0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #660 -: Януари 22, 2011, 22:20:40 pm »
Бамбоо... :bighug:
много щаслив финал ти пожелавам!!!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bori_017: :bori_020:
и само позитивни мисли !!!!!!! :wink:
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #661 -: Януари 22, 2011, 22:31:17 pm »
По въпроса за храната - в морската градина, в едно ресторантче, има едни чудни кексчета  :D. Ядеш в деня преди пункцията и нещата се подреждат   :lol:. За местонахождението Лиско ще ви упъти. Аз не мога да обясня къде е, само ядох кексче  :D.
Е там е истината:)))))))
в кексчетата:) Ей, Дани, нямаш си друга работа, как ме подсети:)

Момичета не си променяйте ежедневието и навиците. Яжте си, пийте си и се наслаждавайте на живота. Не приемайте процедурите си като тежест а като начало към нещо много хубаво.
Пожелавам ви успех и за кексчетата събирам група:)))))))
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #662 -: Януари 22, 2011, 23:30:45 pm »
Благодаря за подкрепата момичета, страхотни сте, обичам ви!
Janita ще дойде, не се притеснявай, а за кексчета и готини срещи - винаги!
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #663 -: Януари 23, 2011, 10:22:39 am »
Бамбоо успех днес  :goodluck: да ти върви като по вода :Dи накрая естествено :bfp: вярвай.Janita ти си наред :D всичко ще е наред :bighug: :bighug:,че скоро идва и моя ред :D
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #664 -: Януари 23, 2011, 11:17:49 am »
Бамбоо успех мила, нали знаеш късметлййски са.....Ще стискам палци всичко да е наред и съм сигурна в успешния финал.

Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #665 -: Януари 23, 2011, 19:06:26 pm »
Успех и от мен! Стискам палци:) :goodluck:
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #666 -: Януари 24, 2011, 12:14:45 pm »
Здравейте, момичета и ти, Рачо! Да ви споделя като на първи приятелки. При мен голяма каръщина. Както се казва: Всички на опаки, аз на терсене! Предния понеделник си изпих последното противозачатачно и чакам да ми дойде МЦ, а то само едно кафеникаво на тоалетната хартия. Чакам, чакам - не идва и не идва! Днес сутринта доктор Ковачев ме прегледа и се оказа, че то това ми било цикъла. Каза, че може би защото за първи път пия противозачатачни и затова да се е получило така. Но иначе всичко друго е О.К. и иска от утре да стартирам с Гонала. Мислите ли, че предварително опита ми е обречен на неуспех? Ако имаше дори и малки съмнения, доки би ли стартирал процедурата? Толкова съм объркана! Моля ви, споделете, на вас случвало ли ви се е нещо подобно и имам ли място за притеснения?
*

    Eille

  • *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #667 -: Януари 24, 2011, 12:27:53 pm »
Janita, нямаш никакви основания за притеснение. Ако д-р Александров беше видял нещо нередно, не се и съмнявай, че щеше да те отложи за следващия месец. Мен ме е отлагал, Сиска 81 също, така че спокойно. Тръгни с положителна нагласа, а не с мисълта, че опита ти е обречен на неуспех.


Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #668 -: Януари 24, 2011, 12:44:48 pm »
Янита, и аз си мислех като теб, когато ме отложиха първия път. Цикъла ми дойде, но доктора видя задържан фоликул и ме отложи за следващия месец.След това обаче всичко беше ОК. Не се притеснявай, щом имаш зелена светлина от докторите, довери им се и давай право напред. Никакви мисли за каръщини и т.н.да не ти се мотат в главицата.Наистина, както Ейле е казала, тръгни с положителна нагласа за опита си :wink:
Стискаме палци!

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

    fifonqk

  • ***
  • 175
  • вярвах и чудото стана
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #669 -: Януари 24, 2011, 12:48:51 pm »
Janita,ако още от самото начало трьгваш с такава нагласа,това не е на добре.Иньче щом са ти казали старт,значи започваш,аз за миг не сьм се сьмнявали за нещо че няма да се получи и ето,чудото стана.Нагласата сьщо е от голямо значение,не го забравяй,ако си сигурна и в докртора комбинацията е неочаквано добра.Аз бях сигурна че ще забременея дори и когато доктора ми каза че сьм пред сериозна хиперстимулация,да бях изплашена,но пьк и вярвах вьтре в себе си че от два вьрнати ембриома ще хвана и двата,така и стана.Досега май друг не е споделял за такьв случей с цикьла си,но то нали знаеш при всеки различно.Хайде успех утре,ще видиш колко добре ще се почувстваш след като ти поставят пьрвото гоналче,аз поне летях в облаците от кеф,а по принцип не обичам инжекции.И да докладваш утре :P
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #670 -: Януари 24, 2011, 14:15:25 pm »
Янита,какъв карък???? :( Няма ктакова нещо!! Просто това е знак,че процедурата ти ще мине така леко и неусетно,както ти е дошъл и МЦ-незабелязано!! :wink:Бъди спокойна,всичко се е наредило супер! Щом докторите са казали"старт",това си е !! Тръгвате и вие по-пътя на така желаната бременност!! Да ви е лек и успешен! Те докторите са преценили,че може да започнеш със стимулацията и от утре,а то и други показатели се гледата преди да се вземе решение! Такаче,само спокойствие!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #671 -: Януари 24, 2011, 14:40:08 pm »
Супер Janita, имаш си цикъл и щом док е казал че всичко е наред, давай!Ама те са си за бой че не са те предупредили че цикъл е по-оскъден от нормалния след противозачатъчните... Желая ти успех!
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #672 -: Януари 25, 2011, 10:47:52 am »
Janita,мила успех ти желая :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и накрая :bfp:.И разказваите как минава :D.Да ви питам кога дават да се пие противозачатъчни и кога не :)?Поздрави на всички
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #673 -: Януари 25, 2011, 11:18:12 am »
Според мен ако има достатъчно време преди стимулацията винаги изписват противозачатъчни. Първият път като бях пред процедура имаше една седмица до цикъла и не ми изписаха хапчета защото нямаше за кога да ги пия... то тогава не се и стигна до процедурата но поради съвсем различни причини.
На вторият пак ме отложиха защото имах огромен фоликул и за следващия месец ми изписаха Логест, просто за да ми таймират цикъла пък и явно е по-добре със. А този Логест ме разби направо. Преди години съм пила Регулон заради поликистоза - мнооого по-добре беше, но май не го произвеждали вече?
А Янита, по този повод да ти кажа, от този Логест почти цял месец бях с кафяво зацапване, а цикъла след това беше супер оскъден и кратък. Тъй че споко, всички сме се чудели какво става, важното е доктора какво казва:)
Поздрав!
П.С. За хората които не са от Варна - кучи студ е и всеки втори е болен, тъй че да се пазите  :stuuud:   :bighug:
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #674 -: Януари 25, 2011, 13:52:17 pm »
Здравейте на всички!  :D Вече съм набодена! Толкова съм ентусиазирана, че направо не стъпвам по земята! Дано да успея и сама да се справям! Благодаря на всички ви за хубавите думи! Толкова вяра и кураж ми давате - не знам какво щях да правя без вас! Мих какво става с теб! - Кога се очартава да започнеш? Бамбо, ти как си? Наистина е много студено вън и грипната епидемия е на всякъде - всички пазете се!
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #675 -: Януари 25, 2011, 15:11:57 pm »
Айдеее,Янита,лек път и много успешен финал!!  :D Ще видиш ,че всичко ще е ОК накрая,само след някакви си 25-30 дена!! Нищо време!!! Да,и ние бяхме на Регулон ,но последните пъти Док не ни го назначи,защото просто нямаше нужда от него!!Нито имаше от какво да ни предпазва,нито пък влияеше в последствие на броя фоликули!! Ама то всичко си е индивидуално!А и не ни понасяше въобще този Регулон!!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #676 -: Януари 25, 2011, 17:48:50 pm »
Янита....успех ти пожелавам!!! Всичко ще бъде наред, ще видиш :wink:

иначе за цикъла, аз пих Реглон и първи ден не можах да разбера какъв тоз цикъл дето ми дойде, веднага писах тук и ме успокоиха че било нормално :wink:
така 2-3 дена и не разбрах какво е цикъл.. :D(в сравнении с преди...)

иначе мисли позитивно и имай доверие на д-ра :wink:
кой те следи ....д-р Александров или Ковачев?
стискам палци за теб и Бамбоо и чакам с нетърпение да се похвалите с оная най хубава новина... :wink: :D :crossfingers:

иначе за бира ми казаха че било много полезно даже,цяла Менделеева таблица имало в нея....даже и по време на бременност пак било хубаво да се пийва  :wink:
Наздраве за вашия успех!!! beer::
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #677 -: Януари 26, 2011, 12:03:15 pm »
Привет на всички :).Надявам се всички сте добре в тоя студ и няма болни.Janita,моя старт ако всико е наред :crossfingers: се очертава да започне около 14 февруари тогава очаквам да ми дойде,а малко преди това ще се обадя на Ани да отида да ми вземат секрет за посявка.Каза ми да не бързам с изследванията като започна тогава до колкото разбрах след като ми дойде.Това от мен чакам и ви чета :D
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #678 -: Януари 26, 2011, 13:43:59 pm »
Успех Janitкa! Само така - с настроение и ентусиазъм! С какви дозички гонал си?
Ех marigri за биричката не знам, ще пробвам, но какво ми се случи вечерта на 1 ден от стимулацията - да се смееш ли , да плачеш ли  :oops: През нощта се събудих със страхотно сърцебиене, горещи вълни, треперене, брех, поливах си главата с вода в банята, едно валидолче, поуспокои се след около час...викам си ооооо този гонал не е като пурегона, ще ме вкара направо в критическата, ужас и това още 1 ден, а нататък как ще е...сутринта звъня на малена, тя ме успокои че дозата не е висока и не би трябвало да има проблем, а аз мисля как ще изкарам втората вечер ако пак стане така... изведъж мъжо се сепва, абе знаеш ли че май е от червеното винце, дето го пийнахме вечерта,  :D  :D :D сега нищичко не смея да пийна, че и кафе даже, слагам си сутрин и вечер гонала и се чувствам ОК!
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 13:47:47 pm от bamboo »
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #679 -: Януари 26, 2011, 16:00:06 pm »
Здравейте всички! О, Бамбо, съжалявам за първата ти вечер, май доста си се притеснила! Аз питах Ани какви храни и напитки да избягвам и на какви на наблягам, тя ми каза да си ям и пия всичко както до сега, дори ракийката вечер няма да ми пречи. :D
Аз иначе се чувствам страхотно - дано да продължи така до края! Мойте дозички Гонал са сутрин-75, вечер-150.
Стискам ти палци Мих всичко да е наред, че февруари ще трябва да ни догонваш! :D
Маригри, д-р Ковачев ме следи.
Аз в събота ще съм на преглед, часа ще го уточним в петък. Бамбо, с теб няма ли да се засечем някой ден?! :D