Браво момичета , радвам се ,че тук започна да кипи живот , нещата започнаха да се раздвижват вече в нашата темичка , което означава , че скоро ще станем свидетели на още нови бременни щастливки,радвам се много и за теб Сhoveche
,че вече си имаш и ти бременна линийка , желая ти лека бременност до края и само хубави мисли в главичката ти. Ето момичета виждате , че рано или късно всички получават своето заслужено и измъчено щастие както се случи с мен , Мънки , Злати , Барбарончето, Съни и още много други знайни и незнайни успяли да се преборят със стерилитета, да не забравя и Човечето , която е най-младото ни попълнение тук сред нас , просто е нужна вяра , търпение и нагласа ,че ще стане чудото и при вас.Относно бирата аз мога да кажа , че има вярно в цялата работа , аз пиех всеки ден по време на стимулацията по една бира по препоръка на една моя позната и имах успех , има полза от нея , тя помага за качеството на яйцеклетките,това е моето мнение , а вие както решите.Относно храната , не съм яла нещо специално , просто си хапвах това , което ми се яде и малко повече млечни продукти.Това , което е важно според мен е след трансфер да почивате и да не се натоварвате с нищо , аз лично лежах и нищо не правих до момента на теста , а и след това, отдадох се изцяло мислено и емоционално на своята цел, а именно да успея да задържа своето бебче живо и здраво и да му създам изцяло нужния комфорт и спокойствие , та нали съм го чакала толкова дълго време и съм го постигнала с толкова труд и сълзи ,че не можех да си позволя да го загубя за едното нищо , защото да кажем не ми се лежи или пък не ме свърта у дома - търпение и вяря това е от мен !!!