0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #760 -: Февруари 08, 2011, 10:27:44 am »
Благодаря за пожеланията момичета, и ние стискаме палчета колкото можем  :D
Янитка радвам се че всичко е минало ОК, сега нищо друго не ни остава освен да лешкуним и да мързелуваме  :D :D :D да видиш моя мъж сутрин как ми носи портокалов фреш в леглото, ехххх ако пък забременея сигурно ще лети милия... :D :D :D Аз съм добре, само корема ми е доста подут и ми тежи сякаш камъни нося вътре, а тази сутрин като се събудих усетих че ме боли гърбът от лежане, майко мила не мислех че ще ми се случи  :D
« Отговор #761 -: Февруари 08, 2011, 11:33:42 am »
Минавам да кажа на лентяичетата в темата,еййй лежете и се кефетеее това ще ви е почивката ххиххиихи,а накрая ще имате и подарък послучай добре прекарана почивка :))))).На останалите,мн успех и късмет,дано всяка получи своето чудо  :wink:.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #762 -: Февруари 08, 2011, 11:59:56 am »
Бамбооо....боли не боли, трай :lol: :lol:
ще броя дните с вас....да минават леко и неусетно :wink:
иначе гледайте хубави комедийки...анимации, някоя хубава книга...в главата ви да са само хубави емоции и никакви тъмни мисли, галете си коремчета и вярвайте, че шушулките ще растат....ще растат....ще растат и после :bori_020: :bori_022:

имаме още един нов мъж в отбора!!!!хииии...хииии :lol: :lol:, ама ще оставя девойката сама да се похвали :D
така че сезона на моми още официално не открит :lol:
*
« Отговор #763 -: Февруари 08, 2011, 12:38:59 pm »
 :D :D :D брейййй тези момци много напористи, Янитка дайте старта на момите и повлачете крачета :D :D  да изравняваме резултата, да не останат кавалерите без дами :D
Хайде приятна Ви почивка, помързелувайте си на воля :D
« Отговор #764 -: Февруари 08, 2011, 13:06:51 pm »
имаме още един нов мъж в отбора!!!!хииии...хииии :lol: :lol:, ама ще оставя девойката сама да се похвали :D
така че сезона на моми още официално не открит :lol:
Аз съм, аз съм:) Нашият доктор се е обзавел с космически нов ехограф и вече вижда пола в 13 г.с. :wink: Фифоняк няма да се разберем така. Нали уж разчупи мъжката жилка:) Както и да е, ужасно съм щастлива, място за претенции тука няма.
Бамбу, Янита, хич не се и чудете ми купувайте синята боя и почвайте да боядисвате стаите:)
« Отговор #765 -: Февруари 08, 2011, 13:07:14 pm »
Бамбо, Янита радвам се за вас , че успяхте да стигнете до трансфер и да го минете успешно.От сега нататък почивайте , не се натоварвайте с нищо, дано да има кой да ви помага , че е важно да сте в покой поне до теста и първия видеозон,повечето казват , че след трансфер трябва да си продължите живота както преди , но вие слушайте вътрешния си глас ,нищо няма да ви стане малко почивка, има време за излизане и за шетане, само да се хванат бебоците веднъж и да сте спокойни можете малко да се поотпусните.Все пак момичета това са дълго чакани бебета и дълго жадувани, затова кротувайте и мислете за тях!!!
*
« Отговор #766 -: Февруари 08, 2011, 14:35:27 pm »
Честито  :male: човече! То си е ясно отсега, ще хващаме четките със синята боя :D Много хубава новина, отбора се увеличава! Хи-хиииии те сините гащи ще направо свършат по магазините  :D :D :D
Сперанца благодаря ти, твоя важен момент наближава, ще ти стискаме палци здраво всичко да мине гладко и да гушнеш най-голямото щастие! Успех мила!
« Отговор #767 -: Февруари 08, 2011, 16:13:50 pm »
Благодаря ти Бамбоза пожеланията и аз го чакам с най-голямо нетърпение този момент, след всичкото което съм  преминала това за мен ще е наистина огромно щастие, което не бих могла да имам без помощта на всички от екипа на д.р Александров, както и с огромната помощ на всички вас от тази прекрасна темичка , в която няма да остане нито едно семейство без своето сбъднато съкровище, всички рано или късно ще имаме бебчета , сега вече е ваш ред Бамбо, Янита, Рачо , Сиска81.Много се радвам и да не забравя да кажа и за Яничка11,това е огромно щастие , което те е сполетяло миличка ,бъди щастлива и през цялата си бременност!!!
*
« Отговор #768 -: Февруари 08, 2011, 18:19:15 pm »
Привет на всички :).Днес пак не успях да се обадя на Ани за микробиологията(все нещо излиза),а очаквам да ми дойде другата седмица 14-15 8O.То не остана и на мъжо еякулат абе малко се притесних :?
*
« Отговор #769 -: Февруари 08, 2011, 20:34:27 pm »
Бамбо, Янитка, починете си добре момичета, сега ви се е паднало! А ние си знаем работата  :crossfingers: :crossfingers: за  :bfp:.
Мих не се притеснявай, имаш още време до края на седмицата,  но действай, сега това е най-важното и всичко останало остави на заден план! Очакваме и твоя успешен старт в началото на следващата седмица!
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #770 -: Февруари 08, 2011, 21:00:05 pm »
аааа....siesta така няма да се разберем,аз старта го дадох на момите,ама те не та не,пак си продьлжават с момците :P Е лошо няма,ама на края да му мисля аз как ще си опазя моматата от вас,вие ставате все повече и повече,хайде някой друг вече да се хвали и с момиченце да не сьм сама. Човече честита ти новинка :bori_004:,аз като ходих миналата седмица доктора тькмо го чакаше този ехограф и много искаше да ме прегледа с него,но закьсняха с доставката и го оставихме за другия месец.
  Да се оплача от два дни сьм на работа обаче се прибирам като труп,свикнах 4-ри месеца да лешкуня и сега все ми се спи,а работата ми никак не ми е натоварена,дори ми е готино там,но вече придрямвам :wink:
« Отговор #771 -: Февруари 08, 2011, 21:21:46 pm »
Ееее, момичета, момчета, сини гащи, розови гащи, важното е бебета да има  :wink:
Честито ти мъжле Човече, май топката ми пак позна, а  :wink:
Ех, така се вълнувам като ви чета, че нямам търпение да дойде и моят ред, но има време засега. Пазете ми мястото на полянката, даже вижте там да разширите квадратурата, че както сме се засилили - Бамбо, Мих, Рачо, Янита, Сиеста , моя милост ( дано не пропусна някой ) !

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #772 -: Февруари 08, 2011, 22:38:52 pm »
Аууу много се извинявам fifonqk :oops:  :D моля да ми простите за недовиждането  :D.
Много ще ти е хубава момата,много ще я искат та затова все с момчета се редят :)

Ха ха ха Сисе ще я превземем викаш полянката, че няма да ни стигне мястото ли? Дай боже да преминем вече през нея та до другата да стигнем  :)
*
« Отговор #773 -: Февруари 09, 2011, 10:38:56 am »
 :hello2: обадих се на Ани и ме вика утре 8 да съм в аг :).Забравих да питам за изследването на мъжо(еякулат)като отида ще и кажа ,а и нямаме контейнерче :wink:.Така ми става едно приповдигнато като ви чета и като си говорите за момиченца,момченца :D.страхотни сте.А дано поведем с момиченцата,но ако пак има момченца няма да ги връщаме я добре дошли са и ще стане многооооооооооо интересно :lol:.Janita,Bamboo как сте какво правите по цял ден ,е времето е чудно дано така да ви е слънчево и на душите до края :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #774 -: Февруари 09, 2011, 10:50:56 am »
mih можеш да купиш стерилно контейнерче от всяка аптека, за да не се разкарваш пак до аг за неговата проба, само гледай да не е от най-малките да не се мъчи мъжа ти  :D
Ами аа никаде няма да мърдам тази седмица, а то какво разкошно време навън...само за разходки  :garden:
*
« Отговор #775 -: Февруари 09, 2011, 11:07:04 am »
Банбоо хич не се сетих ,че в аптеките ще има osi_13.А иначе има ли някакви условия за човечетата на мъжо :?
Бамбоо има време за дългииии разходки,но вече така preggo :crossfingers:
*
« Отговор #776 -: Февруари 09, 2011, 11:45:54 am »
Не няма, това е само за микробиология няма да му правят оценка на качеството я  :D
*
« Отговор #777 -: Февруари 09, 2011, 12:06:45 pm »
Хе,хе ,Човече ,честито ти младеж!!! Много хубава новина! Абе знае си работата Док-все мъжки ги прави последно веме! Иначе то на какво е заприличало-женско царство навсякъде!?! :x
Михи,споко бе,ти му вземи контейнерчето,ама наистина да не е малко,че си е направо мъка,и най- важното е да успее да го запази стерилени с пробата даже!!Това е! Проста работа!
Айдеее,времете е супер и май вече се вижда, че полянката, на коята ни чакат ще е слънчева,ама ще почакате още малко де!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #778 -: Февруари 09, 2011, 15:17:37 pm »
Взех контейнерче-голямо :lol:Голяма съм паника с наближаването на старта чак не очаквах да съм такава 8O луда работа ви казвам.Кот съм се ошашавила чак се ядосвам :? :bighug:на всички
« Отговор #779 -: Февруари 09, 2011, 15:35:07 pm »
Здравейте момичета, 4ета ви от известно време и днес се престраших да пиша с молба за малко инфо. Живея в чужбина и също като вас се надяваме, че и на нащта градинка ще изгрее слънчице. Твърдо решихме с мъжа за това да помогне др. Александров. Говорих вече с него по тел., иска разбира се да ни види. Имаме идване до Б-я м.Март, ще го посетим на всяка цена. Изследвания не държи да има, защото всяка клиника си прави свои, но каквото имаш можеш да донесеш ми каза. Кажете ми какво време ми трябва за изследванията. Какво мога сега да направя, като идваме само за 10 дни и после смятаме май месец за по дълго, поне аз, но минимум 3 месеца. Колко време продължава самата процедура с изследванията. Благодаря ви много, и много успех на вси4ки!