0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #900 -: Февруари 21, 2011, 16:11:54 pm »
Bamboo.Janita  :bighug: :balk_145: незнам какво да кажа.Аз не ви писах до сега щото не ми се вярваше до последно,че резултата е такъв 8O наистина все се надявах.Като знам какви надежди възлагаме .......Но няма как трябва да вървим напред няма връщане назад няма.

Аз днеска бях на преглед (пак бая почаках така ми тръгна) док очаква да изкара 6 яйцеклетки-много малко ама той док си каза още в началото, че не очаква много :? Пункцията ще е в петък 25 8O :) :?.Ани ми каза да си нося нощничка.чаршафи ,чехли...май само това,а и човечетата на мъжо :).Гладна жадна викам едно кафенце не може ли Ани-НЕ 8O. :).Оф много малко ми се вижда 6 броя аз естествено до последно си викам ,че може да изненадам док и да се пръкнат повече,но уви. :?Шубето ме е хванало яко 8O.
« Отговор #901 -: Февруари 21, 2011, 16:23:24 pm »
Оф много малко ми се вижда 6 броя аз естествено до последно си викам ,че може да изненадам док и да се пръкнат повече,но уви. :?Шубето ме е хванало яко 8O.
Няма място за притеснение, аз скоро минах по този път. Хич и не мисли бройката, трябват ти едно-две :) На мен ми извадиха цели 28!, но количеството е за сметка на качеството - оплодиха се горе-долу само половината. Успех!
Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда!
*
« Отговор #902 -: Февруари 21, 2011, 16:30:49 pm »
Mih, бройките сме ги говорили много пъти!! Споко момиче!! Сега като се оплодят всичките ,ще се чудите кои да върнете!? нали всички ще са отличници!! Спокойно! Късмет ти желая,дано при тебе го има!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #903 -: Февруари 21, 2011, 17:10:06 pm »
Колко странно нещо е живота! Споделяш с хора, които на практика не познаваш най-съкровенните си страхове, мечти и надежди и същите тези хора са способни да те вдигнат на крака когато паднеш и осезаемо да почувстваш прегръдката на всеки един от тях, независимо в коя част на страната се намират!
Започнах да пиша тук с голям страх какво ли ще си помислите за мен, с голямо притеснение, че ще ми се присмивате при евентуален неуспех, но и за секунда не съжалявам, че се "запознах" със всеки един от вас.
Извинявам се за спама, но МНОГО ВИ ОБИЧАМ!!!
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #904 -: Февруари 21, 2011, 17:36:21 pm »
Янитка,  :grouphug:, ние сме сговорна дружина. Аз лично от тази тема имам близки на сърцето приятелки не само виртуално.

Мих, късмет, и наистина не забравяй човечета на мъжа :D :D :D. Моя си ги прибра в джоба на дънките и държеше лично да ги връчи на Малена :D.

fatima, ти сега след трансфер ли си? Кажи да стискаме палци.

*
« Отговор #905 -: Февруари 21, 2011, 18:55:10 pm »
Janita, миличка много добре те разбирам аз по същия начин се чувствах,а сега на никой не споделям своите притеснения и емоции освен на вас :grouphug:.От никой не се чувствам така добре разбрана както от вас :).И аз много ви обичам бъдете живи и здрави и със сбъднати мечти :crossfingers:.
Извинете ме ,но се разчувствах :grouphug2:
*
« Отговор #906 -: Февруари 21, 2011, 19:11:57 pm »
Много съжалявам да прочета тези новини :(
Янитка миличка, прегръщам те силно.
Имаш две прекрасни създания до себе си, прегърни ги, погледни ги в очите,и в тях ще намериш любовта и силата които са ти нужни, за да продължиш напред. :balk_21:
« Отговор #907 -: Февруари 21, 2011, 19:59:23 pm »
fatima, ти сега след трансфер ли си? Кажи да стискаме палци.
Да, след трансфер съм, но не съм пациентка на Вашата клиника, доста ми е далеч. Просто ми харесва  темата Ви и я следя с интерес, много е свежарска. Всички сте много позитивно настроени и няма заяждания като в някои други теми :) Продължавайте в същият дух и положителни тестчета ще завалят като пролетен дъжд :bfp: :bfp: :bfp:
ПП: В момента съм в това положение благодарение на Рачо, който услужливо ми отстъпи своя час за първичен преглед  :thankyousign: :thankyousign: :thankyousign: :thankyousign: :thankyousign:
Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда!
« Отговор #908 -: Февруари 21, 2011, 20:05:12 pm »
Момичета много съжалявам да прочета такива новини,нооо знам че следващите ще са далеч по прекрасни,и следващия път ще сте на диванчето не за пункция или трансфер а за да видите колко сладки бебчета ще имате :).Прегръщам ви и ви целувам :).

Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #909 -: Февруари 21, 2011, 21:42:17 pm »
фатима, благодарим ти за хубавите думи :D. Желая ти успешна процедура :).

*
« Отговор #910 -: Февруари 22, 2011, 10:44:30 am »
Момичета и Рачо,на пункцията мъжо трябва ли да идва :ask:.Аз предпочитам винаги сама да ходя там,но ако трябва ще дойде разбира се :).А и той нещо много му се идва :lol:-нали не се е качвал до сега на седмия етаж интересно му е :ask: :lol:(какво ли интересно има там я).

Фатима,мила стискам палци силно :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:. Аз съм нова ,но преди да се престраша да пиша четях редовно и темите по назад и  те уверявам ,4е всички са страхотни osi_9 :grouphug2:

Bamboo,Janita как сте :ask:
*
« Отговор #911 -: Февруари 22, 2011, 10:51:49 am »
Мих, хубаво е на пункцията мъжа ти да е с теб. Все пак може да си замаяна от упойката и не е добре да се прибираш сама. Пък и заведи го човека да види диванчетата на 7-ми етаж. Да види и той къде се правят чудеЦата  :wink:.

*
« Отговор #912 -: Февруари 22, 2011, 11:18:18 am »
Дани,мила айде ще го взема та да види :wink: :lol: много хубаво го каза -чудеЦата osi_9.Той винаги идва с мене ,но чака долу :oops: :).Може да го извикам  по-късно да се качи като изляза от упойка
« Отговор #913 -: Февруари 22, 2011, 11:45:15 am »
Дани,мила айде ще го взема та да види :wink: :lol: много хубаво го каза -чудеЦата osi_9.Той винаги идва с мене ,но чака долу :oops: :).Може да го извикам  по-късно да се качи като изляза от упойка

О дааааа, и да ти донесе нещо за хапване  :wink: Че след пункцията един глад гониииииии  :lol:
Успех!
« Отговор #914 -: Февруари 22, 2011, 11:58:51 am »
аз отидох за пункция заредена с закуски и айрянче, и с прясно контейнерче :lol: :lol:, като излязох от упойката звънах на милото да идва.........иначе нямаше смисъл да виси там 3-4 часа...

успех :wink:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #915 -: Февруари 22, 2011, 13:16:20 pm »

О дааааа, и да ти донесе нещо за хапване  :wink: Че след пункцията един глад гониииииии  :lol:
Успех!

...и кафенце, на мен най-много ми липсваше сутрин.  :wink:

Момичета, съжалявам за отрицателните тестове. Може да звучи като клише но не губете вяра, че ще успеете, започвайте с плановете за новия опит това най-много помага да се излезе от "дупката на отчаянието"!

mih, успех на пункцията, ако има 6 яйцеклетки са напълно достатъчни.  :wink:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #916 -: Февруари 22, 2011, 14:24:25 pm »
Благодаря ви на всички за подкрепата  :bighug: обичам ви, истински приятели!
Mih успех!
*
« Отговор #917 -: Февруари 22, 2011, 18:19:32 pm »
Здравейте, мили мои!
Благодаря ви и ви прегръщам всички!
Сиеста и теб много те мисля, да знаеш!
Мих, стискам ти палци и ти желая успешна пункция в петък!
Едно въпросче - кога трябва да ми дойде МЦ горе-долу?  :ask: Не му ли е време вече след пустия отрицателен тест?
*
« Отговор #918 -: Февруари 22, 2011, 20:00:53 pm »
Горе-долу 2-3 дни след датата на теста.
*
« Отговор #919 -: Февруари 22, 2011, 23:01:47 pm »
Съжалявам за неуспеха, мили момичета! Янитка, Бамбо  :bighug: :bighug:
Вярвам, че следващият път ще е вашия!
Цикъла обикновено идва 2-4 дни след спиране на лекарствата, но винаги може и да се позабави повече. И може да е по-обилен и болезнен също.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"