0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #460 -: Декември 06, 2010, 12:01:31 pm »
Честит празник на всички с Nickname тук!!!! А на именниците,два пъти по честито и два пъти повече+!!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #461 -: Декември 07, 2010, 11:09:39 am »
Фифоняче с нетърпение чакам да се похвалиш с точките :wink: :sbabygirl: :heartbeat: :babyboy:,кога си на преглед??май тая седмица ще е??
и аз чакам 20.12....да видя какво правят моите бебешоци :D
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #462 -: Декември 07, 2010, 15:13:30 pm »
Ей,marigri браво на теб,наистина дойде и моето време за преглед да ми видят точиците. Утре е денят който чакам с нетьрпение да си видя и аз вече моите дечица,и после ще ви пиша колко са,така се надявам за newsm04,но каквото стане,поне в момента знам че нося сьс сигурност едничко в себе си,а ако и двете са се хванали,по голямо щастие от това няма накьде :party:Усещането за пьрви месец без цикьл е неописуемо,вече дори и менструалните болки ми отминаха,а все си мислех че като нищо може да ми дойде.Като разбера утре какво се случва в мен с моите дечица веднага ще ви информирам. :P osi_9А за сега силно ви :bighug:и дано утре имам повод да празнувам студентския празник  :music22: с добрите новини коите ще ми каже д-р Александров,вярвам,че всичко ще е наред.
« Отговор #463 -: Декември 07, 2010, 16:14:43 pm »
значе утре силно..силно ще ти стискам палци  newsm04 :crossfingers:
а до година на Коледа всички вече да си гушкаме бебоците :balk_81:....това се отнася и за Яничка и за Бамбо и за Миркас и за Рачо и Жанита и всички новодошли в тая темичка :wink:
да сме живи и здрави и да имаме сили да се борим до края, до най щасливия финал :balk_118: :balk_118: :balk_118:
*
« Отговор #464 -: Декември 07, 2010, 16:28:22 pm »
Ааааа,то до другата Коледа е задължително,бе!! Поне за мен!! Въобще не ми се "разтъкава" повече тука,в темата,ще ме извините за което!!! Вече пуснах корени и мисля ,съвсем сериозно ,при това, да се преместим с Вили в друга тема,още за Първа пролет!!! Някой да има против!??? :wink:
*
« Отговор #465 -: Декември 07, 2010, 22:21:41 pm »
Неееееееееее, абсолютно нощо против, Рачо, желая ти го от все сърце!!!  fifonqk, marigri, момичета, толкова ви се възхищавам за силата, куража и смелоста която имате за да вървите по този път!Стискам ви палци много, ама много силно! А пък януари с нови сили ще се подкрепяме и новостартиращите! :)
« Отговор #466 -: Декември 08, 2010, 09:42:52 am »
Запалихме коледните светлини, време е чудесата да започнат да се случват!!! santa2  :D
Знам какво ще си пожелаем всички тази Коледа, и писмо ще напишем, и ще се молим,  следващата Коледа да гушкаме нашите здрави и хубави бебета  :bori_023:
Аз по препоръка на д-р Александров (след неуспешна инсеминация) продължавам да се надявам, че бебчо ще дойде по естествен начин - чудо или не, док. изключи диагноза мъжки фактор и сега остава да се молим и надяваме! Явно към момента вече няма ясна причина бебчо да не идва, надявам се наистина да не попаднем в графа неизяснен стерилитет, а съвсем скоро да ви зарадвам с новината, че чудеса се случват! Няма да забравя как в Майчин дом ми препоръчваха да помисля за донор при ИКСИ, защото спермограмата беше плачевна, а при инсеминацията д-р Александров дори ми показа малките герои под микроскоп, за да се уверя, че всичко е наред с тях и са в пълна бойна готовност   :D :D :D
Прегръщам ви, момичета и Рачо, чудеса се случват, нека си пожелаем мечтаното чудо и скоро отново да завалят щастливи сълзи  :bighug:
*
« Отговор #467 -: Декември 08, 2010, 10:45:25 am »
Точно така, Яничка!!! Чудесата стават по Коледа,но не е задължително ние все да се надяваме на чудото ,за да си сбъднем желанията! Трябва да ти кажа ,че диагноза "неизяснен" не е толкова страшна! Просто доказва ,че това е "недоказан",т.е. безпричинен!! Така ,че светлия път към Е бременност си е съвсем открит!! Важното е да има любов и спокойствие! Тогава нещата се получават и без чудото!  :wink:
*
« Отговор #468 -: Декември 08, 2010, 11:45:42 am »
Ооо толкова хубави думи, стоплящи душата...страхотни сте всички, много ви обичам!  :bighug: Дано на коледа наистина стават чудеса!
yani4ka11 ние от 3 различни лаборатории (едната генетична в София) получихме 3 коренно различни резултати от спермограми и аз не зная вече на кого да вярвам, но според нашия док нещата са ОК, въпреки че той ни каза че в АГ оценката на материала е само по външни белези.
Момичета много ще се радвам да се организираме и да се срещнем, аз обаче съм на работа през деня, почивните дни съм на линия.

« Отговор #469 -: Декември 08, 2010, 13:14:20 pm »
Яничка много се радвам за ведрото настроение :wink:,само така ще станат чудеса :D
Рачо и на вас браво, точно така..... :wink:на пролет в нова тема, а към другата Коледа ще си гушкате бебока :bori_023:, ще видите :balk_69:

Бамбо....и почивни дни да е, не вярвам че ще е проблем на другите  :wink:.....аз съм винаги на линия :D

ох, Фифоняче.....чакам те с резултатите :D :biglove:
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #470 -: Декември 08, 2010, 13:27:17 pm »
Фифоняче, чакаме те с нетърпение :D

И аз предлагам да си направим предколедно събиране - 11,12,18,19 декември - това са следващите две съботи и недели като дати. Място? Час? Очаквам предложения :D.

« Отговор #471 -: Декември 08, 2010, 13:51:54 pm »
тая събота и неделя май големи студове се очертават, не знам дали ще ви се излиза.....иначе можем да се видим на някой мол, на някое кафенце.....поне просторно и незадимено, иначе за мен и студ не пречка....паля колата и съм там :wink:
за сега само аз, Ейлле и Бамбо.....няма ли още някой да се включи в предколедна среща  :D
*

Eille

• *
  • 916
« Отговор #472 -: Декември 08, 2010, 14:19:32 pm »
Например на последния етаж в Гранд мола - има торти, сладолед, да се почерпим  :D

*
« Отговор #473 -: Декември 08, 2010, 15:45:22 pm »
Ако нямате нищо против и аз мога да се включа в срещата. Не пиша в темата, защото за момента сме в период на изчакване, но пък ви чета всеки ден и се вълнувам с всяка и за всяка една от вас. Така че много ще се радвам да се запознаем.

26.09.2019
« Отговор #474 -: Декември 08, 2010, 16:42:38 pm »
еееее, Ейлле тая сладкарничка ми е любима там, много вкусни тортички имат и винаги е много спокойно :D, аз съм за с две ръце :wink:

yanicka.....заповядай на среща и много ще се радвам да се включат и другите :D
*
« Отговор #475 -: Декември 08, 2010, 17:18:42 pm »
Момичета с предстояща процедура, някоя от вас ще бъде ли стимулирана с пурегон?

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #476 -: Декември 08, 2010, 18:28:34 pm »
Момичета, можете да пуснете идеята за среща в тази тема за да не спамите тук.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40276.msg767326#msg767326

Аз за съжаление следващите 2 уикенда съм ангажирана и няма да мога да дойда, инъче с удоволствие бих се запознала с вас:)
Пожелавам ви успешни процедури.

*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #477 -: Декември 08, 2010, 18:33:42 pm »
ехооо...ето ме и мен.Много се радвам че ме чакате за резултатите от прегледа днес :P.И така искам с пьлно гьрло да изкрещя....имам си  :bori_007: :bori_004:две прекрасни дечица.Доктора ме прегледа на вагинален ехограф и веднага се появиха двете точици,като ги видях не издьржах и се разревах.Каза,че всичко е нормално,развиват се много добре.така се развьлнувах,имах толкова много вьпроси които исках да му задам и направо изключих,само мьлчах и се наслаждавах на точиците на ехографа.Викаме вече до година ,а дотогава каза много да се пазя и да се грижа за тях.Като излязох отвьн в коридора ме чакаше мьжо,само се метнах отгоре му от щастие и той много се зарадва.Ох разказа ми стана като сериал,но какво да направя като думите не спират :bighug:И така и аз се присьединявам кьм мамите които живот и здраве ще чакаме догодина близнаци newsm04
А иньче прочетох че се уговаряте за среща,много ще се радвам и аз да се присьединя.Аз сега сьм в един дьльг болничен така че часьт и мястото са без значение за мен,само казвате дали последно остава мола,паля колата и идвам сьс сигурност. osi_5 :beerdr:Дано повечко да се сьберем,ще бьде хубаво да си побьбрим.Хайде чао засега,че се улях,и ако има студенти между нас,да ви е честит празника,лично на мен днес ми донесе голям кьсмет,и имам двоен повод да се почерпя довечера :wine:
« Отговор #478 -: Декември 08, 2010, 18:46:22 pm »
ееее,Фифоняче........браво на теб, видя ли че с голямо желание се получават нещата :wink:, ето....искаше двечките и ето ги :D
сега пази се повечко и нали знаеш от тук нататък само с безалкохолна почерпка :D

Лиско много бих искала да се запознаем :D, вашата олелия на 24.09 в АГ виж какъв късмет ми донесе :D

значе срещата ще си уговорим в другата тема.....моля заповядайте който има желание да се видим на живо :D

в началото на първа страница търсите на чашка кафе и халба бира :D, там ще се уговорим за срещата.......аз написах първия пост,давайте предложения коя дата да изберем, иначе мисля че в мола ще е най добрия вариант за всички :wink:
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 19:00:35 pm от marigri »
*

Eille

• *
  • 916
« Отговор #479 -: Декември 08, 2010, 19:39:42 pm »
Фифоняче, честито мила, този сезон в АГ има явно бум на близначета! Голямо щастие, голяма радост!
Междудругото аз на прегледи се намърдвам с мъжа ми, много се вълнува милия.