bambooаз мога да споделя при мен как беше и се надявам да ти помогна при избистрянето на ситуацията , но наистина при всеки и различно. Аз бях на 225Е гонал-Ф на ден изписаха ми общо 30 гонала , но ползвах по-малко около 27 мисля , а три ми останаха ,които после подарих на едно момиче , което също в момента е бременно като мен.5 дена бях и на цитротид и на 12 ден от стимулацията ми беше пункцията .Извадиха ми общо 9 яйцеклетки , от които 8 бяха се оплодили , а 9-тата беше куха, не са много на брой , но важното е качеството.След това от тези 8 останаха само 3 оплодени и живи ембриона , което за мен беше много малко и то до 3 ден от пункцията , но по преценка на д-р Александров и по Божата воля точно на този 3 ден от пункцията ми беше и трансфера на трите ембриона , от които 2та бяха не добри , а 1ия беше добър , казах си , ако ще става да става, каквото зависеше от мен и от доктора го направихме от тук нататък сме в Божиите ръце.И така при трансфер на 3 ден с 3те ембриона , които оцеляха си отидох у нас и зачаках- и чудото стана едното се захвана и това много ме зарадва, разбира се радва ме всеки ден от тогава до днес. Така , че ти си направи извода сама , а от мен съвета е вярвай в доктор Александров в това което той прицени за теб като най-добро и вярвай в Бог , защото всичкото щастие за мен в момента се дължи на тези две неща , желая ти и ти да го усетиш в най-скоро време!!!!