Хе хе ,момичета,много позитивизъм има в последно време! Много се кефя!!! А като погледна и % успеваемост на АГ- 60% за последните месеци и като прибавим и прекрасните празници които наближават......
!!! Обземаме ме едно такова блаженно спокойствие!! Не съм от първите в темата,но вече имам чуството на "домакин"
То това е май 7мо обновянане на темичката??!! Всичко е като един вечен кръг,виенско колело,нещо такова! Винаги се започва със " Как се записва час при док???" минава се през " Какво представлява процедурата ,протокола,стимулацията?". Неизменните насоки за "лекарствата от Румъния или фарма+" .После трепетни очаквания ! до заветен финал на
Е не винаги!! Но задължително всичко е изпълнено с много надежда
и с много любов
! Участниците в това "колело" на живота се сменят често,но рано или късно всички слизат от него щастливи, усмихнати, с искрящи очи вперени в бъдещето си! В онова ,другото бъдеще!! На майки,на истинско семейство! Ами то какво повече му трябва на човека ...???
Успех на всички стартиращи!! Успех и на всички "финиширащи" от темата!! то всеки край тук,е е дно красива начало,някъде другаде!! В друга тема или в друг етап от живота!!
п.п. пожелавам си и на вас също,участниците във " виенското колело" да се сменят по-често!То от много въртене се завива свят! Все пак няма нищо по-хубаво от това да се качите двама и да слезите поне с един повече!!!!