0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #60 -: Октомври 03, 2010, 22:48:45 pm »
Бамбо, миличка, съжалявам... Този път явно наистина е от най-трънливите, но ние ще стигнем до слънчевата полянка, нали? Прегръщам те силно, събирай сили и кураж и най-вече надежда, че след два-три месеца ще изживееш щастието.
« Отговор #61 -: Октомври 04, 2010, 09:30:49 am »
Съжалаявам за неуспелите,надявам се това да е последния ви неуспех.Аз съм 6 ден след трансфер и вече какви ли не работи ми минават през главата.Много ме е страх от резултата.Корема ми спадна вече само от време на време ме придърпват яйчниците и гърдите ме болят.От днес започнах и естрофема.Момичета ще се побъркам от това чакане и тези мисли дали са живички моите бебета, дали има имплантация......
Ако се получи хиперстимулация на кой ден от трансфера може да е ?

« Отговор #62 -: Октомври 04, 2010, 09:43:59 am »
Бамбо....много много съжелявам :balk_133:, толкова се надявах ви с Яничка да отворите сезона на ++++........но важно да не се отчайвате и да продължавате напред към мечтата си, рано или късно чудото ще стане........толкова примери имаме тук, за това вярвайте в себе си и смело напред :bighug:

моя мъж от днес вече почна антибиотик за настинка, не можахме да я преборим с нищо друго, иначе аз съм добре.....температура нямам, но време от време ма хвърля някоя  вълна и цялата ставам мокра.....или защото ходя навлечена и чайове пия, дано само с нищо да не навредим на ембриончета........... :(
« Отговор #63 -: Октомври 04, 2010, 09:49:32 am »
Чуспито защо мислиш за хиперстимулация??? щом не си подута....не вярвам, това май най точния признак, иначе и аз то подута....то не подута, с гърдите същата работа(то болят, то не болят)....време от време и мен пробожда нещо долу......това е, никакви други симптоми.иска ми се да вярвам че всичко ще бъде наред....дано...дано :crossfingers:
« Последна редакция: Октомври 04, 2010, 09:51:55 am от marigri »
*
« Отговор #64 -: Октомври 04, 2010, 12:03:45 pm »
Благодаря за подкрепата момичета! Разбира се че продължаваме, само това чакане няколко месеца ме тормози, дано цикъла ми не е много объркан след стимулацията, ще видим.
Чуспи и аз бях много подута и все това си мислех, но подуването беше само първата седмица след трансфера и след това си бях както преди. Ако има хиперстимулация вече щеше да се е проявила, няма страшно успокой се! Важното е да си настроена позитивно!
*
« Отговор #65 -: Октомври 04, 2010, 12:11:25 pm »
Яни4ка, дойде ли ти цикъла? Как си? Док ми каза че до няколко дни трябва да дойде.
« Отговор #66 -: Октомври 04, 2010, 12:34:20 pm »
Да, Бамбо, дойде ми, закъсня ден-два, но това често ми се случва, едва ли е от стимулацията . Малена се разочарова като и казах, все още се надяваше тестовете да грешат  :) Утре съм при док да ме види и да решим какво правим. Малена ми подметна за инсеминация ( не сме правили досега), но док ще реши дали сме подходящи .Все пак отивам на 4-ден , за да може, ако това е пътят да започнем веднага с лека стимулация. Аз всъщност повече се надявам да потвърди думите си за естествено зачеване, но ... ще видим. Иначе днес съм добре, вчера никак не бях - беше ме налегнала една тъга...Знам, че и ти си така, усмихвай се повече и не се давай на сълзите задълго. Ще поостанем още 2-3 месеца тук, но после ще е още по-сладко, нали ;)  :hug2:
« Отговор #67 -: Октомври 04, 2010, 16:19:31 pm »
Чуспито....всичко ще бъде наред, тук можеш да видиш до къде са докарали ембриончета.... :wink:
Трансфер на ден 3

Ден след ЕТ — Развитие на ембриона

1 — Ембрионът продължава да расте и да се развива, преминавайки от 6-8 клетъчен ембрион в стадий морула.

2 — Клетките на морулата продължават да се делят, развивайки се до бластоцист.

3 — Обвивката на бластоциста започва да се пука.
4 —  Бластоцистът продължава да се освобождава от обвивката си и започва да се закача към маточната стена.

5 — Бластоцистът се закача все по-дълбоко и започва имплантацията.

6 — Имплантацията продължава.

7 — Имплантацията е завършена, клетките, които в последствие ще се превърнат в плацента и фетус вече са започнали да се развиват.

8 — hCG започва да навлиза в кръвта.

9 — Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

10 — Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

11 — Нивата на hCG са вече достатъчно високи, за да бъде установена бременност.

Трансфер на ден 5

Ден след ЕТ — Развитие на ембриона

1 — Обвивката на бластоциста започва да се пука.

2 —  Бластоцистът продължава да се освобождава от обвивката си и започва да се закача към маточната стена.

3 — Бластоцистът се закача все по-дълбоко и започва имплантацията.

4 — Имплантацията продължава.

5 — Имплантацията е завършена, клетките, които в последствие ще се превърнат в плацента и фетус вече са започнали да се развиват.

6 — hCG започва да навлиза в кръвта.

7 — Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

8 — Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

9 — Нивата на hCG са вече достатъчно високи, за да бъде установена бременност.

« Отговор #68 -: Октомври 04, 2010, 18:10:41 pm »
marigri мерси за инфото дано има ембрионче и то да се имплантира и да се развива нормално и да видим положителни тестчета.

*
« Отговор #69 -: Октомври 04, 2010, 20:37:41 pm »
Бамбо съжалявам за неуспеха ти  :(. Надявах се двете с Яничка да поведете хорото с положителните тестове.......... :(. Няколкото месеца обаче неусетно ще минат и ще започнете опита си отново! Бъдете оптимисти и не се предавайте!
« Отговор #70 -: Октомври 05, 2010, 16:04:17 pm »
Момичета как сте?
Нещо се изгубихте, как вървят нещата при вас какви симптоми имате ?

« Отговор #71 -: Октомври 05, 2010, 18:51:30 pm »
наистина нещо много утихна темата..... :(

аз съм горе долу добре, от два дена нещо повече съм подута....все едно в 5 месец съм :D,даже днес ходих да си взема заплата, малко да се разходя белким...та се наложи да си сложа нещо по свободно, че иначе всичко стяга и опъва.
гърдите съвсем леко наболяват,но не са като пред МЦ.......
на 08.10 идва точно 27 ден от цикъла ми, а съм точна като часовник.....и сега съм в паника да устискам...., дано да не ми дойде :crossfingers:

Сузито....как са при теб нещата??? :wink:
« Отговор #72 -: Октомври 05, 2010, 19:39:37 pm »
Здравейте на вси4ки аз по цял ден си по4ивам и поспивам ходя на кафенца и така минават моите дни.В петък ще ходя да си удължа болни4ния,4е имам още време до теста.Има моменти в които много силно вярвам,4е са се слу4или нещата и други в които ме наляга безпокойство,4е няма да имаме късмет.Ина4е от АГ ми казаха на 14 да направя уринен тест,но незнам дали ще издържа до тогава и дали още на 12-13 да не си направя кръвен.Дали тогава ще от4ете резултата?Ина4е от време да време имам придърпвания ниско долу даже онази ве4ер се събудих от това.Дано е за добро.Остана ни само да се молим на господ да ни дари с по едно две ангел4ета.
« Отговор #73 -: Октомври 05, 2010, 19:56:29 pm »
Сузито....ти нали си на 5 ден трансфер, мисля че на 10-11 ден след трансфера може да пробваш :wink:, ох....мен ма страх направо, като помисля че ще правя тест.... 8O, май ще стискам до 13.10.....а Господ да ни е на помощ osi_1
« Отговор #74 -: Октомври 05, 2010, 20:06:39 pm »
Marigri, това е хубав знак,че почваш пак да се подуваш :wink: И аз на 7-8 ден след трансфера станах отново като плондер и все още съм...
А относно теста, ние смятахме да чакаме до датата, но Ани ми се обади и ме "принуди" да направя тест - беше 11. ден след трансфер на 5. ден. Направих го вечерта след работа и за мое учудване отчете ясни чертички. Но аз все пак бих изчакала датата.
« Отговор #75 -: Октомври 05, 2010, 20:38:25 pm »
ох, Петя....дано моите признаци да съвпадат с твоите preggo
иначе сега за вечеря правих сочни ребърца....моя мъж изплаши се 8O, как съм ги мятала едно след друго(аз иначе свинско много рядко ям и такива екстри по принцип само за него правя).....еми викам, трябва да храня децата.... :lol: :hungry:
*
« Отговор #76 -: Октомври 05, 2010, 21:16:24 pm »
 :hello2: Хайде и аз да се отчета тази вечер! Утре ще ми е 6-ти ден от старта на стимулацията и ме викат за преглед да види док как са нещата, и дали ще започвам с Оргалутрана. Инъче съм пушка и не се спирам, ама засега и не мисля. Да мине пункцията, че тогава ще намаля темпото. Дано утре де не е голяма лудницата в АГ, че не ми се чака пак 2-3 часа като в петъка!
Сузи, Маригри и Чуспи  :crossfingers: за  :bfp: когато и да решите да направите тестовете!
« Отговор #77 -: Октомври 06, 2010, 09:35:57 am »
Здравейте и от мен, момичета. Стискам палци да напълните форума с ++, че вече е време да завалят. Аз вчера говорих надълго с д-р Александров и той потвърди , че имаме шанс по приятния начин да се случат нещата. Все пак другия месец ще направим една инсеминация на естествен цикъл , без медикаменти - не разчитам много, но все пак да опитаме, а и да не стане, продължаваме с нашия меден месец  :lol: Все пак  първа годишнина от сватбата ще празнуваме  :D ( съвпада с овулацията ми, така че действаме и по двата начина)  :lol: Успех на всички, айде да стане вече по-весело това форумче  :dance2:   (Бамбо, усмихни се, изпий една чаша вино и разпусни, че сериозни неща те чакат скоро)
« Отговор #78 -: Октомври 06, 2010, 10:14:37 am »
Благодаря на всички ви за пожеланията!
Желая на всяка една от вас да усети това чувство! Вярвайте и не се отказвайте от мечтите си - нашата се сбъдна след 17 год. борба! Но и за миг не съм се отказала!
Като си приберем Златомир в къщи, ще опиша историята си по-подробно в "Статистика на успеха"!

А на pony_petya - абе ееееееееееей, аз не бях чела тук и се чудех какво е станало - а то - най-хубавата новина! Желая ти най-леката бременност и когато му дойде времето да чуеш гласчето/та на мечтите ти!  :bighug:

Успех, момичета и момче! Само положителни мисли в главиците ви да има и само положителни тестове да валят тук! Това ми е любимата тема, така че винаги имате моята подкрепа!
« Отговор #79 -: Октомври 06, 2010, 12:43:37 pm »
barbaron0708 много радост, щастие и само хубави моменти от тук нататък.
 :youwoman: