0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #940 -: Февруари 25, 2011, 17:26:26 pm »
Здравейтееееееееее  :D мииии и това мина при това бързо много бързо :lol:.Док извадил 6 яйцеклетки.Аз щях да пиша по-рано ама нямах нет osi_8 после си поспинках малко Janitke мила :bighug: и сега пиша с нетърпение щото знам какво е да се чака за новини :).
Да кажа малко подробности а :lol:.Снощи почти не спах както и очаквах :?Отидохме 8.30 Ани ми взе контейнерчето и изчаках малко на диванчето,все още нямаше никой ,но след малко много момичета и момчета започнааха да идват.По едно време идва една жена влиза при Док и му вика айде ще работим ли 8O :ask: викам си ясно това ще да е анестезиолога :lol: и ги подбира щото бързала.И така много бързо трябваше да се съблека и да си оправя леглото 8O :lol:.А аз си мислех ,че ще има да си почакам и много се надявах по-бързо да се почва докато не съм избягала-честно ви казвам :lol:.
И ме почнаха Ани промивка,анестезиоложката дупчи вена :) :? 8O 8O и така и не видях очите на Док
*
« Отговор #941 -: Февруари 25, 2011, 17:37:02 pm »
Благодаря на всички за стиснатите палци страхотни сте :bighug: :grouphug2:  :balk_21:
Казаха утре или в неделя ще сеобадят да ми кажат как се развиват нещата и кога ще е трансфера 8O :? :)

Само да кажа ,че мислех че ще ми е лошо но се чувствах супер :rockon:.Сега ме наболява но това да е
« Отговор #942 -: Февруари 25, 2011, 17:54:26 pm »
Михче, супер мн се радвам за теб мила  :bighug: Явно всичко е минало бързичко:) Айде сега хубави новини ти желая да ти снесат от АГ   :goodluck:. На мен ми беше мн странно след пункцията, седя и гледам през прозореца и си мисля как някъде в някое стъкалце имам бъдещи бебенца:)
Ангелина, моя трансфер беше на 25.11, пулсации док видя на 20.12.
*
« Отговор #943 -: Февруари 25, 2011, 21:47:30 pm »
Човече,мила и аз това си мислех днес като гледах през прозореца osi_9 :pleasantry: и наистина е много странно :).Дано да имам хубави новини да се похваля тез дни :crossfingers:,че са ми само 6 ано са отличници. :bighug:
*
« Отговор #944 -: Февруари 25, 2011, 22:19:16 pm »
Ехе, Мишенце, че то като шестица от тотото! Браво! Радвам се, че всичко е минало добре! Естественно, че от тук нататък предстоят само хубави новини!
« Отговор #945 -: Февруари 26, 2011, 16:23:27 pm »
Здравейте момичета и Рачо, отдавна не съм се вясвала , но нещо напоследък не ми остава време  :wink: Минавам на бързо само да пожелая успех на всички чакащи, стартирали и тепърва започващи, повечето вече знаят, че всичко минава  бързо и като насън, а след това предстоят незабравими емоции, които пожелавам на всички ви да изпитате :)))

п.п. Ангелина, моя трансфер беше на 22.04, пулса и на двете бебчета видяхме на 13.05 :)
*
« Отговор #946 -: Февруари 27, 2011, 10:42:24 am »
Привет на всички  :) на мен още не са ми се обадили :ask: от аг.След колко време разбрахте колко са се оплодили и кога ще е трансфера.
Вчера яйчниците не ме боляха днес  доста ме наболяват 8O :?И така още нищо незнам ,но ще чакам само да са добри новините :crossfingers:Дай боже да е шестица от тотото както казва Янитка :bighug:

Съни благодаря за пожеланията :bighug:.Много щастие и здраве ти желая :)
*
« Отговор #947 -: Февруари 27, 2011, 11:08:05 am »
Здравейте всички! Нормално е да те понаболяват, Михче, все пак са понабоцкани малко. Аз на другия ден след трансфера звънях на Ани за да ми каже новините, макар, че доста трудно се свързах, но на тебе щом са ти казали, че ще ти звъннат, ще го направят. Но пък пусто сърце ако не трае, звънни на Ани или на Малена.  :wink: С теб съм, да знаеш! Не съм спирала да стискам палци!
« Отговор #948 -: Февруари 27, 2011, 15:41:30 pm »
Михчее,хайде покажи се че само гледам какви са новините мила от тебе  :D,дано са хубави :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #949 -: Февруари 27, 2011, 18:21:04 pm »
Нормално е да те понаболяват, Михче, все пак са понабоцкани малко.
Искам да попитам нещо, може и да е малко глупаво, но ме човърка - за всеки фоликул ли боцкат яйчника или с едно боцкане в яйчника и пробиват всеки фоликул по поотделно? Другото нещо, което ми е интересно - като изтеглят течността от фоликула обвивката му остава вътре, какво се случва с нея?
Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда!
*
« Отговор #950 -: Февруари 27, 2011, 18:27:33 pm »
Здравейте :D бързо да кажа -от 6 5 са се оплодили 8O :) :?.Ани ми се обади утре съм на трансфер.Дано и утре да са толкова :crossfingers:
Благодаря,4е мислите за мен :bighug: :grouphug2:
Имам проблеми с нета затова 4ак сега пиша :?

Целувки на вси4ки
*
« Отговор #951 -: Февруари 27, 2011, 19:30:34 pm »
Мих пет е добра бройка  :D. Хайде утре избирайте най-добрите - 2-3 колкото решите и стискаме палци за положителния резултат след 14 дни.
Фатима не съм много веща по отношение на въпросите, които си задала, но мисля, че боцкат яйчника за всеки фоликул.
« Отговор #952 -: Февруари 27, 2011, 19:37:37 pm »
Значи при мен е паднало доста боцкане - бяха извадили 28 яйчица, а пък се възстанових доста бързо, затова ми беше любопитно.
Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда!
« Отговор #953 -: Февруари 27, 2011, 20:30:39 pm »
Мих, стискаме палци за утре :crossfingers:
Най-хубавите бебоци да си прибереш!

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #954 -: Февруари 27, 2011, 21:03:53 pm »
Мих, успешен трансфер, от утре си бременна до доказване на противното  :D. Голямо вълнение си е.

fatima, аз също имах голям брой яйчица, доста си ме наболяваха яйчниците първия ден, пих аулин, на другата вечер припаднах, ходих на системи, явно си е до организъм. Пък дозата на гонала ми беше доста ниска. Иначе мисля, че за всеки фоликул боцкат, а не с едно боцкане и събрали реколтата :P. Но всичко се изтърпява и нищо не е толкова страшно, колкото изглежда. Важното е накрая много бебета да има.

*
« Отговор #955 -: Февруари 28, 2011, 09:54:21 am »
Здравейтееееееееее :) преди малко се връщаме от аг върнаха ни на 5 ден ще е трансфера 8O :).Док каза да почакаме да изберем най-хубавите :).До колкото чух каза ,че ще има 3-4 ,но не съм сигурна бях изненадана и не очаквах да ни върнат.
Ми това е момичета и Рачо дано да е за хубаво и стискането на палци продължава :lol:

Целувки от мен :P
*
« Отговор #956 -: Февруари 28, 2011, 10:32:51 am »
Здравейтеееееее и от мен! Това е хубав знак Михче. За стискането - стискаме, не сме спирали.  :wink: Аз бях там, когато доки каза на една двойка, че ще изчакат още два дни. Може би сте били вие. Аз бях с дълго сиво палто и оранжева папка, ако си ме забелязала.
*
« Отговор #957 -: Февруари 28, 2011, 10:43:43 am »
Мих браво! Мисля че това означава че са ви много хубавки  :D, успех!
*
« Отговор #958 -: Февруари 28, 2011, 10:47:33 am »
Янитка ние трябва да сме били,но аз май нищо не виждах :lol: аз бях с бяло и черно палто  :).Дано да е добър знак както казваш :bighug:
А с тебе какво става сега какво следва с вас :) само най най хубави неща вярвам след всяко зло идва добро вярвам в това няма как да е по друг начин :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :balk_21:
*
« Отговор #959 -: Февруари 28, 2011, 10:50:45 am »
ЕЕЕЕЕЕЕЕ Бамбоо как си мила :bighug:
Успех и на тебе  :balk_21: