0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #720 -: Февруари 03, 2011, 14:32:47 pm »
Много сте ми сладки всичкиииии, благодаря ви!
Пункцията мина леко и успешно, много по-добре от първия път за което голяма заслуга имаше анестезиоложката, д-р Даниела Николова (дано не бъркам) толкова лека и приятна беше упойката, все едно бях задрямала на дивана...събудиха ме веднага без никакъв дискомфорт. Изкараха 9 яйцеклетки, доки се появи и ми каза че пак ще ги делим фифти-фифти инв/икси за по-сигурно, утре на обяд ще видим резултата.
Янитка успех утре! Всичко минава бързо и неусетно, има-няма 20-30 мин.
Ние бяхме 2 пункции, минаха за 0 време. Целия екип са толкова усмихнати и внимателни, щото аз съм си голяма паника и бях доста нервна, а Ани дори ми държеше ръката, много съм им благодарна.
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #721 -: Февруари 03, 2011, 14:45:43 pm »
bamboo, утре след ВИП новините, те чакаме да пишеш :D. Сега си почивай и не се натоварвай.

*
« Отговор #722 -: Февруари 03, 2011, 15:51:57 pm »
Еееееее бамбоо мина и това :DАз така се притеснявам за пункцията за упойката(никога не съм била под пълна упойка 8O)ама и това се преживява вярвам.Успех ти желая и занапред :goodluck:.Janita успех и на теб :goodluck: утре.Добре ,че разказвате всичко така се чувствам по-спокойна като знам какво ме очаква :).
« Отговор #723 -: Февруари 03, 2011, 17:16:34 pm »
Бамбо, като гледам бройката е супер!
Чакаме да видим колко ще има оплодени утре и ще чакаме деня на теста, а той ЩЕ е положителен - то се знае!
Мих, няма нищо страшно от упойката за пункцията! Тя е много лека и излизането от нея е приятно!
Успех утре, Янита!
ИИИИИИИ, не забравяйте да гледате позотивно на процедурата! Тя ви доближава до вашето щастие  :lol:
« Отговор #724 -: Февруари 03, 2011, 17:29:30 pm »
Аз така се притеснявам за пункцията за упойката(никога не съм била под пълна упойка 8O)ама и това се преживява вярвам.
Леле мила, ако знаех как ме беше страх и мен от тази упойка. И Сиса ми вика абе заспиваш и нищо не усещаш. И аз така треперейки я очаквах, и ми казват брой сега бавно, броя аз, стигнах вече до 12 обаче не заспивам, и тъкмо си мислех айде бе няма ли вече да заспя и във следвашият момент ме побутваха да се будя, а в стаята беше толкова топличко, все едно в нас си бях откъртила, голям кеф:) Скъсах се да я хваля после анестезиоложката. Има само неизвестно неудобство че понякога мн ти се приказва докато излизаш от упойката пък не си мн наясно дали си го казал или само си го помислил:) Абе направо си е голям смях:)
Изкараха 9 яйцеклетки, доки се появи и ми каза че пак ще ги делим фифти-фифти инв/икси за по-сигурно, утре на обяд ще видим резултата.
Рачо има един лаф любим - той резултата е ясен:) Айде най-хубавите ембриончета и да ги прибираш после на топло в тумбака :bighug:
« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 17:35:44 pm от choveche »
« Отговор #725 -: Февруари 03, 2011, 19:51:53 pm »
Браво Бамбо , радвам се , че всичко е минало успешно , бройката е много добра , също като моята-9 бр., сега ще чакаме и още по-добри новини за оплодени яйцеклетки ,вярвам че всичко ще е наред и скоро и ти ще си в нашата групичка preggo.Хайде Янита успех и на теб утре!!!
« Отговор #726 -: Февруари 03, 2011, 21:06:32 pm »
Бамбоо  :wink:,утре с ВИП новини те чакаме :wink:(много ми хареса лафа) :lol:

Янита...успех утре! :wink: :crossfingers:
*
« Отговор #727 -: Февруари 04, 2011, 11:16:56 am »
Благодаря момичета без вас съм за никъде  :grouphug:,че съм си аз и паника 8O.Днес чакаме новини стискам палци :goodluck:Бамбоо,Janita  :)
*
« Отговор #728 -: Февруари 04, 2011, 15:29:50 pm »
По данни на Малена имаме 7 оплодени, от които 5 по-хубави, обаче иксирани, явно пак нешата при нас не са цветущи  :( викат ни на 3 ден в неделя, до тогава док окончателно ще реши кога да е трансфера.
Янитка чакаме те!
Мих спокойно питай ако нещо те интересува, ние сме насреща.
« Отговор #729 -: Февруари 04, 2011, 16:35:16 pm »
Бамбо, миличка, успех, :crossfingers:  Знам,че този път ще е има две чертички  :D.

И като споменах две чертички, искам да споделя радостта си с всички вас , момичета, за да вдъхна кураж на очакващите. Аз и Бамбо бяхме може би бяхме единствените неуспели в есенната групичка. Тежки мъжки фактор бе първоначалната диагноза, потвърдена от два Ин-витро центъра. По време на инсеминация през ноември(след ИКСИ) нашият обичан д-р Александров ме извика над мискроскопа и ми показа нашите живи и пъргави плувци. Не знам дали е чудо,или е резултат от промяната в начина на живот на моя мъж, но зачеркнахме мъжкия фактор от нашия картон. Д-р Александров ни прати вкъщи да правим бебе по приятния начин :lol: Тогава все още си мислих,че след няколко месеца ще се върнем за втори Ин-витро опит. Два месеца по-късно обаче чудото се случи. И днес видях своето плодно сакче  :D :D :D
Щастието е неописуемо, едва снимаха черната точица, защото не спирах да се смея  :lol: Тази вечер ще я покажа на баща ми като подарък за неговия имен ден, защото вече месеци наред той всяка седмица ходеше на църква и палеше свещичка с молба за чудо  :D
Пожелавам ви това щастие да ви се случи възможно най-скоро, момичета. И никога , ама НИКОГА не губете надежда. Целувам ви и ви стискам палци. Нека тази темичка влезе в рекордите на Гинес със 100% успеваемост. И нека Бог да пази д-р Александров и неговия екип, защото те всеки ден правят чудеса!!!
*
« Отговор #730 -: Февруари 04, 2011, 16:51:34 pm »
Браво бе Яничка - невероятна новина! Честито! Три пъти "ура" за теб!
При мен мина супер. Не разбрах кога заспах и кога се събудих. Извадиха ми пет /малко са малко, ама колкото-толкова/. Бяхме две пункции, момичето преди мен - голяма сладурана, побъбрихме си хубаво и времето мина неусетно. Ще стискам палци и за нея. Утре ще видим колко ще се оплодят. И така мили, мои...  :D
« Отговор #731 -: Февруари 04, 2011, 17:09:10 pm »
Яничка, честито!!! Страхотна новина!

Кой ви изписа Fertilmax? От къде ги купихте? Опитах се да намеря в твои постове, но каква точно беше диагнозата на мъжът ти? И какъв точно режим започна да спазва той?
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #732 -: Февруари 04, 2011, 17:10:10 pm »
bamboo, пет са ти напълно достатъчни, хубави дечица да станат, това е важното, а не колко са на брой!

Янита, късмет и на теб!

Янче, браво, браво, браво! Много се радвам, чудесни новини!

« Отговор #733 -: Февруари 04, 2011, 17:53:21 pm »
Яничкаааа :D :D :D,е на такива новини няма как да не ревна....от щастие :D :D :D
много....много се радвам за теб, ех....искам всички от тая тема да се похвалят с такава новина, да няма никой неуспял тук.....иначе ми става мъчно и гадно :(
ама ето...един по един си идвате на слънчевата полянка :wink:

Бамбооо, 5 пак чудесно.....а и на 3 ден да ги върнат,няма за какво да се притесняваш.....толкова бебоци има вече от 3 ден :wink:,важно ти да вярваш в твоето ембрионче и да му даваш кураж и вяра....а то няма на къде да ходи :wink:

Янита пиши утре как са нещата, мирище ми от 5 ще има 5 оплодени :wink: :D
успех мила :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #734 -: Февруари 04, 2011, 18:04:59 pm »
Два месеца по-късно обаче чудото се случи.

Новината ти е страхотна Яничка! Дай боже всекиму такива вести! Радвам се че си я споделила в темата. Тук място за отчаяние няма, а дори и да се поомърлушваме понякога, винаги има кой да ни вдигне на крака:)

Извадиха ми пет /малко са малко, ама колкото-толкова/.

На мен ми извадиха 10, от тях се оплодиха 3, от тях останаха 2, които ми трансферираха на 2-ри ден. И това с мисълта че имам супер яйчица и мъжът ми е перфектен. Като си взех протокола се оказа че едният ембрион е бил разделен на 4, а другият на 2. Виж каква стана тя:)
Стискам ви палци и вярвам във успеха на всяка една от вас.  :bighug:
*
« Отговор #735 -: Февруари 04, 2011, 22:21:41 pm »
Яничка честито! Няма по-хубава новина от тази! Чудеса наистина се случват и то когато най-малко ги очакваш!
Бамбо, Янитка вече започваме да ви стискаме палците за успешен трансфер, в който сме сигурни!  :D
« Отговор #736 -: Февруари 05, 2011, 09:19:22 am »
Благодаря ви, момичета  :D :D :D
Маги, за ФЕРТИЛМАКС попитах д-р Александров, той ми каза, че не е убеден, че ще помогнат, но не пречи да се взимат добавки. Като се замисля обаче тези добавки трябва да се пият поне три месеца , не е имало време да подействат- справили сме се без тях. Иначе ги поръчах от http://www.fertilaid.bg/ , видях рекламата тук, в Зачатие. Режимът беше простичък - никакво тясно бельо ( даже никакво нощем ) , без лаптоп в скута, силна храна и борба със стреса чрез приятни занимания, екскурзиийки и т.н. Мъжкият фактор явно е променлива, макар че като ни видяха спермограмата в Майчин Дом ми предложиха да помислим за донорска програма. Повече не стъпих там, защото нашите доктори в АГ бяха категоричи, че няма нужда и че дори и с нашия малък брой и то трудно подвижни плувци е било възможно(но по-малко вероятно) спонтанно зачеване. Важно е само да не се отчайваме, знам, че понякога е трудно, но щом стъпим на слънчевата полянка всички сълзи се превръюат в усмивки и радостта е двойна!  :D
*
« Отговор #737 -: Февруари 05, 2011, 09:35:38 am »
Ееее,човек да  ви остави за малко ,без да ви наглежда и вижте какви сте ги сътворили????? 8O Яничка ,милата ,направо забременяла!!!Не и се занимавало с пункции и трансфери и направо по "съкратената" процедура!!! :youwoman: Ама то така и трябва ,бе,какво ще се мотаем по клиники и кабинети,а нали всички си знаем ,че нещата се получават! Честито Яничка,от твоя пример,мисля че няма нищо по- обнадеждаващо за всички ни!! Като се замисля,май само един ,двама останахме от "най-" ветераните! Много групички,и есенни ,и пролетните преминаха през  :bfp: Ще трябва да се стягаме и да се изнасяме вече!? osi_19
Бамбууу,екстра са и като бройка, и като качество!!  Направо си готова за :bori_016: :bori_004: Ако не вярваш, попитай и Сиска,тя го вижда през нейното кълбо,ама то и без "вълшебно кълбо" се разбира с просто око!! Ти пиши след тансфера да потвърдиш нашите предположения!! yahoo_33
Чакаме и Янитка да драсне два реда! Нали са на дневен ред и те??
Както се казва-той резултата е ясен :goodluck: ами трябва да си изберем следващия "кадем" за галене по шкембака,че тя Мънкито вече си има друго занимание,а на останалите ще ни трябва още малко късмет...!!!
п.п.абе нови момичета ли влязоха в темата  osi_10 ,респективно в клиниката,или на мене така ми се струва????
« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 09:40:49 am от ra40 »
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #738 -: Февруари 05, 2011, 16:08:42 pm »
Като се замисля,май само един ,двама останахме от "най-" ветераните! Много групички,и есенни ,и пролетните преминаха през  :bfp: Ще трябва да се стягаме и да се изнасяме вече!? osi_19
Рачо, ех че хубаво го каза, и аз така мисля, крайно време е да се изнасяме :wink:
на останалите ще ни трябва още малко късмет...!!!
колкото до късмета, съдбата ни подаде ръка тази година на " ветераните ", дано така остане до края.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #739 -: Февруари 05, 2011, 18:09:43 pm »
Здравейте, мили мои! При мен от шест извадени и шесте са оплодени - пет хубави, а шестата не чак толкова. В понеделник ме викат за евентуален трансвер.
По данни на Малена имаме 7 оплодени, от които 5 по-хубави, обаче иксирани, явно пак нешата при нас не са цветущи  :(
Защо, миличка, казваш, че нещата не са цветущи? Аз попрочетох тук-таме, но мисля, че нещата не са ми съвсем ясни - кога преценяват да е ИКСИ и кога да е ИН ВИТРО? Каква е разликата и кое е по-добър вариант? Аз не разбрах /не ми казаха/ моите как са оплодени.