0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #420 -: Ноември 28, 2010, 23:20:42 pm »
Благодаря, момичета - добре заварили! :) Дано наистина да сте ми на късмет! Аз чакам да ми дойде МЦ тия дни и ще правя хормоналните изследвания, следващия месец почвам противозачатачните и ако всичко е наред края на януари-началото на февруари ще стартираме.Дано новата година да е на берекет  :) !!! Стискам палци на всички ви!!!
« Отговор #421 -: Ноември 29, 2010, 11:09:47 am »
Janita добре дошла :wink:
Късмет ти пожелавам и дано другата година да изпълни всичките ни мечти :sbabygirl: :babyboy: :crossfingers:с много бебета :D

Сузито...писах ти на лични, да те питам нещо :wink:....че да не спамим темата :D
*
« Отговор #422 -: Ноември 29, 2010, 14:31:01 pm »
Janita   :welcome:!
Дано и с нас всичко е наред и да си правим компания през януари че вече нямам търпение  :D
Много се радвам че бъдещите мами са добре - чета ви с голямо вдъхновение да знаете!
*
« Отговор #423 -: Ноември 29, 2010, 15:00:27 pm »
Естествено, че всичко ще е наред!!! Ще си заформим яка групичка за догодина и заедно ще стигнем до края - аз също вече нямам търпение! Момичета, някоя от вас пила ли е противазачатачни Логест? Какво ви е мнението?
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #424 -: Ноември 29, 2010, 15:05:17 pm »
Janita, аз пих първо регулон, но на прегледа се видя задържан фоликул и отложихме процедурата. Вторият път пих Логест, всичко беше ок и стартирахме. Странични ефекти съм нямала нито от регулона, нито от логеста.

*
« Отговор #425 -: Ноември 29, 2010, 16:32:57 pm »
Момичета ,винаги ли се пият противозачатъчни преди процедура :ask:
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #426 -: Ноември 29, 2010, 17:34:58 pm »
алана, не винаги се пият противозачатьчни преди процедура.Аз лично не сьм пила,доктора каза че след като ми дойде цикьла ще ме прегледа на другия ден и ако нямам кистички или нещо което да го притеснява стартирваме.Така и стана,започнах с инжекциите още на сьщия ден,при всеки е различно,той най-добре преценява.Но каза че рядко се налагало да се пият,но когато има нещо не е хубаво да се рискува.Единственото неприятно е че ти се забавя с един месец процедурата.
Аз днес звьннах до аг да се похваля за положителните резултати,и ми кзаха да продьлжавам с лекарствата и след 10 дни да отида да ме видят колко на брой са дечицата.Оф досега беше чакането за резултата,сега чакане за прегледа,направо голямо напрежение,така ми се иска да са две,но и едничко да е пак ще се радвам,важното е че за сега всичко е наред.
А с групичката догодина-с вас ме,пльтно,всички ще успеем до края :grouphug2:
*
« Отговор #427 -: Ноември 29, 2010, 17:40:44 pm »
,доктора каза че след като ми дойде цикьла ще ме прегледа на другия ден и ако нямам кистички или нещо което да го притеснява стартирваме.

Фифоняк, искам да те питам как протича този преглед, правилно ли съм разбрала, че предния ден ти е дошъл цикъла? Извинявам се ако въпроса ми е малко глупав, но на мен ще ми е за пръв път и за това ...
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #428 -: Ноември 29, 2010, 17:50:32 pm »
Да Янита,правилно си ме разбрала.Значи идва ти цикьла,на другия ден той те преглежда като нормален гинекологичен преглед,и на мен ми беше малко притеснено как ще ме гледа в цикьл,но няма нищо страшно,вземаш си един пакет мокри кьрпи и всичко минава за 5-10 мин.Мен като ме видя ме пита подготвена ли сьм да започвам,аз си носих инжекциите с мен и Ани веднага ми би пьрвата,ако види нещо го отлага е еди месец,и така на следващ цикьл пак те гледа.Няма нищо страшно на прегледа когато си неразположена,всичко е до нагласа.Желая ти успех мила.
*
« Отговор #429 -: Ноември 29, 2010, 18:36:41 pm »
Благодаря ти Фифонче! Пожелавам ти  от все сърце :bori_007: :bori_004: !!! Напрежението го остави на страна, та ти си на финалната права вече! На всички в процедура и на които им предстои такава, пожелавам твоето щастие!!!
*
« Отговор #430 -: Ноември 29, 2010, 20:05:28 pm »
Добре,че ви има момичета!Аз все още не съм минала на преглед и затова задавам такива въпроси  :oops:,но говорих с Ани и тя ми обясни по тел.долу-горе каква е процедурата.Надявам се февруари ако всичко е наред да започна и аз ,а до тогава...ще броя дните най-вероятно и ще стискам палци на всички останали  osi_9
*
« Отговор #431 -: Ноември 29, 2010, 20:37:08 pm »
Алана, ако всичко е на ред при мен и аз съм в групичката за февруари. :)Ще се подкрепяме взаимно.А по-напредналите ще дават съвети. :D
« Отговор #432 -: Ноември 29, 2010, 20:44:10 pm »
Здравейте моми4ета аз пак не съм влизала няколко дни във форума :oops:и какво да видя Фифоняк мили4ка 4естито и на теб толкова много се радвам когато 4ета такива прекрасни новини.Пожелавам ти едни прекрасни девет месеца и накрая успешен финал.Жанита,Алана добре дошли дано новата година ви донесе най-ме4тания подарък.Ние днес пътувахме до Варна имаше една пункция и коридора беше празен.Доки ме прегледа 4увството е невероятно как само за месец от една то4ица ве4е си имаме оформено бебе на което слава богу вси4ко е наред и надявам се в на4алото на следващата година на прегледа да нау4им пола преди таткото да е заминал за 4ужбина.Това е засега утре смятам да звънна в общината за да се похваля нали ни спонсорираха с 4аст от парите за опита.Лека ве4ер на вси4ки и много  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #433 -: Ноември 29, 2010, 21:51:34 pm »
Честито Сузи, много се радвам за теб! Благодаря ти за милите думи! Дано и аз изживея това прекрасно чувство догодина!
*
« Отговор #434 -: Ноември 30, 2010, 14:08:23 pm »
Хе хе ,момичета,много позитивизъм има в последно време! Много се  кефя!!! А като погледна и  % успеваемост на АГ- 60% за последните месеци и като прибавим и прекрасните празници които наближават...... mc101 tree2a!!! Обземаме ме едно такова блаженно спокойствие!! Не съм от първите в темата,но вече имам чуството на "домакин" :D То това е май 7мо обновянане на темичката??!! Всичко е като един вечен кръг,виенско колело,нещо такова! Винаги се започва със " Как се записва час при док???" минава се през " Какво представлява процедурата ,протокола,стимулацията?". Неизменните насоки за "лекарствата от Румъния или фарма+" .После трепетни очаквания ! до заветен финал на  :bfp1:   Е не винаги!! Но задължително всичко е изпълнено с много надежда  :rainbow: и с много любов :bighug:! Участниците в това "колело" на живота се сменят често,но рано или късно всички слизат от него щастливи, усмихнати, с искрящи очи вперени в бъдещето си! В онова ,другото бъдеще!! На майки,на истинско семейство! Ами то какво повече му трябва на човека ...???
Успех на всички стартиращи!! Успех и на всички "финиширащи" от темата!! то всеки край тук,е е дно красива начало,някъде другаде!! В друга тема или в друг етап от живота!!
п.п. пожелавам си и на вас също,участниците във " виенското колело" да се сменят по-често!То от много въртене се завива свят! Все пак няма нищо по-хубаво от това да се качите двама и да слезите поне с един повече!!!! :babbycarrage:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #435 -: Ноември 30, 2010, 14:09:59 pm »
Рачо, прекрасно написано! Пожелавам ти едно прекрасно Коледно чудо на теб и на Вили!
 :bighug: :bighug:
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #436 -: Ноември 30, 2010, 14:59:53 pm »
Ах,този Рачо,винаги ще приповдигне женското настроение с положителните си емоции. osi_9 След толкова мили думи ми стана едно  :music22:,усмихвах се през цялото време докато го чета. Аз знам че тази радост ще сподели всички ни,кои по рано,кои по кьсно newsm04,нали затова се борим,за нашето най-голямо щастие. :ballons:
*
« Отговор #437 -: Ноември 30, 2010, 15:34:55 pm »
Много мило!Вече е време за коледните празници и с това топло посрещане,наистина се чувствам много по спокойна и вече не се притеснявам толкова от предстоящата процедура!Дано още момичета се престрашат да се включат ,защото действа много разтоварващо общуването с вас :balk_81:
Janita,трябва да поддържаме темпото и живот и здраве да вдигнем на 70% :P
Аз сега съм в търсене на подходящи витамини,че още не е толкова студено,а аз съм с толкова силна хрема ,че едва дишам!Ако някой мойе да ми препоръча някакви,които е добре да се пият преди процедура,ще съм благодарна!
*
« Отговор #438 -: Ноември 30, 2010, 19:01:12 pm »
Ех, Рачо, страхотно боравиш с думите - да не би да си поет? :)
Момичета, дайте ми съвет - трябва да си пусна хормоналните изследвания на третия ден от МЦ.Днес ми дойде в 15 ч.Днес ли да броя за първи ден или утре?
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #439 -: Ноември 30, 2010, 21:57:21 pm »
Янита, днес ти се брои за пьрви ден цикьла,така че когато са ти казали ги пускай,значи в четвьртьк.Поне на мен ми го брояха,не са ме питали дали ми е дошло сутринта или следобед :wink:.Така че действай,и успех ти желая:)))