0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #860 -: Февруари 18, 2011, 15:50:38 pm »
Михче мила, не се притеснявай че е мълчал. Все пак и те са хора и те си имат настроения. Аз съм го хващала както в мълчаливото така и във веселото настроение. Научих се да питам за всичко, пък ако ще да съм досадна:)
Цетротида се бие по същият начин като гонала, само че под наклон от 45 градуса, че е иглата е по-големичка от тази на гонала:)
Стикам палци и никъв рев че  osi_6!
Бамбу, Янита и вас ви мислим  :grouphug:
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 16:28:44 pm от choveche »
*
« Отговор #861 -: Февруари 18, 2011, 16:04:48 pm »
Човече, прегнила се поставя мускулно. Струва ми се, че го бъркаш с пурегон.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #862 -: Февруари 18, 2011, 16:10:55 pm »
mih, ако имаше нещо, док. щеше да ти каже а щом включва цитротид, значи има фоликули.  :wink: Ако няма или не са нараснали фоликулите обикновено се увеличава дозата ФСХ.

Не се притеснявай да питаш, принципно неща, които те вълнуват.
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 17:33:52 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #863 -: Февруари 18, 2011, 16:17:29 pm »
4ове4е :bighug: успя да ме успокоиш мила благодаря ти :).Да питам за цетротида-нали в спринцовката вътре има вода и тая вода трябва да се сложи в буркан4ето пълно с прах4е,да се разбърка и после да се изтегли ,но с малката игла :ask:.Ани и Малена ме бъзикаха ,4е можело и с голямата игла 8O :lol:
*
« Отговор #864 -: Февруари 18, 2011, 16:22:48 pm »
Дани,deep мерси моми4ета  :bighug:и определено аз трябва да питам пове4епосле се 4удя само ко беше що беше 8O :lol:
« Отговор #865 -: Февруари 18, 2011, 16:23:54 pm »
С голямата игла боцкаш шишенцето с прахчето. Пускаш водичката:) Хубаво изчакваш да се разтвори. Може леко да разклатиш. После пак с голямата игла (въобще даже не я вади от гумената капачица) изтегляш всичко. Сменяш иглите с малката, мажеш шкембака със спирт и боцкаш смело  :needleani:
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 16:30:02 pm от choveche »
« Отговор #866 -: Февруари 18, 2011, 16:25:21 pm »
Човече, прегнила се поставя мускулно. Струва ми се, че го бъркаш с пурегон.

Обърках го с Гонала  :oops: Голяма съм завейка. Поправих се. Извинете  :oops: :oops: :oops:
*
« Отговор #867 -: Февруари 18, 2011, 16:41:49 pm »
 :D :D :D мих и ние се мъчихме поне 20 мин първия път с мъжо докато го разберем цетротида...значи развиваш капачето на инжекцията някъде от средата беше, едната част остава в/у спринцовката, върху нея завиваш дебелата игла, махаш капачето на сухото шише и инжектираш цялата течност в него. Не вадиш иглата, а само леко разклащаш докато се разтвори напълно. След това започваш да изтегляш течността обратно в спринцовката, като дебелата игла е хубаво да е допряна в ъгълчето м/у дъното и стената за да може да изтеглиш цялото количество. След като го изтеглиш развиваш и махаш дебелата игла и слагаш тънката игла, обръщаш спринцовката нагоре и леко връщаш назад буталото, после почукваш леко спринцовката за да излязат балончетата на повърхността и избутваш леко докато течността стигне повърхността и излязат няколко капки на иглата. На мен лично ми беше много трудно да разбера избутала ли съм целия въздух навън, защото не се вижда добре от поставката за иглата, но ще свикнеш. Слагаш под ъгъл 45 градуса, бавно.
Да ти кажа и аз имам същите впечатления от Александров, и на мен не ми говореше нищо ако не го попитах, но той явно си е такъв, така че аз си питах за всичко.
*
« Отговор #868 -: Февруари 18, 2011, 16:44:35 pm »
ха ха ха ,сладуриии!!! "добре дошли в клуба"!!! :lol: Абеее,Док понякога и с кран да му ги дърпаш,пак една дума не можеш ме изкара от устата!! Даже по-често е така,ама друг път не можеш я затвори!хи хи
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #869 -: Февруари 18, 2011, 16:56:10 pm »
Ауууууууууу моми4ета вси4ко разбрах :lol: :D  светна ми пред о4ите :lol: без вас какво щях да правя не ми се мисли :grouphug:.Оле пропуснах Ра4о  :oops: :) да ме извини .Док предния път пък приказваше без да го питам та за туй :lol: абе много си е готин нямам забележки аз ама се притесних дали имам и колко фоликул4ета :ask:.Утре ще се похваля за цитротида :needleani:.А колко е 45 градуса-шегувам се де :lol:
*
« Отговор #870 -: Февруари 18, 2011, 16:59:21 pm »
Е,как колко бе Мих!??? 8O Половината на 90 !!! :lol:Айде да се похвалиш утре за Цетрона!!! то не останало,значи!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #871 -: Февруари 18, 2011, 17:32:49 pm »
Не ги мисли градусите, Мих. Дори не забивай цялата игла в коремчето, достатъчно е половината - лекарството ще си влезе и отиде където трябва. Моят съвет е после със спирното тампонче да си потъркваш боднатото място минутка-две - тако подуването и сърбежа са по-малко /поне при мен беше така/.
Ех, приятели, мойте нерви не издържаха и днес си пуснах кръвен тест. За мой "късмет" са нямали ток следобед и резултатите ще ги качът в сайта по някое време по-късно. ПОБЪРКВАМ СЕЕЕЕЕЕ  :o  :o  :o
« Отговор #872 -: Февруари 18, 2011, 17:40:01 pm »
Мих..само да не забравиш да изпуснеш малко течност навън, за по сигурно...че няма въздух вече в спринцовката :wink:

а за любимия док вчера беше много разговорлив :lol: :lol:, аз от начало много се стресирах от негови настроения....ама вече му намерих цаката :D, тоест свикнах и го питам за всичко което ме интересува и той милия как да мълчи 8O :lol:

Бамбооо.....Янита...на финала сте :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #873 -: Февруари 18, 2011, 17:59:33 pm »
Помощ - резултата е 0,10 - какво е това? 8O  8O  8O
« Отговор #874 -: Февруари 18, 2011, 18:00:44 pm »
това кръвния тест ли????? 8O

ако кръвен до колкото разбирам има имплантация....(не съм много наясно, да се включи и някой друг), но е нисък резултат....което може да се дължи на късно имплантиране....така че до няколко дена, най добре понеделник направи още кръвен тест, уринарния на този етап нищо няма да ти отчете....
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 18:06:02 pm от marigri »
*
« Отговор #875 -: Февруари 18, 2011, 19:27:18 pm »
Ох, момичета, говорих с Малена. Тя ме успокоява, че може да е късна имплантация и че при едноплодна бременност е рано да покаже и кръвния тест. Няма да спирам лекарствата до понеделник, надеждата ще умре последно, но... :(  :(  :(
« Отговор #876 -: Февруари 18, 2011, 20:27:45 pm »
Хеееееей, днес и ние бяхме на 7-я етаж!
Голям кеф ми е там - да знаете  :lol: Винаги се зареждам там с положителни емоции!
Видяхме си любимия доктор и той нас  :wink: Каза, че направо сме се ошишкали  :lol: И как няма - вече сме 5,5кг  :wink:
Мнооооого са готини там всички!
И пак имаше доста жени на диванчето! Но знам, че всяка от тях в скоро време ще е щастлива мама и ще отиде като нас с количката и бебо/бебетата!

А една сестра ли каква беше на асансьора долу, ни каза, че не бивало с количката да се качваме, ами да оставим количката долу  8O
Ами че тя луда ли е?!?!?!?!
Че дали ще си намеря после количката я  :wink: Абееееееее - даже не успя да ме ядоса, щото на 7-я етаж като отиваш си винаги в настроение  :lol:

Пожелавам на всички ви успех!
Янита, май ти е рано още за тест - продължавай си с лекарствата и пей сърце!
« Отговор #877 -: Февруари 18, 2011, 20:43:22 pm »
Барбарон... :bighug:
много се радвам за вас :D :D, видях снимчици на бебо...ама то наистина много пораснало :D, да ви е жив и здрав :D

Янита, мила.....надежда умира последна :wink:, ще видиш че в понеделник ЧХГ ще се увеличи :wink:, стискай и мисли позитивно :wink:

може би ето в такива случаи най добре да се изчака дата на теста, защото сега в случая ще има 2 дена побъркване,колкото и да мислиш позитивно...... :?

Янита :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #878 -: Февруари 18, 2011, 20:48:18 pm »
Janita,миличка щом ти е казала Малена значи има време :).Аз вярвам ,че резултата ще е :bfp:,но представям си какво ти е на сърцето 8O :P :? всякакви емоции
*
« Отговор #879 -: Февруари 18, 2011, 20:53:38 pm »
Привет от нас мързелуващите!
Абе много пишете мацки и Рачо. Ние имахме проблеми с комповете и цяла седмица не съм влизала във форума, та сега голямо четене падна.
Бамбо и Янитка силно стискам палците за положителни тестове, успех и на Мих, която вече е в средата на процедурата.
И ние през седмицата бяхме на 7-мия етаж и както винаги беше пълна лудница - прегледи, трансфери...........Направо им се чудя на тези хора как издържат така по цял ден, седем дни в седмицата............Успяхме да видим и пола на бебето - мъж е! Маригри този път китайска таблица не позна, аз силно се надявах да е момиче, даже името беше измислено...........Сега ще трябва мъжко име да мислим, ама нейсе да е живо и здраво - това е най-важното!