Не може да свари да ми обясни за всичко и най вече за пена :balk_83:после като си тръгнах си викам ми сега ко беше .Надявам се не си бия повече или по-малко .
Пена е песеееен:) Като вкараш и цетротида ще можеш да сравниш колко по-лесничко и бързо е с пенчето:) Аз единствено се бях ошашавила с пена, че накрая ми остана доза и половина в него, при условие че трябваше да са свършили. Та ходих при Ани, си мислех боже да не полудявам да съм си го била пък да не е минала дозата в тумбака
и такива филми разни:) Оказа се, че често случвало да имаш дозичка отгоре. А малкото което остава може да се източи със спринцовка, ама не знам дали има смисъл някакъв... зависи колко ти е останало вероятно.
Бамбу, Янита, не останало до тестчетата! Аз също съм на мнение като Рачо да не бързате с уринарния. Когато са ви казали тогава. Разбира се, има голяма вероятност да покаже по-рано. Самият факт, че независимо дали трансфера е на 2-ри ден като при мен, или на 5-ти като повечето, на всички казват да направят пикливият след 14 дни. Аз го направих сутринта и даже не повярвах, и си викам, бе ще направя кръвен и тогава ще звънна в АГ-то. Обаче ми излязоха някакви спешни неща в офиса и стана обяд. По някое време Ани сама ми се обади и вика - Какво стана бе, защо не се обаждаш:) И беше категорична че ако пикливия има две черти - от кръвен няма нужда
Не че не пуснах на другият ден и кръвен де
Стискам ви палци момичета.
Вярваме в успеха ви