0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #440 -: Декември 01, 2010, 08:10:09 am »
Момичета ,не съм писала досега но от доста време ви следя и много се радвам на положителните резултати :D.Аз лятото правих икси при доктор Георги Козовски-за съжаление неуспешно,но когато трябваше да започна с броенето на дните от цикъла ми беше обяснено че ако  ми дойде до 12 ч на обяд се брой за 1 ви ден ,ако е след това се брой следващият ден за 1ви ,така че най добре питайте доктор Александров как точно е това  с броенето ... 8O иначе искам да пожелая успех на всички ви и много ревящи бебенца на финала :D :bori_004: :bori_015: :bori_008:
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 08:12:51 am от Mikona »
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
« Отговор #441 -: Декември 01, 2010, 11:14:25 am »
Най-усмихнатата темичка  :D
Браво на всички успяли, и успех на очакващите  :D
Рачо, подари ни голяма доза позитивизъм и емоция, благодаря ти  :D :D :D
*
« Отговор #442 -: Декември 02, 2010, 20:35:22 pm »
Момичета, защо не пишете?! Защо никой не споделя как се развиват нещата?! Хайде, моля, не ни дръще в напрежение! Искаме да знаем какви са новините. Декември - голям застой в темата!
?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
*
« Отговор #443 -: Декември 03, 2010, 13:35:53 pm »
Еееее,споко,може да са на шопинг!?? Я за коледни подаръци на свекървите, я за детски колички :bori_014: :bori_014: Ще се появят!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #444 -: Декември 03, 2010, 15:26:27 pm »
Така е понякога в нашата любима темичка, в момента май няма никой в процедура  :ask: бъдещите мами почиват повече, такива като мен чакат с нетърпение да стартират отново.. а и ра4о е прав идват толкова хубави празници!
Днес бях в АГ за да направим план според цикъла ми, но Малена още не знаеше кога точно ще почиват, за съжаление моя цикъл ще дойде около коледа и няма да мога да стартирам, защото няма да има кой да следи стимулацията ми около празниците, така че оставам за след средата на януари. Док каза този път да не пия регулон, само като дойде цикъла около коледа да пусна на 3 ден хормоните, а всичко друго ще направим преди старта през януари.
Днес бях щастлива защото видях толкова много усмивки там - док, Малена, едно греещо момиче носеше положителния си тест на Ани, прекрасно!
*
« Отговор #445 -: Декември 03, 2010, 15:54:39 pm »
Ехеее,колок идилично, коледно прозвуча!!! Ама то и аз искам ,да съм там ,но да си нося положителен тест за показване! Е,то не ,че не носихме,ама.....!! Хи хи ! Щом не ти трябва Регулон,не го взимай! Док си знае,последните ни две стимулации бяха без него и не видях разлика! Той е за други случаи! А,относн процедурата-ще изчакаш дядо Коледа,после Дядо мраз,ще празнуваш дядо Иван,ддядо Йордан и ...хоп,на 7я етаж!! Ееее,то май неостанало,бе!!!! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #446 -: Декември 03, 2010, 15:55:04 pm »
Здравейте момичета - кокичета и Рачо :D

Рачо, това, което си написал е страхотно, трогна ме от сърце, другите теми могат само да ни завиждат, че си нямат и те по един такъв Рачо :P.

bamboo, недей съжалява, че няма да можеш да стартираш декември, все пак нова година - нов късмет, нови надежди! Пожелавам ти успех от сърце на теб и на другите стартиращи!

Иначе и аз днес бях в АГ-то, имаше една инсеминация и един трансфер, много хора чакаха за първични прегледи, та предполагам това обуславя и по-слабата активност в нашата темичка. Мина и вторият ми преглед - бебета растат и хубавеят, също като майка си :oops:. Третият е чак след нова година.
Приятен ден на всички!

*
« Отговор #447 -: Декември 03, 2010, 16:19:20 pm »
Браво, Eille! Стискам палци все така добре да вървят нещата!
bamboo, и аз като теб чакам да ми дойде околу Коледа и ако всичко е о.к. януари да стартираме. Значи оставяме темичката малко да си почива и лед Нова Година пожелавам на всички, и на себе си разбира се, да четем само хубави новини тук! :)
« Отговор #448 -: Декември 03, 2010, 16:27:55 pm »
Бамбоо.......ни май по едно и също време бяхме там :D, аз бях с дънки и едно късо кафяво якенце и леко изпъкнало шкембенце, тъмна коса с диадема на главата.............аз чаках Малена да я видя, да разпитам до кога да пия хапчета,че с моето зацапване ми ги удължиха за още малко.иначе греещо момиче с положителния тест и аз я видях, много се зарадвах за нея :D , даже мернах и теста й.....понеже стоях точно до тях :lol:

ехееее и Ейлле беше там, жалко че не се познаваме визуално.....че да се запознаем на живо, ама има време де :wink:

На Коледа стават чудеса.....ще видите че всичко ще се получи и ще продължи да ни разцъфва темичка само с положителни емоции и резултати :wink:
« Последна редакция: Декември 03, 2010, 16:38:31 pm от marigri »
*
« Отговор #449 -: Декември 03, 2010, 19:39:57 pm »
Ах маригри, ами ти накрая седна до мен, аз те питах за Малена, аз съм с тъмна къдрава коса, черен шлифер и шал  :D само ако знаех че си ти! Ще се радвам ако се видим пак  :D и вече да се познаваме! Да не би Ейле да е слабичкото момиче което чакаше срещу теб пред вратата?
« Отговор #450 -: Декември 03, 2010, 22:24:16 pm »
Бамбо...аз така и реших че това момиче си ти :D, много се радвам че поне визуално се знаем вече :D
трябва да направим някоя срещичка(който е от Варна) да се видим на едно кафе, който е "за" давайте предложения :wink:

Ейлле....признай се, ти къде беше......ааааа??? :lol:

сега и Бамбо ако заразя предварително с близнаци,нали седнах до теб.....вече ще идвам на прегледи,с който иска двоен резултат :lol:
ох, колко искам всички в тая тема да са щасливи в най скоро време, пожелавам го от все сърце......само вярвайте и вие, че всичко ще се получи :wink:
« Последна редакция: Декември 03, 2010, 22:34:31 pm от marigri »
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #451 -: Декември 04, 2010, 00:55:24 am »
Аз отидох по-късно в АГ-то, към 12 часа, така че мисля, че не сме се засекли. Иначе за среща съм много навита, давайте да се организираме, когато кажете, аз на работа не ходя. Бамбо, на срещата, ти запазвам място между мен и Маригри osi_9

*
« Отговор #452 -: Декември 04, 2010, 12:24:10 pm »
В понеделник ще ходя до АГ за да покажа хормоналните си изследвания, но ще се радвам, ако можете да ги коментирате и вие:
LH 6.88
FSH 8.19
Prolactin 303.90
Estradiol 42.08
« Отговор #453 -: Декември 04, 2010, 14:24:16 pm »
Жанита...аз хич не съм наясно какво и колко трябва да бъде :oops:

Момичета и аз съм в болнични,така че ангажименти никакви нямам.....готова съм за среща когато кажете :wink:

Ейлле...коремчето расте ли :D, я кажи спря ли твоето зацапване?
*
« Отговор #454 -: Декември 04, 2010, 14:35:37 pm »
В понеделник ще ходя до АГ за да покажа хормоналните си изследвания, но ще се радвам, ако можете да ги коментирате и вие:
LH 6.88
FSH 8.19
Prolactin 303.90
Estradiol 42.08
Janita, на кой ден от цикъла са правени и има ли дадени референтни стойности?
*
« Отговор #455 -: Декември 04, 2010, 15:11:54 pm »
Изследванията ми са правени на трети ден от МЦ, в лаборатория "Статус". Имам дадени референтни граници и доколкото гледам би трябвало да са о.к., но???
Другото което ме притеснява е хламидията. Правила съм кръвен тест юли месец и излезе, че съм в сива зона. Пуснах нови след една седмица и резултата е 18.90, тоест полужителен. В АГ доктор Ковачев изписа Азакс на мен и на партньора ми. Приема на антибиотика приключи на 22.11., а последните ми изследвания, които съм цитирала по-горе са от 02.12. и хламидията ми е 37. Защо се покачва, какво мислите? Дали е заради скорощното пиене на антибиотика? Дано не е много объркано. Моля за мненията ви!
« Отговор #456 -: Декември 04, 2010, 15:42:09 pm »
Жанита....и при мен имаше хламидия, първоначално и на мен Д-р Ковачев ми изписа антибиотик.....макар че Д-р Александров беше против, защото колкото и да пия антибиотик, титър се запазва в кръвта и най накрая си направих (не знам как точно се казваше процедурата...ДНК тест на хламидия ли, скрининг ли????) не помня, но ти взимат секрет от влагалище, все едно за цитономазка, резултати се пращат в София и там ми излезе че вече нямам хламидия, но колкото и да пускам кръвен тест все ще ми показва че я има, а то си е само титър който не може да се изчисти.

дано и при теб да е само титър, поне можеш да направиш за твое успокоение това изследване, да не се тровиш с тея антибиотици.....спомням си че много гадни бяха :x
*
« Отговор #457 -: Декември 04, 2010, 16:20:55 pm »
Janita,аз също имах хламидия,пих 20 дни вибрамицин и 6 сумамед и лекуващия ми лекар излишно ме предубреди да си направя теста след месец.Аз си го направих след 2 месеца и резултата ми беше отрицателен.Мойе би трябва да изчакаш още малко.
*
« Отговор #458 -: Декември 05, 2010, 20:48:15 pm »
Здравейте и от мен!

Гледам тук, че бъдещите мами активно си почиват и хубавеят. Само така, сега ви се е паднало. Какво да кажем ние където всеки ден ходим на работа.........Очакваме с нетърпение времето когато ще сме като вас.........
Янита за да си пускаш изследвания за хламидия (предполагам, че имаш предвид IgM - показваща протичаща прясна инфекция) трябва да мине поне месец от лечението. Освен това има значение в коя лаборатория ти правят анализа, защото някои много лъжат. Моят съвет е да си я изследваш в лабораторията на АГ. Ние също миналата година уж лекувахме хламидия заради една тъпа лаборатория и докторка. Уж аз имах, а мъжо нямаше, но нали трябваше и двамата да пием антибиотик - пихме по схема Азатрил. Александров като видя и вика как така ти ще имаш, пък мъжа ти няма да има хламидия???????? Както и да е, минали работи, но щом на теб ти предстои ин витро е добре да го нямаш този проблем.

*
« Отговор #459 -: Декември 06, 2010, 09:08:44 am »
Здравейте! На бъдещите мами - блазе им! mirkas на теб - лека работа /и аз съм като теб/. При мен хламидия М е отрицателна, а G е положителна и се покачи след лечението. Но може би се изследвах много скоро след лечението, ще видим доки какво ще каже.
Желая на всички едана хубава и изпълнена с усмивки седмица!
На именниците - честито!!!