0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #80 -: Октомври 06, 2010, 13:40:37 pm »
Здравейте момичета!
Колкото повече наближава теста толкова повече взех да се отчайвам.Нямам почти никакви симптоми само малко ме болят гърдите и през деня корема ми се издува малко , да кажа че сутрин не е така подут.Много ме е страх от отрицателния резултат.Сигурно съм изпаднала в някаква дупка и аз незнам.Просто исках да ви споделя.Тежко ми е , знам че трябва да сме силни ама .....

*
« Отговор #81 -: Октомври 06, 2010, 14:00:43 pm »
Здравейте девойки! Бамбу,съжалявам момиче за резултата ви!!Дано бързо се възстановите и да погледнете по-ведро напред! Нямаме право на отчаяние!!
Честито Пониииии! Браво! Време беше за малко повече++! Само така!Успехите на всички ни дават силата за да продъллжаваме! Знам,че отчаянието е естествената реакция и лошите мисли направо нахлуват в главите ни,но ++ които се появяват тук трябва да ни амбицират! Няма друг начин!
Барбаронски,ти си нашият герой! радвам се много за теб! Надявам се всичко да е наред и скоро да гушкаш Златомир у дома!Пиши когато можеш!
За всички ,които наближавт времето за теста-просто повече спокойствие и ако можете-повече непукизъм! Нещата се нареждат в правилната посока! Вервайте ми/н.в. Симеон/ хе хе !!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #82 -: Октомври 06, 2010, 14:01:39 pm »
Чуспито...корема не е най важния признак, а и при всеки различни симптоми :wink:
и мен ма хваща шубето...ама все от вътре си казвам че успях или ще успея,гледам да разкарвам отрицателните мисли....... :bonk:

момичета ни сме бременни, до доказване на противното .......така че имаме още 1 седмица да се докажем preggo :crossfingers:
« Отговор #83 -: Октомври 06, 2010, 17:29:56 pm »
Благодаря на всички! Барбаронче...мисля, че ти ми беше кадемчето този опит :) Само като знаех какво си преживяла и каква положителна енергия разпръсваше на всички...И ето, че твоето злато дойде след дълго чакане, да стане 2 глави по-голям от теб дано :lol:
Бамбо-тежко е да се преживее неуспех като този, но борбата продължава до щастливия финал, няма отказване!
Яничка, по естествен начин е най-добре osi_9 Дано!
На момичета с предстоящи тестчета - търпение и само ++++! Няма точно определени симптоми-аз вече за 3-и път виждам + тест и всеки път различно е било, така че само късмет трябва!
« Отговор #84 -: Октомври 06, 2010, 18:30:34 pm »
Ей 4успи какво ти става бе моми4е на обед си беше добре най-малко от теб искам да 4увам такива неща.Без такива мисли пове4е вярвай,4е ще успеем,а на теб ти остана съвсем мъни4ко до теста.Какви симптоми о4акваш още е рано 4акай да видиш положителния тест и ще запо4не да ти се повръща,да усещаш гадните миризми.Горе главата :wink:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #85 -: Октомври 06, 2010, 19:55:01 pm »
Еххххх, значи, как ги мразя тия лоши новини....Съжалявам, момичета.
Стискам палци на всички ви да успеете, възможно най-скоро. Поплачете си, потъгувайте, нормално е, няма какво да си криете сълзите и мъката. Но не прекалявайте :wink: Изтупайте прахта, изправете се и продължете напред, защото само там ви чака вашето щастие!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #86 -: Октомври 06, 2010, 20:00:51 pm »
Сузи мила дано да си права, изпаднала съм в някаква депресия и само лоши мисли ми минават през главата.Дано момичета всички видим положителни тестчета и да се свърши това чакане.

« Отговор #87 -: Октомври 06, 2010, 20:07:56 pm »
Ей, ей, никакви такива мисли да не ви минават през главата.
Чуспи, не търси някакви особени симптоми, при всеки е различно. Мен ме боляха малко гърдите, пишках по-често, но иначе нищо друго ми нямаше. Дори в деня , в който предния месец ми беше цикъла(датата де), така ме болеше, че имах чувството че всеки момент ще ми дойде. Бях се скофтила абсолютно, но...деня отмина, после още един, и на третия ми беше теста-положителен. Корема хич, ама хич не ми беше подут, или поне аз не помня.
Успех, стискам палци на всички:crossfingers: :bighug:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #88 -: Октомври 07, 2010, 16:14:14 pm »
здравейте момичета.........аз днес сутринта себудихсе с болки като пред МЦ, но после всичко бързо отмина, сега като отидох до тоалетната вече имам и първи кървави признаци на МЦ :( не ръждиво...ни кафяво....а направо червеникаво :(
иначе по моите смятания утре трябваше да започне, но може не съм го сметнала правилно...........иначе при мен като по часовник, никога не закъснява.........за момента ми рухнаха всичките надежди.........да звъня ли на д-р или Малена.....или още да поизчкам да видя как ще се развият нещата.....
иначе днес съм 7 ден след трансфера на 5 ден, за теста много рано.........
« Отговор #89 -: Октомври 07, 2010, 16:18:11 pm »
миличкааа,я се обади на доктора,и не дей да рухваш щото е само 7 ми ден :).Поеми дълбоко въздух и набери нашия златен доктор  :D.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #90 -: Октомври 07, 2010, 16:37:16 pm »
сега звънах на Малена....тя ма успокои малко, каза че 7 ден по скоро прилича на имплантация, иначе точния ми цикъл много не важи за тези дати.......защото след всички тези стимулации всичко е объркано в организма, сега увеличи ми дозите 3 по 2 утрогестан и но-шпа 3по 1.......утре се разбрахме да се чуем пак......

иначе успях и да ревна.......много боли разочарованието :(, дано нещата да се оправят......дано
« Отговор #91 -: Октомври 07, 2010, 16:41:42 pm »
Ще щееееее  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #92 -: Октомври 07, 2010, 16:57:29 pm »
И на мен ми се струва много рано за М. на 7-ми ден, маригри, на мен ми дойде на 16-ти ден след трансфер на 3-ти ден. Трябва да е имплантация  :crossfingers:
« Отговор #93 -: Октомври 07, 2010, 17:19:04 pm »
Monkey...Яничка..дано да сте прави,иначе за сега спря да кърви......малко позацапа кафеникаво и сега нищо няма, иначе БТ температура 37.3.....а нормалната 35.8.....
Малена каза да лежа основно....аз общо взето друго много и не правя
определенно малко ще се побъркам тея дни......сега само за това си мисля :(
стискайте палци момичета и Господ да ми е на помощ yahoo_17
« Отговор #94 -: Октомври 07, 2010, 17:43:05 pm »
 :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #95 -: Октомври 07, 2010, 17:48:01 pm »
Здравейте,итдавна не съм влизала.Искам да попитам Д-р Александров работи ли с фонда?
« Отговор #96 -: Октомври 07, 2010, 17:50:13 pm »
marigri не се притеснявай това сигурно е било инплатирането на малкия бебок.Стискаме палци всичко да е наред.
На мен ми остава още малко до теста на 12, ама ще го направя в понеделник сутринта, дано да е +++++++,снощи се събудих с остри болки в корема, взе да ми се повръща, изпих един но шпа и съм се унесла.Какво беше това незнам?
Момичета групата е голяма за другата седмица искам всички да сме с +++++ тестчета, други не се приемат.
Д-р Александров не работи с фонда.

« Отговор #97 -: Октомври 07, 2010, 18:52:45 pm »
Marigri, и аз мисля, че е много рано за цикъл - 7 ден...сугурно е имплантация!Изчакай няколко дни и направи кръвен, трябва да ти покаже, щом си и с трансфер на 5. ден.
Чуспито, маригри и всички в очакване на теста... :bfp:-това ще е резултатът :wink:
« Отговор #98 -: Октомври 07, 2010, 19:44:25 pm »
Маригри изобщо не се притеснявай мила ти си направо като по у4ебник.Ве4е си видяла и имплантация,което е много добре.Няма как да ти дойде на 8 ден след трансфер прекалено е рано ама то изобщо няма да ти идва следващите 8 месеца.Не губи вяра и бъди убедена в успеха си.
« Отговор #99 -: Октомври 07, 2010, 20:46:58 pm »
успокоихте ме малко, дано да е това....да се намества бебока :D
за момента нищо ми няма....нито болки, нито цапания.....дано да устискам така до утре :(