0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    fifonqk

  • ***
  • 175
  • вярвах и чудото стана
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #520 -: Декември 20, 2010, 18:26:05 pm »
marigri,много се радвам за добрите новини днес.Да знаеш,че днес все те мисля какво е станало,най-важното е ,че бебоците са добре и си растьт нормално в коремчето на мама.Нямах тьрпение да прочета и какьв им е пола,два малки юнака :bori_004: :bori_005:,много се зарадвах,много искам и аз поне едничкото да ми е мьжко.Но ти май си имала майчински инстинкт,направи си лентичката на бебоците в синьо,за момченца :P :balk_602:Радвай се на хубавата новина,чакам януари и аз да ходя на преглед,пьк да видим кога ще ги видим и моите мушмуроци какви са:))) :wink:
Рачо,честито и от мен,много не ми стана ясно за какво теглене на ин витро процедури става вьпрос,но най-важното е че сте спечелили,поне това го разбрах.Ето за пореден пьт на някой от нашата темичка по коледа му се случват чудеса.
Бьдете щастливи mc101
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #521 -: Декември 20, 2010, 18:30:33 pm »
Честито Маригри !!! Аз ти казах , че е време да им видите пола на малките сладури и ето , че стана, да са живи и здрави малчуганите , ама жалко , че няма поне една мома за нас с Мънки , че нали сме и ние мъжки майки и на теб разчитахме да разнообразиш с момичета за да си имаме снахички :lol:, но нищо следващите кандидатки още не знаят пола и ще чакаме те да ни зарадват с момичета :bori_016:Майтапя се , каквито такива само да са живи и здрави , другото не е важно!!!
*

    Eille

  • *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #522 -: Декември 20, 2010, 20:14:23 pm »
Здравейте на всички :D

Първо искам да честитя на тези, които спечелиха благотворителните процедури - много бебета да се родят, много се радвам за вас и дано отсега нататък късмета да не ви напуска! Щастлива съм, че близки на сърцето ми хора са късметлиите :D.

Маригри, ами честити ти пишки :lol: Гледах ти седмиците, значи аз ще разбера пола около средата на януари, тамън подарък за рождения ми ден.

Инфо за това кога ще работи клиниката - до четвъртък и след това от 3 януари, единствено д-р Александров щял да ходи преди нова година, защото имал операции. Аз смятам да ходя на преглед на 3ти.

Хубава вечер!


*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #523 -: Декември 20, 2010, 20:41:02 pm »
Рачо честит ти и на теб коледен подарък! Успешна процедура и едно, две......колкото дал господ бебчета!
Маригри браво на вас за двамата юнаци! Да са ви живи и здрави! Дано момите са при нас, че да има за снахи на теб и Сперанца........ха.....ха
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #524 -: Декември 20, 2010, 20:45:31 pm »
Здравейте на вси4ки колко хубави неща са се слу4или в нашата любима теми4ка.Специално искам да поздравя Ра4о за страхотния коледен подарък,дано в най-скоро време ни зарадвате с положителния резултат.Маригри толкова се зарадвах за теб като едно пти4енце на обяд ми подшушна за синия резултат.Сигурно таткото е на седмото небе от щастие.4акаме и пти4енцето да се похвали :D.Ина4е и моя мъж като разбра хубавите новини искаше утре и ние да ходим до Варна,защото няма търпение да нау4и пола ние много искаме моми4енце,но каквото господ е решил няма да го връщаме.На вси4ки мами много здраве и положителни емоции.
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #525 -: Декември 20, 2010, 21:19:56 pm »
Абе то от нашата темичка имало още двама печеливши освен Рачо :D
Успешни процедури на Сиска81 в МЦАР и на Скарлет в Селена! Много късмет момичета, очакваме вашите положителни резултати през следващата година!
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #526 -: Декември 20, 2010, 21:33:30 pm »
Благодаря за пожеланията, момичета и Рачо :bighug:
От сърце пожелавам през новата година успешни процедури на всички, не само на спечелилите, и много здраве на екипите, които се борят заедно с нас и сбъдват мечтите ни!...
Може би е време да кажа, за да не се чудите какво се е случило с нас, след като първия ни опит при д-р Александров беше успешен! За съжаление всичко приключи с мисед в 8 г.с., след няколко месеца направихме втори опит, който за съжаление беше неуспешен.
Сега се надяваме, че късметът ще  е повече на наша страна, и новата година ще ни донесе повече усмивки и красиви моменти!
А от вас очакваме много  :crossfingers:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #527 -: Декември 20, 2010, 21:45:21 pm »
Сиска 81...пожелавам ти усшешна процедура, с един или два прекрасни ревящи бебока  на финала :bori_012: :bori_002:
много се радвам за теб :D
вярвай че това ще е вашия късмет!!!! :D

п.п. мерси на всички за пожелания за моите бебки :D, айде....сега ще чакаме снахите, от Бургас ли...от къде..няма значение :D
Сузито утре ще ви стискам палци силно..силно :bori_015:
Ейлле и Фифоняче...дано вашите да са шаренки :bori_002: :bori_015:

продължавайте да вярвате в чудеса и в късмета си, видяхте ли колко хубави новини имаме в темичка :wink:, ей така да продължава :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Декември 20, 2010, 21:51:00 pm от marigri »
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #528 -: Декември 20, 2010, 21:56:58 pm »
Хайде и аз да се похваля и ние ще имаме мъж, днес го видяхме, много сме щастливи, особенно таткото направо неможе да си намери място.
Сузи мила ти си следващата, да видим дали ще се сбъдне и твоята мечта.
Честито на всички спечелили и успех!!!

Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #529 -: Декември 20, 2010, 22:10:41 pm »
Ааа, много мъже, много чудо, брех :lol:
Да са ви живи и здрави !
Идва ред и на момите, тъй че вие си гледайте кавалерите и се озъртайте за снахички...

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #530 -: Декември 20, 2010, 22:12:40 pm »
Ехаааааа каква мъжка идилия настъпила тукааа,ама така е все пак аз пуснах темичкатаааааа,няма как да я заразя с момии  :lol: :lol: :lol:.!Честито милички,радвайте се на пишонките и тва е ,после като почнат да ви ръчкат още по забавно става :)))))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

    Eille

  • *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #531 -: Декември 20, 2010, 22:30:03 pm »
chuspito, честит ти мъж и на теб :D

Мънки, следващата тема пак ти ще е пускаш, ако трябва в родилното ще ти нося лаптопа, я виж колко хубаво ги орисваш темите :D.

Аз си мисля, че трябва да има баланс в природата - Сузи, Фифоняче, Миркас, за нас сигурно са момите :D. На мен на Siska81 кристалната топка ми е предрекла две девойки :D

Сузи, да пишеш утре след прегледа.


Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #532 -: Декември 20, 2010, 22:32:51 pm »
Хихихихххххх Еиллеееее,да ти кажа едно време тази същата топка ми предрече мъж и позна,та определено не е за подценяване  :lol: :lol: :lol: ,Сисонката е опасна еййй :),но ако са мъжеее малеее мн ще се смея ,ама и ще плачааа щото моя мъжж после какво ще го правяяяя хаахха ще го мислим.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #533 -: Декември 21, 2010, 15:45:14 pm »
Аааааа, темата май заприличала на "сватбена агенция", бе!??? Какво им е лошо на момците???  :o То на тая държава войници и трябват,ей!!! Както казваше дядо ми!! :P А и трябва да се спазва някакво равновесие  в човешкия свят!! Екстра са си момчетата! нищо им няма! Да се пазите и да си ги гледате,да растат живи и здрави ,а като дойде време за снахите -да не забравите да почерпите!! :drunk: както разбирам-всичко върви по план! Първо пола,нормални бременности и вече ще чакаме и успешния финал-бебшки плач!!! ylinfant Хубаво е ,когато виждам темата ни пълна с толкова много положителни резултати!! направо този път вчупихте всички рекорди! Е как да няма настроение за наближаващите празници,ако и да е криза!!? santa2 Много вдигнахте летвата за нас,ама ако знаете как сме се засилили......няма какво да ни спре да ви догоним!!! :ywoohoo:
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #534 -: Декември 21, 2010, 17:57:51 pm »
Рачо..ти както винаги със супер зареждащ пост :D :D :D

Сузито....чакам с нетърпение да се похвалите, нали днес трябваше да идвате към Варна :wink:
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #535 -: Декември 22, 2010, 11:01:28 am »
Здравейте на всички!  :D :oops:

Най-после събрах куража и аз да споделя какво се случи с нас след епизодичното ми появяване и с това да дам кураж на малкото останали все още без положително резултатче в тази МНОГО МНОГО КЪСМЕТЛИЙСКА ТЕМА.

Още през август се срещнахме с нашия доктор и се разбрахме през септември да започваме процедурката. Толкова леко ми стана на душата след срещата с този преди всичко ЧОВЕК, че направо летях. Определено бях много спокойна и се майтапех с мъжа ми, че все пак до септември можем да пробваме сами да си направим едно Алексче  :) :oops:. И какво се случи в края на месеца, мислейки, че отново съм направила пак някакви кисти и затова ми закъснява, си направих най-измисления тест, който се мотаеше из вкъщи и какво да видя веднага се появи втората черта :bfp:. Не знаех къде се намирам  8O.

И така след доста тежки първи 3-4 месеца, вече съм в началото на 6-ти и наистина си имаме едно много риткащо в корема на мама момченце.

С този пост исках да ви кажа, че вече и аз вярвам в чудесата! Затова не спирайте да вярвайте и вие! Наистина се сбъдват, пък било то и когато най-малко очакваш. Желая много здраве на всички ви и весело посрещане на празниците! Нека тази тема продължава да носи КЪСМЕТ на всеки отбелязал се в нея и да се раждат здрави и хубави бебчета. :goodluck:

БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИ ХОРА!!! :thankyousign:
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #536 -: Декември 22, 2010, 11:11:00 am »
Ехаааа коледните чудеса неспират да валят,толкова се радвам когато прочета такъв пост.Високовисоко сега определено летиш на високо,честито миличка,иии честито ти момченцее  :lol: :lol: :lol:,дано имаш едни леки оставащи месеци до срещата с малкия сладур  :D.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

    Eille

  • *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #537 -: Декември 22, 2010, 11:22:07 am »
visokovisoko, честито ти момченце и на теб! Леки оставащи месеци!


Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #538 -: Декември 22, 2010, 12:07:46 pm »
visokovisoko...честито и много се радвам за вас :D :D :D
страхотна новина и голям кураж, за тези които чакат това чудо да се случи и на тях :D

и пак момчееее в нашата късметлийска тема :D.........хей, Мънки..... :balk_69:
*

    fifonqk

  • ***
  • 175
  • вярвах и чудото стана
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #539 -: Декември 22, 2010, 12:34:06 pm »
момичета,моля ви помагайте,чувствам се толкова зле,че едвам си намирам място вече.По 24 часа на ден ми се гади и поврьщам,няма сутрин,няма вечер,през цялото време.Ходя от време на време да ми вливат системи с деган,но и това не помага.Каквото хапна всичко врьщам,взех да смьквам килограми,вместо да качвам,много ме е страх,това сьстояние ме убива.Кажете мами вие как сте,аз един пьт бях писала вече ,че ми е зле,но взе да става непоносимо,и това има ли врьзка с ин витрото с многото хормони които сьм приела или защото са близнаци,вече незнам какво да си мисля.Около мен има толкова бременни приятелки и никоя не е като мен,добре,че поне на работа не ходя сега.Извинявайте ,че пак ви занимавам с моето сьстояние,но повярвайте ми какви ли вече методи не пробвах,и бабини рецепти и на лекари,нищо не помага.Споделете ако нещо сте пили и ви е помогнало в това сьстояние,ще ми бьде много полезно.
А и забравих да спомена,всички познати ме бьзикат,че това гадене което имам било на момичета,с момченца било по леко,но.....знам ли??? :balk_48: