0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #40 -: Септември 30, 2010, 21:46:05 pm »
ох, знам че трябва много да се пазя....поне ходя сега бавно и нищо тежко не смея да вдигна, нито да нося......моя мъж сега разхожда кучето, пазари....общо взето помага ми много, само дето книжка няма и няма как да ма вози :?.......а ни сме на края на града и без кола за никъде, друг вариант автобус...но и там друсане яко се пада :(
ще гледам да внимавам и да се пазя......няма друг вариант yahoo_17
*
« Отговор #41 -: Септември 30, 2010, 22:57:50 pm »
Късмет на Маригри и Сузито! Положителни тестове към средата на октомври и по един или два бебока след 9 месеца!
Тези дни вече идва и моя ред за старт, ако док каже, че всичко е ОК. Ще пиша за да ви държа в течение, както и вие го правихте през последните седмици.
А вие момичета използвайте хубавото време за разходки, сега ви се е паднало!
« Отговор #42 -: Октомври 01, 2010, 08:44:28 am »
Миркас....пожелавам ти успешен старт и успешно финиширане  preggo yahoo_17
дано да ти дадат зелена светлина, да почваш :wink:
стискам палци на всички момичета тук  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #43 -: Октомври 01, 2010, 22:11:32 pm »
Честита нова темичка мили момичета. Желая Ви с всеки изминал ден положителните тестове да са все повече и повече, а усмивките Ви все по широки  :D
А това не е невъзможно щом я е пуснала Мънки  :D
Рачооо, ни е с теб  май се задържахме дълго тук :D :D :D да се взимаме в ръце и вече да се срещнем в друга тема предлагам аз. Как смяташ? :D
chuspito много ми хареса написаното
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за всички.
« Отговор #44 -: Октомври 02, 2010, 09:53:43 am »
Бамбо....мила, утре ли ще е твоя тест....айде чакаме добри новини :wink:
как се чустваш иначе....имаш ли някви признаци :balk_87:
стискам палци силно силно :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #45 -: Октомври 02, 2010, 10:57:56 am »
Момичета и момчета от тази прекрасна групичка! Пиша тук, за да ви кажа новината! Нашето барбаронче стана мама на 29.09.10 г. Бебчо се казва Златомир.
Преди малко говорих с Илиянка! Тя и бебчо се чувстват много добре! Родила е нормално, макар и малко екстрено! Бебчо е още много мъничък - 1250 грама и 38 см, но беше в коремчето на мама само до 7-мия месец. В кувьозче е, но радостното е, че диша самостоятелно. Дори са му дали днес и водичка да пие. По думите на барбаронката, малкото барбаронче е доста жилаво и игриво.  Да е жив и здрав!
Дано бързо наддава Златомир и се прибира при мама и тате!

« Отговор #46 -: Октомври 02, 2010, 11:52:03 am »
Малкото барбаронче явно знае колко дълго го чака мама и сега бърза да я зарадва  :D :D Да е живо и здраво, да порастне голяяямо и да е гордостта на мама и тате.  :D ЧЕСТИТО, БАРБАРОНИ!!!  :D
« Отговор #47 -: Октомври 02, 2010, 20:12:18 pm »
Да е живо и здраво малкото барбарон4е и да радва много мама и тате
« Отговор #48 -: Октомври 02, 2010, 20:24:08 pm »
Честито на Барбарони :bori_002:!!!!!!!! да ви е жив и здрав!!! много щастие във вашето семейство!!! :balk_7:
Барбарони дано да имам твоя късмет......твоята пункция беше на 24...и трансфера на 29, само разлика в месеци.........дано и на мен ми донесат тези дати късмет :crossfingers:, а на 29.09 на моя трансфер........се появи вашето Барбаронче ylinfant
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 20:25:46 pm от marigri »
*
« Отговор #49 -: Октомври 03, 2010, 09:31:06 am »
Siesta, доста се задържахме наистина,мамка мууу!!! Крайна време е да се изнасяме,ако питаш мене!!! osi_19
Яничка,съжалявам за вашия опит,момиче! Надявам се вече да ви е поотминала болката,аз и за това не се обаждах по-рано! То няма думи на успокоение в такива моменти! Всеки сам трябва да си го превъзмогне и изстрада! Но място за отчаяние няма! Тоя път ,по който сме тръгнали,не е лек , а дълъг и трънлив! А  никой не ни е обещавал ,че винаги ще има успешен край! Всеки си знае е как е стигнал до тук! Не сме се събрали в този форум,от различни места и различни посоки на света,за да си говорим само! Убеден съм,че ако имаше друга възможност ,едва ли щяхме и да сме чували за този форум и за сдружение " Зачатие" !? Ала ние сме тук и за хубаво ли,за лошо ли,както виждам не сме малко ,но пък всички сме с едно желание и си помагаме за да го постигнем,до колкото можем! !!Няма място за отчаяние,момичета!! Просто нямаме избор!! Прегръщайте мъжете си и ....смело напред!
А и както се вижда,нещата все някога придобиват своя завършен и очакван край! Да е жив и здрав Златомир!Много чакан и много желан! Той може да е малък,но вече се вижда огромното му желание за живот!! А то е нормално следствие,от огромното желание на неговата майка да го създаде! Нейната битка си беше доста страшна! както и на повечето от нас,междувпрочем! Стискаме палци за малкия юнак! Нека се развива нормално и скоро да е в прегръдките на мама си! И на татко си ,също,де!!! :lol: Ето такива моменти,могат само да ни дават още сила и енергия да не се отчайваме! За такива моменти си заслужава да се борим и напред!!
Надявам се искрено ,че ще завалят съвсем скоро положителните резултати! На всички ,които ги чакат!!! :bighug:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #50 -: Октомври 03, 2010, 12:24:55 pm »
Така е, Рачо, няма място за отчаяние. Понякога всичко изглежда много тъмно и тъгата ни връхлита, но всички сме тук всъщност, защото имаме мечта и защото сме борбени. Дано все пак всички прегърнем щастливия финал на тази борба!
« Отговор #51 -: Октомври 03, 2010, 12:30:31 pm »
Здравейте момичета и Рачо!
Чета ви редовно и искам да пожелая на всички само положителни емоции от тук нататък и мноооого ++++ и бебета! За това и се включвам, за да има вече едно плюсче в темата :wink:
След второто ни инвитро, преди 2 дни видяхме отново двете чертички, този път всичко ще е наред, усещам го и чакаме с нетърпение прегледа след 10-ина дена.
Сега чакам вълна от  :bfp: и го желая на всички от сърце!

Рачо просълзих се от твоя пост, толкова си прав...
« Отговор #52 -: Октомври 03, 2010, 12:48:32 pm »
Браво Петя,много се радвам за тебе мила пу пу пу , всичко ще е наред.Тихичко честито и леки месеци до финала с здраво бебче или бебчета :))))))).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #53 -: Октомври 03, 2010, 13:06:29 pm »
Петя честито и от мен :bfp: :bighug:леко бременеене ти пожелавам preggo

на мен ми 5 ден след трансфера, за сега нищо особенно не се случва, само дето моя мъж нещо настинал, гърло....сополи,лекувам го и само треперя да не се разболея покрай него,сега съм на чайове, стрит лимон с мед и орехи........гледам поне с това да се подзастраховам :(
« Отговор #54 -: Октомври 03, 2010, 15:19:18 pm »
Петя, честито още веднъж, този път на светло :D. Дочака твоите шастливи две чертички, след много тежки изпитания. Бременей си леко и приятно, и се отчитай от време на време, за да ни зареждаш с надежда и търпение. А след 8-9 месеца ни зарадвай още повече, през това време съм сигурна, че мъжът ти ще се грижи много добре за вас(като знам как се престара на пункцията);)  :D :D :D
« Отговор #55 -: Октомври 03, 2010, 18:49:20 pm »
Благодаря ви момичета :)
Яничка...хихи! Ще стана 100 кила, ако все така ме гледа мъжа ми :wink:
« Отговор #56 -: Октомври 03, 2010, 21:37:21 pm »
Ами после ще ги изразходиш, няма страшно  :D
*
« Отговор #57 -: Октомври 03, 2010, 21:45:29 pm »
Барбарончеее честито! Да ти е живо и здраво златото  :)  и мнооого да Ви радва.
pony_petya честити и на теб две чертички, почивай и изживей много леки 9 месеца.
*
« Отговор #58 -: Октомври 03, 2010, 21:47:15 pm »
Да е жив и здрав Златомир! Много да радва майка си и баща си! Само такива добри новини да има в този форум!
Честито и на Петя! Стискам й палци всичко да бъде наред и след 9 месеца да има едно или повече здрави бебчета!
Аз стартирах стимулацията си в петък, но нямах достъп до нета и затова не се похвалих. В АГ-то както винаги бе пълна лудница и се наложи доста да почакам. Между впрочем голяма част от чакащите(поне доколкото разбрах) бяха за преглед с цел стартиране на процедура. Късмет желая на всички тях!
*
« Отговор #59 -: Октомври 03, 2010, 22:41:12 pm »
Здравейте мили момичета и ра4о! 
Нашият резултат днес за съжаление е отрицателен, не съм бременна и според кръвния тест, днес ходих в Аг и говорих с д-р Александров, продължаваме след 2-3 месеца почивка. Няма смисъл от инсеминации при нас, вече сме правили 4 без резултат. След 4 години чакане всеки месец вече май свикнах резултата да е отрицателен и имам чувството че ако стане пък някой ден няма да повярвам докато не родя...
Радвам се на толкова хубави новини от форума, честито на барбарончето и петя, ра4о много хубави думи, просто понякога пътя е по-дълъг и стръмен, но ние ще вървим смело напред.