0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #320 -: Ноември 01, 2010, 14:57:42 pm »
Миркас, извинявай, толкова съм се вглъбила в себе си, че пропуснах да ти кажа колко съжалявам за отрицателния тест. Виждам, че си силна и знам, че ще успееш, но защо трябва да е толкова трудно.  :( 

mih, успех!
Ейле, как си мила? Грижиш ли се за децата :)

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #321 -: Ноември 01, 2010, 17:15:05 pm »
Барбарон, да си нагушкаш Златото и ти пожелавам скоро да си дойде вкъщи.

mih, успех и от мен!

Скарлет, добре съм, голям лешкун съм - само подпирам дивана, мъжа ми пере, чисти, готви :oops:. Когато имаш възможност, те чакам да ми дойдеш на гости.

bamboo , извинявай ако някъде си писала, но доктора колко време каза, че минимум трябва да има между два опита.
Лека вечер!

*
« Отговор #322 -: Ноември 01, 2010, 21:25:16 pm »
Hi!
Скарлет ще напиша какво ми каза док, когато видя резултата от кръвния ми тест: "Борбата е голяма!" За съжаление при нас във форума е така......... :(

Ейле почивай си активно, сега ти се е паднало и аз така правих за съжаление само две седмици! Нека мъжо да домакинства в следващите 8-9 месеца да види как е! :D
Не зная какво док е посъветвал Бамбо, но по принцип е добре да се изчака да минат 2-3 цикъла преди де се започне следващ опит.

Маригри как са бебетата? Слушат ли? :dance2:

Барбарон и аз благодаря за пожеланията! Много целувки на малкото златце!
« Отговор #323 -: Ноември 02, 2010, 10:28:48 am »
Привет и от мен :D
аз тези дни малко реших да се откъсна от компа, интернета....скайпа и всякви комуникации..........в петък преживях един кошмар, по обяд страшно прокървих....и то алено червено и обилно, подкосиха ми се краката........като почнаха и да излизат и големи съсиреци.........съвсем се отчаях, бързо звънах в АГ и газ до там,треперех до като ме прегледа д-ра и за наше щастие бебоците са добре, там си на мястото....пораснаха и си пулсират добре, обяснението беше че при близнаците е така........ако продължавам с такива кървения, има вероятност да родя в 6-7 месец 8O,при което ще трябва да раждам в София............с такива многоплодни бременности на там ги изпращат :(
общо взето трябва много да лежа и да се пазя........и дано бебките да са послушни и да издържат заедно с мен до края :D
но това кървене направо ми заприлича на цикъл,първи ден силно....и после по малко и точно толкова дни ми вървя колкото цикъла,знам ли..........може цветна бременност карам :ask:

боже........преди си мислих, теста да е положителен и вече край на мъките и тревоги........а сега разбирам че започва една голяма борба с много притеснения,но нали сме силни и ще се борим и ще се пазим, дано наистина да устискаме до края :crossfingers:
толкова още ми притеснено, че още не мога да се зарадвам пълноценно...чакам да минат 1-2 месеца и малко да се отпусна и да се успокоя,поне да мина най-рисковия период.стискайте и на мен и на бебоците палци :crossfingers:

« Отговор #324 -: Ноември 02, 2010, 10:43:00 am »
нещо имах проблем с предния пост, постоянно ми прескачаха редовете....за това почнах нов...
Миркас.....дано наистина след лапароскопия да е щасливия финал,вярвам че ще е така :wink:........а може и да стане чудо от само себе си,докато чакате за лапаро,всичко е възможно :bed: :wink:
Ейлле.........почивай си активно, аз почти лежах през цялото време......нищо не домакинствах, мъжо той пак беше болен и общо взето го карахме на магия :D.......той лежи в едната стая, аз в другата.... :D
Скарлет....много съжалявам,но да вярваме че всяко зло за добре........може би наистина така трябвало да стане,поне ще се захванеш със жлъчката и после по живо и здраво с нови сили :wink:
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #325 -: Ноември 02, 2010, 11:37:34 am »
Здравейте и от мен,не сьм писала отдавна но не не ми остава никакво време да влизам.От вчера и аз стартирах сьс стимулацията,не бил толкова страшен този гонал.Сега стискам палци всичко да е нормално до края,както и на всички вас момичета и рачо:))) Като чета тук май доста сме с неизяснен стерилитет,при някои става от пьрви опит при други не,направо незнам какво да си мисля вече,май всичко е божа работа:))) все сьм си мислила че с проходими трьби и хубава спермограма всичко ще е наред,но.... Нямам тьрпение да свьршват инжекциите и всичко да минава,че ще ми се прьсне сьрцето. Много се радвам за всички вас които не спирате да сьобщавате положителни резултати,успех и на всички останали:)))
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #326 -: Ноември 02, 2010, 12:30:19 pm »
fifonqk , времето на стимулацията минава много бързо, тъкмо свикнеш да се боцкаш и те инжекциите взели, че свършили :oops:

marigri, пази себе си и малките душици, пожелавам ти кървенето да отмине бързо.

Сузи, как си?

На мен днес ми е 4ти ден след трансфер. Чета старите темички за АГ-Варна и ми действат много положително и зареждащо :D.
Хубав ден!

*
« Отговор #327 -: Ноември 02, 2010, 13:51:22 pm »
Eille приятно мързелуване и лешкунене  :D!
Док каза че е хубаво да почина 2-3 месеца след опита да се успокоят яйчниците...първия ми цикъл дойде няколко дни след като спрях естрофема, сега тези дни чакам втория цикъл и малко се притеснявам, защото четох из форума че закъснява или направо не идва дълго време. Дано не са ми объркани много хормоните....
« Отговор #328 -: Ноември 03, 2010, 10:49:39 am »
Бамбо на мен ми дойде точно на време, спокойно. А за почивката- така си е, иска се чакане, но пък после каква радост ще има...;) :D Успех на всички момичета и момче :crossfingers:
*
« Отговор #329 -: Ноември 03, 2010, 22:03:29 pm »
Здравейте съфорумци!

Маригри да пазиш бебетата! Ние ще стискаме палци всичко при вас да бъде наред. Като четох старите темички за АГ-то видях, че и други момичета са имали прокървяване по време на бременността, а вече си имат бебчета. Така, че спокойствие и активна почивка!

Фифоняк успешна процедура! Няма нищо страшно. Всичко минава толкова бързо до трансфера, после чакането до теста е много мъчително, ама ние и на теб ще стискаме палци.

Бамбо виждам Яничка ти е писала,  че при нея няма промяна в цикъла, при мен обаче при първия ми опит втория цикъл беше чак на 35-ти ден при положение, че по принцип ми е на 26-27.
« Отговор #330 -: Ноември 04, 2010, 19:26:09 pm »
Здравейте на вси4ки виждам,4е днес никой не е писал в нашия оби4ан форум,ама как да се пише в този прекрасен слън4ев ден.Сигурно и вие като мен сте прекарали по-голямата 4аст от деня навън.Аз не съм ви забравила непрекъснато ви 4ета.Виждам,4е Фифоняк ве4е е запо4нала процедурата :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,а Ейле 4ака датата на теста.Ейле може да го направиш и по-рано при мен на 10 ден от4ете резултата.Аз досега винаги съм ти казвала какъв ще въде резултата :lol:.Ина4е аз се записах на ЖК ве4е от там запо4наха да ми дават болни4ни 4увствам се добре дано да бъде така и до края пу-пу да не ми е уроки.Искам да кажа на вси4ки да не се о4айват няма слу4айни неща на този свят господ си знае работата.
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #331 -: Ноември 05, 2010, 09:18:52 am »
suzito, някои ги няма защото са на разходка,а други сме на работа в това чудесно време.Радвам се че при теб всичко е ок,дано така изкараш до края. :wink: :PАз откакто започнах да си бия инжекциите май сьм по спокойна,видях че няма нищо страшно,а винаги сьм си представяла ин витрото по друг начин.Така че всички които сте се ориентирали да имате дечица ои този начин,действайте,няма нищо страшно,страшното е в главите ни :))) osi_9
« Отговор #332 -: Ноември 05, 2010, 18:35:30 pm »
намесвам се в темичката за задам един глупав въпрос (нямам опит с АРТ):
преди стимулациите как решават точно по какъв протокол да се стимулирате?
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
« Отговор #333 -: Ноември 05, 2010, 19:20:15 pm »
намесвам се в темичката за задам един глупав въпрос (нямам опит с АРТ):
преди стимулациите как решават точно по какъв протокол да се стимулирате?
док. преценява в зависимост от възрастта, състоянието на яйчниците, накои заболявания и т.н.
« Отговор #334 -: Ноември 05, 2010, 19:28:05 pm »
Благодаря ти шмати, а има ли 1-2 месеца проследяване на овулацията? Как се определя "състоянието на яйчниците"?
« Отговор #335 -: Ноември 05, 2010, 19:36:59 pm »
чрез ехографски преглед се броят антралните фоликули,изследват се хормони,  ако се почва инвитро, а не се цели нормално забременяване няма нужда да се проследява овулация.
« Отговор #336 -: Ноември 05, 2010, 19:43:13 pm »
извинявай, че съм мара подробната, но не съм сигурна на 100%, че те разбрах правилно:
"чрез ехографски преглед се броят антралните фоликули,изследват се хормони,  ако се почва инвитро"

А ако се цели нормално забременяване няма нужда да се проследи овулацията???
« Отговор #337 -: Ноември 05, 2010, 20:02:22 pm »
Момичето е искало да каже,че ако ще правиш ин витро,а не целиш нормално забременяване не се следи овулацията,защото при ин витрото овулацията се предизвиква с медикаменти.
« Отговор #338 -: Ноември 05, 2010, 20:18:57 pm »
да сега виждам че се е получила тафталогия, нооо аз имам една помощничка на две годинки и тя много обича клавиатурата. тя моята помошница е зачената инвитро при д-р Александров ....
Успех на всички почващи, почнали и завършили процедурите.
« Отговор #339 -: Ноември 05, 2010, 22:21:14 pm »
благодаря :) Сега ми стана ясно :)