Привет на всички,не мога пьрво в най-любимата ми темичка да не се похваля колко сьм щастлива днес. Най-накрая и аз видях пола на моите бебешоци,и наистина майчинския ми инстинк си знаеше и позна какви ще бьдат,аз сьм горда мама на
,толкова се зарадвах,че цял ден не мога да спра да рева:)))Доктора пьрво видя момченцето,момиченцето беше обьрнато доста време я чакахме да се отсрами и да се покаже,но в крайна сметка и нея я разконсперирахме.Аз за мьжкото бях сигурна,то в тази тема има ли някой без мьжко,аз няма се цепя я???Снощи сьнувах,че днес доктора ми казва че са шаренки,и сьнят ми се сбьдна,таткото и той е много щастлив,цял ден не стьпва по земята а лети
Момичета искам да ви кажа да вярвате,и знайте че това което си пожелаете се сбьдва,мьжки,женски,важното е да ги има и да са ни живи и здрави.А аз пожелавам на новите момичета аз да им провлача крак тази година с женските и да позашарим темата,че много мьжки станаха,но то като е трьгнало май който е с близнаци може да е сигурен поне че е едното е мьжко,няма начин,всичко трьгна от мьнкито.Хайде,живи,здрави и повече усмихнати мамчета и татковци разбира се,аз отивам да си сипя нещичко да се почерпим с мьжо за хубавата новина