Привет и от мен
аз тези дни малко реших да се откъсна от компа, интернета....скайпа и всякви комуникации..........в петък преживях един кошмар, по обяд страшно прокървих....и то алено червено и обилно, подкосиха ми се краката........като почнаха и да излизат и големи съсиреци.........съвсем се отчаях, бързо звънах в АГ и газ до там,треперех до като ме прегледа д-ра и за наше щастие бебоците са добре, там си на мястото....пораснаха и си пулсират добре, обяснението беше че при близнаците е така........ако продължавам с такива кървения, има вероятност да родя в 6-7 месец
,при което ще трябва да раждам в София............с такива многоплодни бременности на там ги изпращат
общо взето трябва много да лежа и да се пазя........и дано бебките да са послушни и да издържат заедно с мен до края
но това кървене направо ми заприлича на цикъл,първи ден силно....и после по малко и точно толкова дни ми вървя колкото цикъла,знам ли..........може цветна бременност карам
боже........преди си мислих, теста да е положителен и вече край на мъките и тревоги........а сега разбирам че започва една голяма борба с много притеснения,но нали сме силни и ще се борим и ще се пазим, дано наистина да устискаме до края
толкова още ми притеснено, че още не мога да се зарадвам пълноценно...чакам да минат 1-2 месеца и малко да се отпусна и да се успокоя,поне да мина най-рисковия период.стискайте и на мен и на бебоците палци