0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #380 -: Ноември 21, 2010, 00:10:13 am »
Eille, можеш да пиеш но шпа при зацапване и болки. Пази се повече и полежавай!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #381 -: Ноември 21, 2010, 08:49:50 am »
Хихихихих браво Елейчеее,ех сега да видиш ти как ще те ритата тебе 4 бр крачетааа хахахахаа,идва моя ред момичеее да се смея и радвам на коремчето ти  :lol: :lol: :lol:.
 Честити ти две точици с малки сладки сърчица,пожелавам ти лека бременност с двете бебета като на наща обща приятелкаааа (сещаш се налии  :lol: :wink:),и накрая две сладки бебета.Пази се повече,вече не си самичка а се грижиш за още две същества ;).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #382 -: Ноември 21, 2010, 18:03:28 pm »
Eille честито ти поредна радост, а тя не е никак малка , радостта от това да видиш туптенето на твоите бебешки сърчица!!! Това е неописуемо щастие за всяка жена,радвай се мила Eille, но се пази много , за кървенето не се тревожи много, почти всяка от нас го е имала, аз например прокървих в 13г.с. и всичко си беше наред с мен и бебето, но то човек се притеснява няма как , все пак така силно ги желаем тези бебчета , че не ни се иска нищо лошо да им се случи , но по-добре винаги да сме нащрек и при най-малкия проблем да сигнализираме доктора си за да сме спокойни , че всичко е наред, тъй като спокойствието е много важно за нас и бебето,при подобни ситуации трябва да лежиш в покой известно време и всичко ще отмине!!! Успех и Бог да е с теб и малките бебенца!!!
*
« Отговор #383 -: Ноември 22, 2010, 11:06:52 am »
Еиле честито!!! :ballons:
Прекрасна новина  :D ама как се получи само, с Маригри на диванчето, после двете точици и при теб... ох че хубаво!
« Отговор #384 -: Ноември 22, 2010, 12:51:19 pm »
Здравейте! Честито на всички бъдещи мами , а на тези които чакат резултат много стиснати палци :) Аз искам да ви попитам от коя аптека във Варна е най-изгодно да се купуват лекарствата?
« Отговор #385 -: Ноември 22, 2010, 13:20:44 pm »
За Варна - аптека Фарма Плюс, иначе от Румъния излиза доста по евтино.

« Отговор #386 -: Ноември 22, 2010, 15:15:55 pm »
А къде се намира аптека Фарма плюс във Варна , не се сещам в момента  :oops:
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #387 -: Ноември 22, 2010, 16:00:10 pm »
# ФАРМА ПЛЮС ВАРНА

*
« Отговор #388 -: Ноември 22, 2010, 16:52:17 pm »
Здравеите,момичета и Рачо :).Честито на всички успели  :D и кураж на останалите.Аз преди малко се обадих на Ани и тя ми каза ,че ще правят ин витро след нова година 8O.Изненадах се мислех че и сега правят,а и се бях настроила.Е аз съм на линия до година :).Пожелавам на всички  :goodluck: и  :bfp:
« Отговор #389 -: Ноември 22, 2010, 22:27:04 pm »
Ейле 4естита ти двойна радост и от мен.Пожелавам ти леки и спокойни месеци.Сега ве4е трябва да забавиш темпото и да мислиш само за теб и двете малки 4ове4ета.
*
« Отговор #390 -: Ноември 23, 2010, 12:41:25 pm »
Охоооо,нямаше ме известно време и тук вече пълно с хубави новини!!  :bfp: Брееее,много бебешоци се нароили!!! ylinfant /е в перспектива все още/!! честито Ейле!!! Гледай ги внимателно и ги пази!! И ти се пази,че вие сега сте "здраво" свързани! И най-вече - много спокойна и само положителни емоции!!
Това за АГ-то не го знаех! Може би, поради наближаващите празници и почивни дни не искат да влизат в процедури!
За лекарствата от Румъния трябва да се внимава! Последно единичния Гонал 75 вече не беше в обръщение ,а той беше най-изгоден! Мисля,че вече се работи основно с пен,който не беше много по ефтин от тук! така че,проверявайте предварително за всеки случай!
Май до Нова година ще почива "темата"!!!Не помня ,дали чакаме още добри резултати от някои момичета??Нищо, то  пък наближават много хубави и приятни празнични дни!  :eat:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #391 -: Ноември 24, 2010, 14:49:23 pm »
Фифонче.....още малко ти остана, как са децата.....ти как се чустваш :wink:
аз продължавам да ти стискам палци и чакам добри новини yahoo_33 :sbabygirl: :babyboy: :crossfingers:
Ейле....как си мила, къде се изгуби, как са при теб нещата? надявам се всичко е ок при вас :wink:

Сузито....коремчето порасна ли? кажи как мина прегледа при теб.......май трябваше да е тия дни :ask:

на Бамбо, на Яничка,Миркас....Скарлет и Рачо пожелавам следваща година да е най-щасливата за вас с много бебета....ама много :bori_007: :bori_004: :bori_005: :bori_002: :bori_011: :bori_012: :bori_015: :bori_017: :bori_018: :bori_020: :bori_021:
*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #392 -: Ноември 24, 2010, 16:24:46 pm »
Ех, Маригри, стопли ми душата с тези пожелания   :bighug:
От твоите уста в Божиите уши дет се вика!  :D

*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #393 -: Ноември 24, 2010, 17:41:24 pm »
marigri,страшна си ,колкото ми е спекано в момента ме накара да се усмихнаа :D.Аз се чувствам добре засега,8-ми ден ми е след трансфера,незнам нормално ли е или не но досега нити едно но шпа не сьм изпила,нямам подутината и болките като на много други от момичетата :(А иньче не ходя на работа,но в кьщи всичко си вьрша,много,много не сьм се спряла,и ме избива все на едни кисели краставички :ask:В петьк ще си правя крьвен тест да видим какво ще покаже,нали не е рано на 10-ти ден? Еми това е засега от мен,на всички много :bighug:
« Отговор #394 -: Ноември 24, 2010, 17:42:37 pm »
Приветче на всички тук от нас!
Много се радвам за положителните новини на всички ви и пожелавам на останалите, които очакват - положителни, положителни, положителни тестове  :lol: и здрави, сладки бебоци около термин!
Ние днес бяхме в АГ-то да си видим Доктора и екипа му и те нас да видят  :wink:  :lol: Зарадваха ни се, пожелаха ни всичко най-най и така!
Дано всички в скоро време имате повода да отидете на 7 я етаж в АГ-то - не за процудури, а с почерпка за най-сладкото нещо на света  :lol: :bori_004: или това  :bori_007:, а може и двете!
*
« Отговор #395 -: Ноември 24, 2010, 17:50:04 pm »
Благодаря marigri, barbaron0708 ! И ние се надяваме да продължим темичката с вашия успех през следващата година  :crossfingers: иначе няма да е нашата късметлийска темичка, нали?  :D
Тези дни си мисля върху резултатите...май че когато при стимулация се получи по-голям брой фоликули и съответно яйчица, резултатите са по-добри...моят трансфер беше на  3 ден, защото док малко се притесни да изчакаме до 5 ден за да не загинат дотогава, имах малко на брой (8 извадени, 4 добре развиващи се). А когато се двойно, тройно повече шансовете да оцелеят до 5 ден са по-добри при положение че всички се оплодиха?  :ask: Моля споделете вашите впечатления, за стимулация с по-големи дози ли да настоявам през януари? Сега бях на 250 Пурегон на ден.
fifonqk  ще ти стискаме палчета!
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #396 -: Ноември 24, 2010, 18:16:34 pm »
bambo, то при всеки е много индивидуално,доктора преценява най добре.Аз мога да ти споделя моя случей.От дозата която ми изписа доктора сьм изразходила само половината гонал,много бьрзо образувах над 20 фулекула и ги спряхме,в дена на пункцията на 12-ти ден от стимулацията ми извадиха 23 яйцеклетки,от които се оплодиха 15.Трансфера ми беше на 5-ти ден. Сега очаквам с нетьрпение резултата. Пожелавам ти успех.
« Отговор #397 -: Ноември 24, 2010, 18:28:51 pm »
Фифонче....много не се занимавай с домашна работа, гледай колкото може по леко да караш....смисъл физически не се преуморявай, а за краставички.... :lol:добре, на мен много ми се ядяха домати с люти чушки :oops:, иначе за симптоми не ги взимай навътре, при всеки различно :wink:
аз моя тест го направих на 10 ден....но какъв и да е резултат, да не се паникьосаш......защото може да имаш по късна имплантация, те лекари за това искат след 2 седмици да се прави, но аз съм сигурна че всичко ще бъде ок при теб :wink:

Барбарони....много се радвам за вас, най накрая гушна си златното момче :D....да ви е жив и здрав :babyboy:
живот и здраве дано всички да изжевеем този момент :D :crossfingers:

Бамбо....моята стимулация беше с Гонал 225 доза на ден, накрая 16 яйцеклетки от които 12 оплодени, но аз си мисля че и на 3 ден има шанс за бебе.....както има доста случаи на 5 ден неуспешни..........според мен д-ра най добре приценява дозата според организма, важно да му се доверяваш и да вярваш в положителния резултат :wink:, иначе има случаи само 2 оплодени....на 2 ден трансфер и с положителен резултат, така че всичко е божа работа.....на нас ни остава само да вярваме :balk_112:
вярвам че рано или късно всички ще успеем :wink:
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #398 -: Ноември 24, 2010, 18:37:21 pm »
Здравейте  :D

Аз съм добре, снощи за първи път ми се доповръща вечерта, но дали от бременността или от преяждане, не се знае :oops:. Като цяло се чувствам ок, единственото ми притеснение е, че прокървявам. Беше спряло, днес си направих една разходка и преди малко видях, че пак съм прокървила. Сега пак на легло, колкото и да ми е неприятно, все пак бебетата са най-важни. Едвам изтрайвам до преглед, а той е чак на 3 декември.

marigri , ти как си, щях да ти пиша, ама все за малко сядам на компа и не ми остана време :oops:. Ще се поправя в най-скоро време, обещавам.

barbaron0708, Злати голям пътешественик, и до Варна го разходихте :D.

bamboo , сподели това, което мислиш с доктора и виж той какво ще те посъветва. Моята стимулация обаче не беше силна - 150 единици гонал на ден. Имам приятелка с два опита - първия път беше на 225, а втория на 150 - разликата беше 2 яйцеклетки по-малко. Д-р Александров винаги е казвал, че не е важна бройката, а качеството на яйцеклетките. Ти обаче говори с него.

fifonqk, и от мен стиснати палци и ще те чакаме с хубавите новини скоро. И аз умирах за кисели краставички, даже едно бурканче туршия на ден не ми стигаше :D.

Scarlet_ :bighug:

« Отговор #399 -: Ноември 25, 2010, 12:02:40 pm »
bambooаз мога да споделя при мен как беше и се надявам да ти помогна при избистрянето на ситуацията , но наистина при всеки и различно. Аз бях на 225Е гонал-Ф на ден изписаха ми общо 30 гонала , но ползвах по-малко около 27 мисля , а три ми останаха ,които после подарих на едно момиче , което също в момента е бременно като мен.5  дена бях и на цитротид и на 12 ден от стимулацията ми беше пункцията .Извадиха ми общо 9 яйцеклетки , от които 8 бяха се оплодили , а 9-тата беше куха, не са много на брой , но важното е качеството.След това от тези 8 останаха само 3 оплодени и живи ембриона , което за мен беше много малко и то до 3 ден от пункцията , но по преценка на д-р Александров и по Божата воля точно на този 3 ден от пункцията ми беше и трансфера на трите ембриона , от които 2та бяха не добри , а 1ия беше добър , казах си , ако ще става да става, каквото зависеше от мен и от доктора го направихме от тук нататък сме в Божиите ръце.И така при трансфер на 3 ден с 3те ембриона , които оцеляха си отидох  у нас и зачаках- и чудото стана едното се захвана и това много ме зарадва, разбира се радва ме всеки ден от тогава до днес. Така , че ти си направи извода сама , а от мен съвета е вярвай в доктор Александров в това което той прицени за теб като най-добро и вярвай в Бог , защото всичкото щастие за мен в момента се дължи на тези две неща , желая ти и ти да го усетиш в най-скоро време!!!!