на година, а бездетните ще осиновяват.
2. Поради вече изложеното да се затворят клиниките по стерилитет.
3. Незабавно да се гласува закон и да се задължи всяко бездетно семейство в срок от 1 месец да осинови поредното изоставено дете.
4. В случай, че не се изпълни т.3 провинилите се да бъдат лишени от свобода за срок от 2 години да им дойде акъла.
5. На болните от онкологични заболявания незабавно да им спрат лечението, защото те са "лоши" хора и си заслужават болестта.
6. Недоносените деца да се хвърлят на боклука още с раждането, защото не е редно да се опитваме да надхитрим природата.
7. Всички медицински операции незабавно да бъдат обявени за "ДЯВОЛСКА РАБОТА". Всички хирурзи да се изпратят в концлагери, за да е сигурно, че няма тайно да упражняват уменията си.
8. Пенсионерите над 65 г. да бъдат приспивани завинаги, за да не се харчи държавата да ги храни. Знаете поговорката: "Който не работи, не трябва да яде"- следователно не трябва да живее.
И накрая да живеят безотговорните родители! Хвала вам! Раждайте и изоставяйте! Ние сме насреща, ще осиновим вашите деца, ще ги отгледаме. Те ще станат родители. И понеже генетиката все пак на вода не става НЯКОИ от тях ще изоставят децата си и кръгът ще се завърти.
Да живее ПРИРОДАТА и природните закони, които и вменяваме
! Да живее бай Хитлер! Де да беше поживял още малко нямаше да е нужно аз да се напъвам да мисля!