0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #360 -: Ноември 11, 2010, 10:09:12 am »
Ейлле,
Честито и от мен :balk_7:
Лека бременност и само положителни емоции!
*
« Отговор #361 -: Ноември 11, 2010, 21:40:36 pm »
Честито и от мен Ейле!
Лека бременност и едно или две сладки бебчета накрая!

Бамбо моя първи опит беше през февруари и ако не беше гадния миомен възел щяхме да повторим опита може би през май. Заради хистероскопията обаче се наложи да го отложим за есента.
С лапарото и аз не съм съвсем наясно, но по принцип освен с диагностична цел се прави и с оперативна. Предполагам, че ако при диагностичната се установи нещо нередно то се отстранява.
« Отговор #362 -: Ноември 12, 2010, 13:50:01 pm »
Честито, Ейле! Леко и приятно бременеене  :D
« Отговор #363 -: Ноември 13, 2010, 00:14:54 am »
suzito, някои ги няма защото са на разходка,а други сме на работа в това чудесно време.Радвам се че при теб всичко е ок,дано така изкараш до края. :wink: :PАз откакто започнах да си бия инжекциите май сьм по спокойна,видях че няма нищо страшно,а винаги сьм си представяла ин витрото по друг начин.Така че всички които сте се ориентирали да имате дечица ои този начин,действайте,няма нищо страшно,страшното е в главите ни :))) osi_9

Съгласна съм с теб Фифоняк, наистина притеснението е само в главите ни.
Колкото до спокойствието и аз така се чувствах по време на инжекциите,
и аз искам да кажа на всички момичета, да не се притесняват от ин витро процедурата. Не е страшно. При мен 1-вия опит беше неуспешен, за съжаление. Сега почивам до следващия опит, а дотогава Успех на всички, които са започнали и решителност на онези, които все още не смеят да започнат. 
*
« Отговор #364 -: Ноември 15, 2010, 10:55:15 am »
Ей че хубави новини, Ейле честито!  :ballons:
Леко бременеене и много, много щастие!
Дани  :welcome:
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #365 -: Ноември 15, 2010, 13:40:33 pm »
здравейте на всички!!! При мен пункцията мина преди няколко дена,всичко беше нормално,извадиха ми 23 яйцеклетки,от които вчера ми казаха че има оплодени 15.Сега чакам с нетьрпение да идва сряда за трансфера и да си прибирам обратно дечицата :wink: osi_9.Дано всичко мине добре,сьм не ме хваща :PА след това и гилямото чакане до теста за бременност,иньче се чувствам добре,подута в рамките на нормалното,много течности и повечко лежане. Дано последвам и аз кьсмета на Ейле,пожелавам го и на всички останали :wink:

« Отговор #366 -: Ноември 15, 2010, 14:47:06 pm »
Фифоняк браво на теб, шампионска бройка изкара :D......в сряда успешно прибиране на децата и после ще чакаме добри новини :bfp: :crossfingers: osi_9

Ейлле как си preggo
*
« Отговор #367 -: Ноември 15, 2010, 15:55:29 pm »
Мале fifonqk ти си направо рекордьор! Браво, супер резултат! Лек и успешен трансфер и един хубав финал накрая!  :bfp:
*
« Отговор #368 -: Ноември 15, 2010, 21:02:15 pm »
Браво на теб Фифоняче! Много яйчица са 23! Пий повечко сокчета, че водата много бързо се изпишва! Стискаме палци за две чертички!
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #369 -: Ноември 16, 2010, 17:11:12 pm »
Благодаря ви момичета,друго си е когато човек има подкрепа и чуе положителна дума. Аз ли сьм единствената тук сьс скорошен трансфер,никой нищо не споделя,хайде искам да чувам и аз много хубави новини от вас момичета;А вие ми стискайте палци,утре сутрин ми е трансфера,нямам тьрпение,той нали не е с упойка като пункцията,и аз ли ще си избера колко ембриомчита да ми вьрнат или доктора,казаха че има 15 хубаво оплодени ...но незнам... :wink: Уж бях с всичко запозната по процедурата а сега взех да си задавам вьпроси :P Като мине всичко ще докладвам какво е станало,стискайте палци всичко да е ок. И споделяйте какво се случва с вас,постоянно проверявам форума и се надявам да прочета поредната положителна новина :wink:
« Отговор #370 -: Ноември 16, 2010, 18:10:08 pm »
Фифоняк, утре успех :wink:
упойка няма, то нищо няма и да осетиш.....то все едно един обикновен преглед, всичко става много бързо, първо ще те дезинфицират....после за няколко минути ги вкарват и около 20-30 мин ще полежиш там и  около 1 час хубаво да полежиш и в палата, това е :wink:
доктора ще ти каже колко ще сложи, но предполагам не повече от 2..............мен ма питаха дали едно или две искам, а аз за по сигурно исках две.........и ето ме с двечки, така че мисли позитивно.......все пак утре си прибираш децата :D
а и сигурно ще имаш и за замразяване :wink:
до тук всичко лесно мина, ако си забелязала..........сега чакане му е майката, най гадната част, зареди се с хубави филми и книжки и се разсейвай и много почивка, зарежи всичко домакинско, колкото можеш спести всякви натоварвания, сега ще ти се падне почивката.......възползвай се :wink:

моя мъж ще вика мамето скоро, че вчера й се оплака че много му идва нагорнище.....и да пазари и да готви и туй онуй, аз нали трябва основно да лежа.....поне на този етап и то милия много се измори вече :D,а аз само го бъзикам.......да види дали ми е било лесно  :D
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #371 -: Ноември 16, 2010, 20:10:22 pm »
Здравейте момичета и Рачо :D,
аз съм добре, в събота смятам да ходя на преглед, че нещо хич нямам търпение чак до 28, поне да видим колко са точките и дали са си на мястото, то е ясно, че за сърдечна дейност е рано. Симптоми почти никакви нямам, болят ме гърдите от време на време и отново от време на време имам менструални болки, и това е. Днес даже си направих още един уринарен тест, ей тъй за успокоение, щото нали съм се зарекла този път да не ходя на кръвни, та тестовата ми линия е много по-наситена от контролната.
fifonqk , браво на теб, да си такава отличничка и две седмици след транфера, както досега :D.
Д-р Александров мен ме пита едно или две ембриончета искам, аз си казах, че искам две. Останаха ми още седем и ги замразихме. Успех!
Днес разбрах за още едно момиче с положителен тест - тя има вече едно дете от успешен опит в АГ-то, само такива хубави новини да се чуват!

« Отговор #372 -: Ноември 16, 2010, 20:55:20 pm »
Ейлле и аз по план в събота съм на преглед, да не стане аз да вляза след теб и на екрана да са две точки,аааа :D osi_9 :crossfingers:
обади се ако се засечем,че аз не те запомних на диванчето предния път :oops:
« Отговор #373 -: Ноември 16, 2010, 22:41:47 pm »
Здравейте моми4ета аз ве4е по рядко влизам във форума,но пък вси4ко си про4итам :wink:.Фифоняк утре много късмет и успех и след две седмици :bfp:.Аз за моя трнсфер 4аках три 4аса и най-смешното беше,4е не ми даваха да пишкам,а аз не издържах защото съм такава пикла и накрая моя мъж отиде да пита доктора дали мога да отида до тоалетната.Трябва да ти е пълем мехура,но не 4ак толкова.Аз след трансфера не лежах много 20-30минути  и обратно за Бургас.После много си по4ивах и не вършех домакинска работа.Даже и на работа не се върнах в на4алото ми беше много криво от този факт,но ве4е свикнах.
*

Eille

• *
  • 916
« Отговор #374 -: Ноември 18, 2010, 13:13:21 pm »
fifonqk, как си? Наред ли мина пункцията?

Ейлле и аз по план в събота съм на преглед, да не стане аз да вляза след теб и на екрана да са две точки,аааа :D osi_9 :crossfingers:
А, дано!

*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #375 -: Ноември 18, 2010, 16:42:18 pm »
 :welcome:да ви разкажа какво се случва с мен,вчера всичко мина норално на трансфера,вьрнаха ми две прекрасни дечица :wink:,и другите ги замразихме.Чувствам се добре и сьм щастлива,сигурна в успеха си.В кьщи много не ме свьрта и днес излязох малко да се разходя,доктора кааза да си живея живота :DСамо незнам как ще устискам до 1.12 да си направя теста. osi_9
« Отговор #376 -: Ноември 18, 2010, 17:26:02 pm »
Фифонче браво, значе децата вече са прибрани на сигурно място при мама :wink:
поне 10 дена гледай да устискаш до положителния тест osi_9 :bfp: :crossfingers:
иначе пази се, че с тея то високи, то низки температури много болни има, бягай надалеч от такива.
не търси никакви симптоми,иначе само ще се изтормозиш.....всичко ще си дойде от само себе си после :wink:
стискаме палци и тримата или трите за теб :lol: и чакаме добри новини от теб :crossfingers: :crossfingers:
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #377 -: Ноември 18, 2010, 18:28:36 pm »
ох marigri,Толкова искам да имам твоя успех :bori_007: :bori_004:,или поне на половина :bori_011: хихих :P,и бяхте всички много прави че дотук всичко мина бьрзо,сега времето всякаш е спряло,ей не минават тези часове и това си е :wink:Още повече че и на работа няма да ходя до теста и сьвсем самичка в кьщи ще изперкам докато се вьрне мьжъ от работа :)Добре че ви има вас,става ми много мило докато ви чета :wink:Хайде някой друг няма ли с какво да се похвали, бьдещите мамчета как са:)))
*

Eille

• *
  • 916
« Отговор #378 -: Ноември 20, 2010, 13:22:39 pm »
Здравейте :D
Днес сутринта отидох при д-р Александров със свито сърце - снощи прокървих, цяла нощ почти не спах от притеснение. Новините обаче са хубави - имаме си две ембриончета, които имат сърдечни пулсации. Докторът ни показа на ехографа как туптят мъничките им сърчица. Това е, много съм щастлива, чак място от щастие не мога да си намеря :D. Надявам се всичко да бъде наред до край.

« Отговор #379 -: Ноември 20, 2010, 15:07:02 pm »
Ейлле.....направо се просълзих от радост, видя ли как прихвана от моите точки :lol:
много...много се зарадвах, само такива новини да има  :bighug:
с това кървене не се стряскай, аз от 9 ден след трансфер имам кафяво зацапване....а и на 2 пъти силно прокървих,но всичко се развива добре слава богу, даже днес ни изиграха кючек на прегледа....мърдат, шават....ръкомахат  :cheerleader: :cheerleader:, моя мъж беше с мен и голяма емоция бяхме :D

гледай повечко да се пазиш сега и всичко ще бъде ок :wink:

Фифонче.....ти си следваща :sucky: :sucky: :crossfingers: