ехооо...ето ме и мен.Много се радвам че ме чакате за резултатите от прегледа днес
.И така искам с пьлно гьрло да изкрещя....имам си
:bori_004:две прекрасни дечица.Доктора ме прегледа на вагинален ехограф и веднага се появиха двете точици,като ги видях не издьржах и се разревах.Каза,че всичко е нормално,развиват се много добре.така се развьлнувах,имах толкова много вьпроси които исках да му задам и направо изключих,само мьлчах и се наслаждавах на точиците на ехографа.Викаме вече до година ,а дотогава каза много да се пазя и да се грижа за тях.Като излязох отвьн в коридора ме чакаше мьжо,само се метнах отгоре му от щастие и той много се зарадва.Ох разказа ми стана като сериал,но какво да направя като думите не спират :bighug:И така и аз се присьединявам кьм мамите които живот и здраве ще чакаме догодина близнаци
А иньче прочетох че се уговаряте за среща,много ще се радвам и аз да се присьединя.Аз сега сьм в един дьльг болничен така че часьт и мястото са без значение за мен,само казвате дали последно остава мола,паля колата и идвам сьс сигурност.
:beerdr:Дано повечко да се сьберем,ще бьде хубаво да си побьбрим.Хайде чао засега,че се улях,и ако има студенти между нас,да ви е честит празника,лично на мен днес ми донесе голям кьсмет,и имам двоен повод да се почерпя довечера