момичета,моля ви помагайте,чувствам се толкова зле,че едвам си намирам място вече.По 24 часа на ден ми се гади и поврьщам,няма сутрин,няма вечер,през цялото време.Ходя от време на време да ми вливат системи с деган,но и това не помага.Каквото хапна всичко врьщам,взех да смьквам килограми,вместо да качвам,много ме е страх,това сьстояние ме убива.Кажете мами вие как сте,аз един пьт бях писала вече ,че ми е зле,но взе да става непоносимо,и това има ли врьзка с ин витрото с многото хормони които сьм приела или защото са близнаци,вече незнам какво да си мисля.Около мен има толкова бременни приятелки и никоя не е като мен,добре,че поне на работа не ходя сега.Извинявайте ,че пак ви занимавам с моето сьстояние,но повярвайте ми какви ли вече методи не пробвах,и бабини рецепти и на лекари,нищо не помага.Споделете ако нещо сте пили и ви е помогнало в това сьстояние,ще ми бьде много полезно.
А и забравих да спомена,всички познати ме бьзикат,че това гадене което имам било на момичета,с момченца било по леко,но.....знам ли???