0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #700 -: Януари 29, 2011, 09:48:14 am »
Абе ,те хубави думи и подкрепа,това добре,ама като обърна метлата с дръжката и като ви започнааааа......... :lol: Затръшкали се вече,закършили ръцете....!! Пък тя работата от сега си личи :bfp:чак от Бургас ми мирише на  :bori_007: :bori_004:  :bighug:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #701 -: Януари 29, 2011, 11:51:04 am »
Здравейте и от мен! Супер си Рачо! И всички сте невероятни!!!  :bighug:
Ето и моя отчет: днес ми е пети ден от стимулацията. Доки видя по 5-6 фоликула и в двата яйчника, единия в ляво бая голям, но не го отчете като голям проблем. На въпроса ми "Всичко наред ли е?", отговори:"Да, това е класика в жанра." От днес включихме цитротида и намалихме малко Гонала. Та така - аз продължавам ведро-ведро на пред! :D
Вие как сте! Няма болни, нали? Бременелките ги следя в другите темички. :wink:
Бамбо, как е коремчето? Стана ли на решето? Е, но няма как, ще търпим - не е лесно да си майка!
На всички една голяма  :bighug:
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #702 -: Януари 31, 2011, 14:45:49 pm »
Ех Janitka наистина не ми е много за показване коремчето, но поне се чувствам добре защото фоликулите ми са малко... докато при предишната стимулация доста ми тежеше корема. Днес бях на узи и док пак се позамисли и ми удължи с още един ден стимулацията, така че ще използвам целия си наличен гонал. В четвъртък съм на пункция, още не знаеха дали ще има и други момичета. Стискайте ми палчета, пък ще видим!
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #703 -: Януари 31, 2011, 15:23:02 pm »
Ех, споко, бе момиче! Както казват всички - важно е не количеството, а качеството. На мен пък ми скъсиха с един ден стимулацията. Аз имам по 4-5 фоликула във всеки яйчник. Не знам малко ли са или много, но доки казва, че всичко е о.к. В сряда съм пак на преглед и тогава ще реши окончателно, на най-вероятно пункцията ми ще в петък. Намали ми Гонала на 75 на ден. Ти по колко единици си биеш, Бамбо? Само не се шашкай и ще видиш, че всичко ще мине като по вода! Няма друг начин - ще успеем и това е! :D
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #704 -: Януари 31, 2011, 15:31:09 pm »
Разбира се ,бе!!!! :lol: Какви ти "други начини"!??? :( Начина е един-успех!!! Я,споко,то не останало !! И още няма и месец и като ви излязат едни ++ и после като се надуете и ще се преместите в друга тема и пак няма да се сещате за нас...??? :oops:
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #705 -: Януари 31, 2011, 15:53:45 pm »
Само да няма шашнати в темичката,туак ееее мястото на успеха момичетаа,спокойно колкото има толкова важното псле колко ще има в коремчетоо,то сегааа си има ;).И един да е ..твой си е ...и не се знае може само той да е нужен...вярвайте момичета,колкото и да трудно ..е ще има да плачетее,да се смеете ,да ви е притеснено и нервно нов  крайна сметка знаете защо го правите ,и рано или късено ще успеете  :D.Пожелавам вив от цялото си сърце успешни процедури мили момичета :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #706 -: Януари 31, 2011, 15:58:21 pm »
Честито Мънки,да ви е живо и здраво бебенцето.Кога мина времето. :bori_002: :grouphug2:
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #707 -: Януари 31, 2011, 16:37:32 pm »
Хей, Рачо, а ти къде така?! - Нали ще сме заедно в другата темичка!!! :wink:
Мънки, много се радвам да те "видя"! Сигурно те слуша малкия маймунчо, щом ти остава време и за компа. :D Погали го по малкото носле от мен, да расте жив и здрав и само положителни емоции да ви носи!  :D
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #708 -: Януари 31, 2011, 19:30:25 pm »
Не се притеснявайте момичета за бройката на фоликулите,важно е качеството , а не колечеството, аз уж трябваше да имам над 10 фоликула , а накрая на пункцията ми извадиха само 8 годни за работа , да не говорим , че едвам оцеляха до 3 ден след пункцията и то само 3бр., които и ми върнаха при трансфер, за щастие от цялата тази оскъдица се хвана едното и сега вече е едно голямо бебе в корема ми , което скоро чакам да ме зарадва като излезе на бял свят.Ето това е само един пример за вас как стават нещата когато Господ реши да ни направи майки , така че мислете само положително , че това  ще бъде вашия успешен опит, вярвайте че ще стане и се доверете на  Д-Р Александров.Желая ти успех Бамбо и на теб Янитаи ви пращам много целувки :balk_21: и прегръдки :bighug: от мен и бебчо!!!
*

    fifonqk

  • ***
  • 175
  • вярвах и чудото стана
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #709 -: Февруари 01, 2011, 19:49:41 pm »
Привет на всички,не мога пьрво в най-любимата ми темичка да не се похваля колко сьм щастлива днес. Най-накрая и аз видях пола на моите бебешоци,и наистина майчинския ми инстинк си знаеше и позна какви ще бьдат,аз сьм горда мама на  :bori_007: :bori_004:,толкова се зарадвах,че цял ден не мога да спра да рева:)))Доктора пьрво видя момченцето,момиченцето беше обьрнато доста време я чакахме да се отсрами и да се покаже,но в крайна сметка и нея я разконсперирахме.Аз за мьжкото бях сигурна,то в тази тема има ли някой без мьжко,аз няма се цепя я???Снощи сьнувах,че днес доктора ми казва че са шаренки,и сьнят ми се сбьдна,таткото и той е много щастлив,цял ден не стьпва по земята а лети :P Момичета искам да ви кажа да вярвате,и знайте че това което си пожелаете се сбьдва,мьжки,женски,важното е да ги има и да са ни живи и здрави.А аз пожелавам на новите момичета аз да им провлача крак тази година с женските и да позашарим темата,че много мьжки станаха,но то като е трьгнало май който е с близнаци може да е сигурен поне че е едното е мьжко,няма начин,всичко трьгна от мьнкито.Хайде,живи,здрави и повече усмихнати мамчета и татковци разбира се,аз отивам да си сипя нещичко да се почерпим с мьжо за хубавата новина osi_5 :kaos7:
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #710 -: Февруари 02, 2011, 10:44:31 am »
Еха,прекрасно fifonqk! Браво на теб, най-после и една мома сред мъжете! Поздравления!
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #711 -: Февруари 02, 2011, 11:34:49 am »
Бамбоо.. в четвъртък ще те мисля, да знаеш :wink:
всичко ще бъде наред, колко и да ти е трудно.....вярвай в чудеса и в нашия док :wink:
Янита....ти си в петък, нали??? ох, нямам търпение да ви мине и трансфера и да минат тези гадни дни до теста, ама пак съм сигурна,че резултата ще бъде много..много добър :wink: :crossfingers: :crossfingers:

Фифоняче и тук да ти честитя :D, много много се радвам!!!!
Ако беше тогава дошла на срещата и ако беше пипнала коремчето на Мънки....сега само мъже щеше да чакаш,като нас с Ейлле...хи..хиии :lol:
Тей че Бамбоо и Янита да не мислят за никакви женски.....то се знае че ще бъдат мъже, нали и ви пипнахте Мънки :wink: :D
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #712 -: Февруари 02, 2011, 12:41:45 pm »
Хихихихиих който пипал пипалл,коремчто миии,сега вече чакаме бум на девойки...Фифончето дава старта и на розавите гащичкиии ;).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

    fifonqk

  • ***
  • 175
  • вярвах и чудото стана
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #713 -: Февруари 02, 2011, 13:49:01 pm »
Хайде призовавам всички които искаш шаренки и са сега в процедура на следващата среща да пипат вече мен,мьнкито с достатьчно мьже ощастливи мамите,ред е на момите :bori_007:Апьк ако е дал Господ дано са шаренки,ето ако бях дошла на срещите сега с двама юнака сигурно щях да сьм,ама то по то време така ми се гадеше,че тя явно момата ме е вьзпитрала да ходя на срещите :P
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #714 -: Февруари 02, 2011, 15:54:13 pm »
Абееее,какво кажете ще пипамееее....! А и друго,ако трябва :o!!! Само да има резултата! Ако може -поне като вашия!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #715 -: Февруари 02, 2011, 18:11:43 pm »
Бамбо, утре ще стискам много силно палци. Като се прибереш докладвай, че да поотпусна малко  :D. Аз съм след теб в петък.
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #716 -: Февруари 02, 2011, 20:06:53 pm »
Бамбо, Янита, успех утре и в петък! Пожелавам ви едни хууууубави яйчица, и после едни хууууубави ембриончета, за да гушнете своите прекрасни бебчета :bighug:
Фифоняк, ех че хубава новина ама :)Като по поръчка - мома и момък....Ще пипаме, къде ще идем я, а съм навитак и за кексчета.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #717 -: Февруари 02, 2011, 21:42:37 pm »
Бамбо,Янитка стискаме палци за много качествени яйцеклетки утре и вдругиден, и разбира се много качествени ембриони, за да е голям избора! С вас сме и чакаме отчет!
Разбира се, че не се се съмняваме в резултата -  :bfp:.

Фифоняк, а дано да си провлачила крака с  :bori_007:, че както съм писала по-горе такова е жаланието ни!
*

    fifonqk

  • ***
  • 175
  • вярвах и чудото стана
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #718 -: Февруари 02, 2011, 22:06:47 pm »
mirkas,ами то ти вече си готова за преглед,още другата седмица ако отидеш доктора ще види пола.Аз докато легнах и веднага се видя,ама и той момька никак не беше срамежлив,вирнал чурата наготе :P,докато с момата видяхме доста зор,то 10-тина минути я чакахме докато се отсрами да ни покаже дудата,голямо криене падна:)))но в крайна сметка и нея я разконсперирахме :D.На двете девойки и аз стискам палци :crossfingers:,знам че напрежението е голямо,но си заслужава osi_9
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #719 -: Февруари 03, 2011, 10:32:32 am »
Бамбу, Анита, стискам палци и на ръцете и на краката:)  osi_9 osi_9 osi_9 :bighug: