0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #920 -: Февруари 23, 2011, 22:33:32 pm »
Привет на всички :).Бихме и овитрила и утре малко почивка от инжекции :needleani: бързо мина стимулацията :).Да питам аз нещо(като знам всичко дори и малки не много важни подробности се чувствам много по–спокойна :D) къде настаняват за пункция :ask: -да не е някъде до машината за кафе :).И паричките за процедура се плащат при трансфер нали.Тя Ани всичко обяснява ,но като знам каква съм разсеяна и притеснена може нещо да не съм разбрала :oops: :).Каза да си нося 20лв. за анестезиолога.

Благодаря на всички за стиснатите палци  :balk_21:
Bamboo,Janita  :bighug:
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #921 -: Февруари 23, 2011, 22:38:40 pm »
Е тези 20лв. за анестезиолога най ме дразнеха.Защо не си ги вклю4ат в цената  за ИКСИ и се оправят те,а не да ги стискам в шепа и да ги тикам в ръцете на някой :?

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #922 -: Февруари 23, 2011, 22:50:22 pm »
Вали,мила искаш да кажеш 4е трябва аз да ги дам лично на анестезиолога ли :ask:.Оле то така е много кофти неудобно е ужас 8O :?
« Отговор #923 -: Февруари 23, 2011, 23:01:09 pm »
еми да Мих, малко тъпичко е....ама такава е системата,при мен анестезиоложка беше дошла предварително в стаята(оная въпросната до кафе машината).....аз ти препоръчвам да си избереш стаята по към тоалетната, поне ако ти се наложи да отидеш, няма да обикаляш из народа по нощница :lol:, там ще ти е близко :wink:
аз и на пункция и на трансфера бях там,по ми беше спокойно :wink:, стига да е свободна де :D
успех мила :wink:
иначе гледай нищо недей да ядеш и да пиеш....аз уж май спазих всичко, ама като се върнах от пункция повръщах, добра че много бързо реагираха с легенчето и не успях да се оцапам, а и бях още неадекватна от всякъде... :oops:
*
« Отговор #924 -: Февруари 23, 2011, 23:09:03 pm »
Мих, миличка, не се шашкай и не ги мисли тия неща! На теб ти е за първи път /и за последен!/, но на тях такива като нас им минават всеки ден по няколко.  :lol:
Малена и Ани ще са постоянно до теб, така че споко. Стаите за пункцията и за трансфера - правилно си се ориентирала  :lol: . Паричките за самата процедура ще ти я кажат като те извикат за трансфера - зависи как са се оплодили. Предполагам вече са ти дали списък със едни допълнителни консумативи, които трябваше да закупя приди пункцията /така и не ми стана ясно с каква цел!  :ask:/ При самия трансфер нищо няма да усетиш. Ако си любопитна и се престрашиш може да гледаш на лампата, която се пада точно над теб, когато лежиш на магарето.  :wink:
Ще стискам палци със всичка сила!
*
« Отговор #925 -: Февруари 23, 2011, 23:17:18 pm »
Ей, Маригри,  :bighug: писали сме заедно! Как са децата - слушат ли или палуват?!
Аз на пункцията бях в стаята , която е по- към диванчето, а на трансвера в другата. И до двете има тоалетни, така че споко. Преди пункцията наистина недей нищо да ядеш и да пиеш, заради упойката. Но за после си носи водичка и нещо леко за похапване като се подаврандисаш да събереш силици за да си тръгнеш.
Ех, Михенце, как се вълнувам наново заедно с теб!
« Отговор #926 -: Февруари 24, 2011, 07:51:27 am »
Янитка добре сме, растем все по големи и по големи...бебета вече палуват,риткат все по често....ама те другата работа нямат де....

много се радвам за ведрото ти настроение и че с усмивка продължаваш напред :bighug:
говори ли с док,има ли няква причина за неуспеха.....ти нали беше при Ковачев, защо не се ориентираш следващия път при Александров :ask:
при теб само запушени тръби, както при мен де и бях сигурна че ще се получат нещата при теб,ама.....сега трябва да има някво обяснение....

Бамбоо говори ли с док??дано да намерите скоро някво решение за по голям шанс при следващия път....... :bighug:

да ви кажа, че сега влизам със свито сърце тук.....гадно ми, като знам какво преживявате и само се моля колкото може по скоро и ви да изпитате щастието на успеха, от все сърце ви го желая  :bighug:

Мих, след пункция да пиеш много вода,минимум 2 литра на ден и така до щасливия резултат де и после пак е хубаво да спазваш това  :wink:
*
« Отговор #927 -: Февруари 24, 2011, 09:56:21 am »
Здравейте всички!
Не обсъдихме по-обстойно каква е причината за неуспеха(все още). Макар че всички ми казваха, че имам големи шансове, защото имам едно дете заченато по естестен път, макар и преди почти 13 години. Но уви! Сега се надявам скоро да получа одобрение от фонда, защото ме спъват пустите, проклети пари. Знам и много съжалявам, че няма да мога да използвам услугите на АГ-Варна. Само се надявам да направя правилния избор на клиника и доктор.
Хубав ден на всички пожелавам! Пазете се, че е много студено!  :bighug:
*
« Отговор #928 -: Февруари 24, 2011, 10:56:23 am »
Janitka успех ти желая от цялото си сърце :goodluck: :crossfingers:.Дано намериш точния доктор ,който да направи всичко възможно да си имаш прекрасно дете,а може и да ни изненадаш с две :bori_004: :bori_007:.
Аз също съм си мислила ако този опит е неуспешен,че трябва да търся друг доктор друга клиника заради пустите пари :?,но естесвено хич ама хич не ми се иска,а и нямам представа къде :ask:. :bighug:

Маргири,мила риткат а браво на тях :D.Благодаря ви ,че веднага отговаряте на моите въпроси :youwoman: страхотни сте.
« Отговор #929 -: Февруари 24, 2011, 11:25:35 am »
каквото и да изберете от фонда, само да не "Олимед"....от тях се пазете :?
дано в най скоро време успеха да е с вас :wink: :D :crossfingers:
*
« Отговор #930 -: Февруари 24, 2011, 11:36:14 am »
За жалост,след поредица от недобри новини,винаги се получава малко затишие! Не че не ни се иска да влизаме в темата ,но то каквото и да напишеш,каквито и думи да използваш,за съжаление нищо няма да помогне. Всички сме на ясно/е поне повечето,де,а на тези които не са-пожелавам никога да не разберат/ как се чустват момичетата. Все пак всички четем и все се надяваме поне следващите да успеят!! Нали на всички целта ни е една,а всеки успех ни дава вярата и в нашия успех! Няма място за отчаяние!!Всички добре знаем,че времето на първоначалния ентусиазъм, оптимизъм и приповдигнато настроение бързо отминава след един неуспешен опит.Остава ни само вярата,че в бъдище всичко може да се промени. Такаче,нека не губим кураж.
Янита,не знам,какво биха могли да ти кажат докторите повече,но задължително ги попитай.Те и без това не са много разговорливи,особено Док! :wink:Може да има какво да се подобри при следващ опит. За жалост,пустите пари са голяма пречка. Не искам да те разочаровам, Фонда, отпуска пари,но като гледам номерата,опита ще е чак за следващата година. До тогава може да намерите средства от другаде, а и сега най-добре е да починеш ,да се отървеш от лошите мисли и да обърнеш внимание на любимите хора.Това същото важи абсолютно еднакво и за Бамбуу.
А за Мих,имаме специална задача-да ни бъде "отличничката" от зимната сесия!!!! :lol:И въобще да не се шашка.Те паричките/20лв/знаят къде ще си отидат.Стаите са топли и имат тоалетни,а и дават дистанционно за ТВ ако имаш желание да гледаш.Мъжа ти да е до тебе-какви са тия чакания в кафето,бе!! Ей,ще му дърпам ушите,май!!!  :x Нали деца се правят от двама,нищо че само носи контейнерчето!!! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #931 -: Февруари 24, 2011, 12:11:12 pm »
Рачо   :balk_145: :bighug: много точно си го написал аз не мога да го изразя така.

Ха дано изпълня тая специална задача :lol:.Мъжо ще е с мене щом сте казали ,а аз вас слушам я :D.Ако не слуша ще го пратя при теб Рачо да му дръпнеш ушите osi_6 хубавичко.
Дано всички си сбъднем мечтата :bori_007: :bori_004:
*
« Отговор #932 -: Февруари 24, 2011, 14:20:30 pm »
Привет момичета и момчета!

Мих не се притеснявай от пункцията, като те упоят и хоп след малко се събуждаш, а всичко е зад гърба ти. Много стискаме палци да знаеш и в теб ни е надеждата от тази сесия. То като гледам диванчетата колко са пълни с хора май-май има доста народ, който е в процедури, ама не пише........... Както Рачо е писал по-добре е мъжо да е край теб (ако има малко пункции и трансфери Малена се смилява и пуска половинката при теб). Така и за двама ви ще е по-спокойно, особено за него - все пак лесно татко не се става :D. Пък и така ще си имаш румсървис под ръка за кафенце, закуска, какво ти душа сака.
Оф Янитка пустите му пари............не, че е лошо процедурата ти да мине по фонда, ама от това размотаване от една клиника в друга, май много полза няма. В АГ поне вече са наясно със състоянието ви, пък и за втори опит таксата е с 500 лв. надолу.... Както прецените всеки знае своето положение, но като зная останалите книники.....ако трябва да избирам отново бих избрала АГ и частност д-р Алескандров. При нас въпреки, че се получи по естествен път продължавам ежемесечно да ходя при него на прегледи. Добре помислете преди да решите коя клиника да изберете. :bighug:
*
« Отговор #933 -: Февруари 24, 2011, 16:46:00 pm »
Миркас,мила благодаря ти :balk_21:.Самичка съм ,но благодарение на всички вас не се чувствам така :bighug:.Румсървис а :balk_113: :lol: така си е.
« Отговор #934 -: Февруари 25, 2011, 08:35:00 am »
Mirkas, стискам палци:) Като се освестиш драсни някой ред да знаем че си добре  :bighug:
Хубав петъъъък!
« Отговор #935 -: Февруари 25, 2011, 12:04:55 pm »
Mirkas, стискам палци:) Като се освестиш драсни някой ред да знаем че си добре  :bighug:
Хубав петъъъък!
Не миркас, ами мих:) Оф толкоз рано не трябва да се пише по форуми:)
*
« Отговор #936 -: Февруари 25, 2011, 12:57:41 pm »
Особено важи за бременни съфорумнички!!!! osi_9
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #937 -: Февруари 25, 2011, 16:43:01 pm »
Момичета на кой ден след датата за тест се видя при вас ембрион и пулс?
*
« Отговор #938 -: Февруари 25, 2011, 16:52:45 pm »
Михче, спинкаш ли душичке? :wink: Хайде драсни два реда!
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #939 -: Февруари 25, 2011, 16:58:00 pm »
Angelina, трансфера ми беше на 29.10, а ембриони със сърдечни пулсации видяхме на 20.11. Трансфера беше на бластоцисти. На прегледа доктора ме предупреди, че още е рано и може да не се види пулс, но го видяхме и на двете бебета.

Мих, чакаме те да се отчетеш след пункцията!