0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #640 -: Януари 20, 2011, 14:35:21 pm »
Рачоооооо.......изби рибата  :lol: :lol:

Жанита...за ананас незнам, бира не съм пила и сега още ме е страх от всякакъв алкохол, иначе наблягах на белтъчини....много сирене, яйца и месо  :wink:
газирано май не било хубаво, кафе и шоколади пак не се препоръчват.....

Фифоняче......все един мъж ще има, тей че кажи на мъжо да е спокоен  :wink:
китайци гарантират резултата, кажи му  :lol:
« Последна редакция: Януари 20, 2011, 14:38:38 pm от marigri »
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #641 -: Януари 20, 2011, 15:27:14 pm »
Здравейте, момичета, рядко се включвам напоследък, но ви следя :)
Поздравления за всички очаквани момченца, явно много мъжка ще ни е темичката  :D
Искам да пожелая УСПЕХ на момичетата, които започват процедура, знам колко надежда и очакване има в този момент. Бамбо , специално на теб, миличка, стискам силно палци, защото ти е поправителен. Този път да постигнеш най-хубавия резултат!!!
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #642 -: Януари 20, 2011, 17:02:42 pm »
Ехе yani4ka11 много се радвам че се включи, благодаря за хубавите пожелания! Надявам се че нещата при теб са ОК, ако е удобно пиши как си, пък ако и ти се включиш отново ще е супер!
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #643 -: Януари 20, 2011, 19:15:48 pm »
 :lol:Рачо как го измисли :balk_602:Аз вече ще имам повече време да пиша, но и преди си ви четях когато можех :).Смея да кажа ,че съм добре запозната с развоя на събитията и много съм се натъжавала ,но и много съм се радвала за вас.
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #644 -: Януари 20, 2011, 19:24:37 pm »
Бамбо, аз съм в режим на изчакване все още. Продължаваме с бебеправенето, започнахме наскоро да взимаме добавките Fertilmax,за да подсилим плувците още малко и дано наистина да успеем със спонтанното забременяване. За всеки случай надничам и тук, макар че д-р Александров засега препоръчва да изчакаме. Сега покрай вас си припомних цялото вълнение около процедурата. Стискам силно палци!!!
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #645 -: Януари 21, 2011, 08:15:33 am »
Е, Рачо, нямаше нужда да си чак толкова саркастичен. Вярно, че в майтап и закачки времето минава по-леко, но не виждам нищо смешно във въпроса си, напротив, съвсем сериозен е. Както и да е! Все пак благодаря, че ви има и споделяте опита си! Аз към 10:30 ч. съм на диванчето. Ще докладвам, естесвенно. Чао.  :D
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #646 -: Януари 21, 2011, 09:01:10 am »
Чувала съм и за бира?! Хайде вие сте...  :D
Та по въпроса за бирата...на една от срещите на Зачатие във Варна момичетата се шегуваха за бира, че помагала за качеството на яйцеклетките :)Обаче, аз като един новак, не схванах, че е шега, и при първото инвитро в първите дни от стимулацията жулих по чашка бира вечер-за качеството де :lol:
Добре, че Мънкито ме светна, та се смя на мой гръб :lol: :lol:
Истината обаче е, че теста ми беше положителен :wink:
Колко помага или не биричката , и сега не мога да кажа.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #647 -: Януари 21, 2011, 09:44:23 am »
По въпроса за храната - в морската градина, в едно ресторантче, има едни чудни кексчета  :D. Ядеш в деня преди пункцията и нещата се подреждат   :lol:. За местонахождението Лиско ще ви упъти. Аз не мога да обясня къде е, само ядох кексче  :D.
     
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #648 -: Януари 21, 2011, 09:55:57 am »
Здравейте момичета:) От едно известно време съм "под прикритие" ама викам да изляза наяве, че Сиса с тая бира ме разсмя:) Но факт, че по време на моята стимулация мн ми се пийваше и тя ми вика - ми аз си пиех по една чаша бира и ми даде карт бланш тъй да се каже:)
Аз да ви кажа честно мн вяра не хващам на това за бирата, ананасите и т.н. Аз си тъпчех шоколадче (че бях под голям стрес тогава), пиех си кафенце всеки ден (след като доктора каза - пий си по едно кафе бе, нищо ти няма:) и така. На 4-тия ден след трансфера си почнах работа, и живот и здраве август ще сме с един повече в къщи.
Но да си призная честно... :oops: тъй като не ни тръгна мн успешно с мъжо, след трансфера около седмица всеки ден гледах едно клипче за зачеването на бебето и как се развива в тумбака и се надъхвах че всичко ще е наред, макар да не ми се вярваше много:)
Тъй че май, най-важно е да вярваме на доктора и в успеха, другото е късмет.
 :bighug:
Пожелавам ви успех момичета:)
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #649 -: Януари 21, 2011, 11:41:26 am »
Здравейте на всички пожелавам леки и безпроблемни процедури на всички и на финал много бебета.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #650 -: Януари 21, 2011, 12:09:43 pm »
Голям купон в АГ-то преди обед. Доло във фоаето си бяха спретнали дискотечка - танци-манци, хапка-пийка, едно-друго  :D . Но нека - така им се пада днеска! Желая лека работа на всички ПРОФЕСИОНАЛИСТИ и здраве, щастие, късмет на тях и семействата им!
Моя преглед се отложи за утре, защото още не ми е дошъл МЦ както трябва. Това от мен. Хубав ден на всички! :)
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #651 -: Януари 21, 2011, 12:15:26 pm »
Жанита не му се ядосвай на Рачо  :wink:, не може да осети един мъж какво преживяваме ние в такъв момент,колко ни е важна и най дребната дреболия и искаме всичко да ни е по най точния начин  :wink:
иначе за бира, ти преценяваш.....аз лично не бих рискувала с алкохола,ама това са мое лично мнение....аз съм пъзла по принцип :oops:
за кексчета преди пункция.....ок :lol:, ама ако пункция е в 8.30-9.00 сутринта......кога да се ходи във въпросния ресторант, предната вечер ли  :lol: :lol: или ако имат доставка направо да се поръчат в АГ :lol:

за мен си остава най важното вяра в себе си и в д-ра, че всичко ще се получи и много позитив!!!! :wink:
нямам търпения да почвате, че да видя най щасливите постове после  :wink: :crossfingers: :crossfingers:
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #652 -: Януари 21, 2011, 12:41:11 pm »
и живот и здраве август ще сме с един повече в къщи.
Ееее, най-накрая :lol:Вече си мислех , че няма да излезеш от "прикритието"  :wink:
Много прегръдки  :bighug:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #653 -: Януари 21, 2011, 13:24:17 pm »
Ееее,Янита,ти пък се "върза"!!! :( Ами естествено ,че се майтапя!! Все пка трябва да се разчупва темичката понякога! А смеха е здраве,както казвам аз! Също и ,чесанът е здраве!! :lol:Също го казвам това!! Ама по въпроса за храните по време на стимулация  има толкова изписани мнения,не само тук а и в всички възможни подобни форуми,но никъде няма категорично мнение! Аз и за това си позволих да се шегувам!
Айде,честит да им професионалния празник на всички готини доктори,които са донесли толкова готини бебета на тоя свят!! Те и на нас ще донесат,знам аз!!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #654 -: Януари 21, 2011, 13:40:12 pm »
Браво момичета , радвам се ,че тук започна да кипи живот , нещата започнаха да се раздвижват вече в нашата темичка , което означава , че скоро ще станем свидетели на още нови бременни щастливки,радвам се много и за теб  Сhoveche
,че вече си имаш и ти бременна линийка , желая ти лека бременност до края и само хубави мисли в главичката ти. Ето момичета виждате , че рано или късно всички получават своето заслужено и измъчено щастие както се случи с мен , Мънки , Злати , Барбарончето, Съни и още много други знайни и незнайни успяли да се преборят със стерилитета, да не забравя и Човечето , която е най-младото ни попълнение тук сред нас , просто е нужна вяра , търпение и нагласа ,че ще стане чудото и при вас.Относно бирата аз мога да кажа , че има вярно в цялата работа , аз пиех всеки ден по време на стимулацията по една бира по препоръка на една моя позната и имах успех , има полза от нея , тя помага за качеството на яйцеклетките,това е моето мнение , а вие както решите.Относно храната , не съм яла нещо специално , просто си хапвах това , което ми се яде и малко повече млечни продукти.Това , което е важно според мен е след трансфер да почивате и да не се натоварвате с нищо , аз лично лежах и нищо не правих до момента на теста , а и след това, отдадох се изцяло мислено и емоционално на своята цел, а именно да успея да задържа своето бебче живо и здраво и да му създам изцяло нужния комфорт и спокойствие , та нали съм го чакала толкова дълго време  и съм го постигнала с толкова труд и сълзи ,че не можех да си позволя да го загубя за едното нищо , защото да кажем не ми се лежи или пък не ме свърта у дома - търпение и вяря това е от мен !!!
*

    fifonqk

  • ***
  • 175
  • вярвах и чудото стана
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #655 -: Януари 21, 2011, 16:52:12 pm »
Хайде и аз дане остана на зад и да изкажа мнение по вьпроса с яденето и пиенето. Абсолютно не сьм си налагала определени храни да ям,какво ми се е ядоло сьм си хапвала,спомням си че пьрвата седмица-две след трансфер ядях по един буркан кисели краставички.Бях питала доктора и Ани има ли някакво ограничение в нещо и те бяха категорични че няма,за мен това е достатьчно имам им пьлна вяра.Не вярвам в никакви ананаси и тем подобни,то ако е станало и сьс и без ананаси пак ще си бременна.Не казвам че не е хубаво да се набляга на млечни продукти,но то и да не си бременна пак е хубаво да се ядат,даже мисля че след трансфер не е много хубаво да си променяш много навиците в храненето,защото така повече се стресира организма.Сьщо за което се сещам беше че след пункция и след трьнсфер пьевото нещо което направих още в лвглото е да изпия едно кафе,дори доктора беше този който каза на мьжа ми да отиде до кафемашината да ми вземе.Но всеки знае себе си,аз мисля че и двете крайности не са хубави,нито да се вманиачаваме нито пьк да се отпускаме прекалено,всичко в рамките на допустимото е поззволено.  :P
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #656 -: Януари 22, 2011, 21:22:50 pm »
Момичета много се вълнувам - утре стартирам! Започвам с гоналчетата, приятелите много ме окуражават за позитивното мислене, много ми хареса едн мисъл че главата ни е като градинка в която хубавите мисли са като красивите цветя, а лошите като плевелите, които се опитват да ги задушат. Е ще сеем цветя колкото можем ... :D :D
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #657 -: Януари 22, 2011, 21:39:44 pm »
Браво, bamboo , много се радвам за теб! От цялото си сърце ти желая всичкия късмет на света! На мен МЦ нещо се бави, в понеделник съм пак на преглед, та да видим. Още веднъж - успех ти желая и много силно те  :bighug:
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #658 -: Януари 22, 2011, 22:01:35 pm »
ще сеем цветя колкото можем ... :D :D
Точно така ,много хубаво казано!
Стискаме палци Бамбо, успешен старт, и още по-успешен финал :crossfingers: :bighug:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #659 -: Януари 22, 2011, 22:02:18 pm »
хайде бамбооооо,ти си момичеее,повлечи крак за следващата положителна вълна :)))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...