0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #300 -: Октомври 27, 2010, 15:00:09 pm »
ra4o...привет и от мен,какво да разкажа за себе си,пьрви опит ми е и затова сьм толкова обьркана и много неща не са ми ясни,но с ваша помощ взеха да ми се изясняват. :wink: Достигнахме до решението за инвитро с диагноза неизяснен стерилитет,уж всички изследвания хубави а бебе 2 год.няма,и решихме да не чакаме повече и всеки месец да ми е криво като дойде лелката и затова отидох и казах на доктора че искам бебе,ако е рекьл господ може и две:)))И така сега с нетьрпение чакам тези няколко дни до стартиране на процедурата:))) Успех на всички,много е важно в такьв момент да не падаш духом,аз постоянно за това мисля и не мога дори да спя,но знам че чудото ще стане,при всички ни :wink: :wink: :P
« Отговор #301 -: Октомври 27, 2010, 17:38:47 pm »
fifonqk....всичко ще се получи, ще видиш......правилно Рачо ти писа, попаднала си на късметлийска тема :D
сега се сетих, че момичето което беше с мен....и тя беше с неизяснен стерилитет, всичко наред и на нея и съпруга, но бебе не ставаше..........и като почна инвитро, се оказа че оплождането не можеше да стане по естествен начин и нейното беше ИКСИ,може самата обвивка на яйцеклетката по дебела им идваше на човечета.....или те пак много зор ги мързеше да дават :D и явно това била една от пречките за нормално забременяване.
така че дано при теб да е такава причината и наистина с помоща на д-ра да си постигнете заветната цел :wink:, всичко друго вече се иска от теб........по малко притеснения и положителната нагласа :wink:
в ръцете си на най добрия д-р!!!
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #302 -: Октомври 27, 2010, 18:03:32 pm »
маригри,пожелавам си на мен и на другите момичета да ни сполети твоята радост с двечки "точици". Аз силно се надявам че ще се получи защото всичките ни изследвания са хубави,редовен цикьл и овулация,добра спермограма ноооо....никога не се знае:))) А ти да се пазиш сега повече от всякога и да продьлжаваш да ни информираш с бебешоците как сте:))) :wink: :wink: :wink:
*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #303 -: Октомври 28, 2010, 20:54:17 pm »
Здравейте, момичета!
Ейле, искам да ти пожелая лек трансфер утре и много късмет! Прибери си децата и ни пиши после :)
Днес мина и моята пункция. Прави я проф.Козовски, всичко е нормално. Лошата новина е, че имам само 5 яйцеклетки. Наистина на очаквах да са толкова малко и съм доста разочарована, но ... каквото е такова, нищо не мога да направя. Сега се моля да се оплодят всичките. Док каза, че оплождането ще е ин витро. Утре по обед ще разбера как са нещата. Предполагам, че и трансфера ако има изобщо такъв ще е на 3 ден, при толкова малко яйцеклетки док едва ли ще ги чака до 5 ден.
Освен всичко останало имам и страхотни проблеми с жлъчката - след обикаляне на една сюрия лекари, няколко отказа от моя страна да вляза в болница днес на поредния преглед се оказа, че съм за операция, при това спешна. Лекарката каза, че дори и да забременея ще се наложи да я махнем по време на бременността. С една дума нещата при мен никак не са розови. Донякъде тези проблеми не ми позволяват да се срина заради опита.
Ами това е от мен, ще пиша утре за да ви кажа дали са се оплодили и колко.
Хубава вечер!

« Отговор #304 -: Октомври 28, 2010, 21:28:48 pm »
Скарлет, стискаме палци нещата да се развият по възможно най-добрия начин. Много от това, което ни се случва, и извън нашия контрол, но за да е така, винаги си има причина, в това съм убедена.
Утре ще чакаме новини от теб, с много  :bighug: и много :crossfingers:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #305 -: Октомври 28, 2010, 21:53:23 pm »
Скарлет...мила, представям си какво ти е на душата :(
дано утре и 5 яйцеклетки да се оплодят и да се развиват много добре,както казва д-ра важно качество....а не количество :wink:
стискам ти силно палци и желая ти много късмет :crossfingers:
пиши утре какво е станало :crossfingers:

Ейлле.....надявам се, че си добре и утре си готова да прибереш децата на топло при мама :D

Миркас....съвсем малко останало,да знаеш че те мисля и не пускам палци от стискане :crossfingers:
*
« Отговор #306 -: Октомври 28, 2010, 22:23:28 pm »
Благодаря ти Маригри за стиснатите палци, но уви при мен нещата и този път не се развиха в посоката, която всички искаме. Днес беше денят в който трябваше да си направя уринния тест, но пусто нали сърце не трае вчера ходих в лабораторията на АГ и си пуснах кръвен. Резултатът уви е ЧХГ<0,5 :( Качих се и поговорих с д-р Александров. Той препоръча лапароскопия, която евентуално ще направим през декември (трябвало да се успокоят яйчниците). Та така стоят при мен нещата за съжаление, но борбата продължава. Явно 2010 не е моята година - два опита ин витро, хистероскопия и предстояща лапароскопия  :( Надявам се 2011 да е успешна за всички ни, които оставаме в чакащата групичка - Яничка, Бамбо, Рачо............
На всички с + тестчета пожелавам лека и успешна бременност, а на всички в процедура - да видят заветните две чертички.
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #307 -: Октомври 28, 2010, 23:27:56 pm »
Добър вечер!
Благодаря Ви за пожеланията. Утре ще пиша как е минал трансфера.
Миркас, съжалявам, пожелавам ти наистина 2011 да е успешна за теб.
Scarlet_ , стискам ти палци много силно. И друг път съм ти казвала, че няма нужда да се притесняваме предварително, като може следварително :D. Знам, че ти е много трудно, но не се отчайвай, мисли положително и вярвай, нищо не се знае ... всичко е Божа работа. Чакаме хубавите новини!
Операцията на жлъчката ще бъде ендоскопска нали?
Лека вечер и до утре.
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 23:30:45 pm от Eille »

« Отговор #308 -: Октомври 29, 2010, 10:50:12 am »
Миркас.....много съжалявам,толкова ми се искаше всичко да се получи при вас.......но вичко е Божа работа, пак имате шанс след лапоро да се оправят нещата, щом д-ра каза че ще го прави....значе има нещо на ум, при мен беше абсолютно категоричен, че никакво лапаро няма да ми помогне......аз все се притеснявах там за оная течност дето убива ембриона, но той ма успокои че при мен няма да има този проблем.
а при вас всъщност какъв е проблемът, каква е причина за стерилетет?? ако не ти удобно, не отговаряй......ще те разбера.
за сега ти пожелавам по бързо възстановяване на организма и нали знаеш че по Коледа стават чудеса,т.е. след коледна лапороскопия ще дойде и при вас чудо, което чакаме всички тук :wink:
пожелавам 2011 да е ваша година и да ви дари с най малко 2 или 3 бебета :wink:

*

Eille

• *
  • 916
« Отговор #309 -: Октомври 29, 2010, 14:31:50 pm »
Здравейте :D
Ето ме и мен прясно трансферирана и бременна с близнаци до доказване на противното, поне две седмици :lol:.
Всичко е наред и нямаше никакви проблеми. Имаме ембриони за замразяване, но колко ще замразим ще науча утре.
Сега се отдавам на сериалчета и книжки.
Хубав ден!

« Отговор #310 -: Октомври 29, 2010, 16:33:48 pm »
Браво Ейле много се радвам за добрите новини и през следващите две седмици ти пожелавам да бъдеш в същото добро настроение както и днес.Аз дълбоко вярвам,4е ти ще успееш.Пове4е по4ивка сега,никакъв секс и ние малко станахме като бабите сериал4ета и седене в къщи,но вси4ко е в името на нашите ме4ти.
*
« Отговор #311 -: Октомври 29, 2010, 16:47:10 pm »
Честито и от мен,Ейле!!! Сега остава само "финалната" фаза да е успешна,но аз не се съмнявам в това!! Просто няма начин!!
Скарлет,сега по-важно е да си бременна! Жлъчката ще трябва да изчака! Тя въобще не е на дневен ред1така че да не се "натиска"!! Успех и на теб!
Миркас,съжалявам за резултата ти!! ЗНАМ НАПЪЛНО КАК СЕ ЧУСТВАШ! нЯМА ДУМИ НА УСПОКОЕНИШЕ,НО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПРАВИШ И ДА ПОГЛЕДНЕШ НАПРЕД! Виждаш че с упорство и оптимизъм нещата стигат до логичния си край! За жалост не винаги точно когато ни се иска,но пък винаги стигат !! Спокойно сега,почивай,радвай се на живота! Създавайте си незабравими мигове с любимия,защото само така ще си готова за следващата битка!!За всички ви  :bighug:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Eille

• *
  • 916
« Отговор #312 -: Октомври 30, 2010, 21:53:00 pm »
Добър вечер!

Искам да споделя, че имам 7 броя ескимосчета :D

« Отговор #313 -: Октомври 31, 2010, 00:55:31 am »
Браво,Ейле, успешен финал  :D
 :crossfingers:
Миркас, съжалявам за неуспеха, почини си и се зареди с нови сили. 2011 ми изглежда много хубава година и за зачеване и за раждане ;) Знам, че сега ти е тежко, но скоро всичко ще е зад гърба ни и ще гушнем мечтите си. А дотогава прегръщай мъжа си и си търси усмивки, нали :balk_602:
*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #314 -: Октомври 31, 2010, 11:33:23 am »
Ейле, 7 е супер бройка, но със сигурност няма да ти трябват  :D

Момичета, влизам за да ви кажа, че моят първи опит приключи без трансфер. На пункцията извадиха само 5 яйцеклетки и 24 часа по-късно нито една от тях не беше се оплодила. На втория ден т.е. вчера Малена ме привика по спешност да говорим с док, защото една се беше оплодила. Изчакахме до днес да видим дали се дели, но ... уви. Ани ми се обади тази сутрин да ми съобщи, че приключваме.
Някак с нежелание започнах този опит, нямах чувството, че времето за АРТ е дошло. Трудно ми беше, но накрая го приех и възложих толкова надежди. Излишно е да казвам как се чувствам. Сега си мисля, че просто не е било писано да е сега - първо се разболях в началото на стимулацията, после гадното възпаление на жлъчката, няколко посещения в спешен център с ужасяващи болки, после фоликулите вървяха по-бавно и накрая ...
Стискам силно палци за всички ви и се моля за успешни резултати. Ще ви наглеждам от време на време, докато решим какво ще правим по-нататък. Сега на първо време ще си оперирам смотаната жлъчка и после ще мисля за бебета.  
Успех на всички!  :bighug:

*
« Отговор #315 -: Октомври 31, 2010, 17:44:30 pm »
Здравеите,момичета :)тъикато ми предстои консултация с д-р Александров за започване на ин витро     ,а всички изследвания правени там останаха при тях-правихме инсе неуспешно сега дали ще е проблем да ми ги намерят и как ще ме приеме без изследвания.Пожелавам на всички успех :goodluck:
*
« Отговор #316 -: Октомври 31, 2010, 19:01:16 pm »
Здравейте съфорумци!

Благодаря на всички ви за милите думи! Тъй като ме познавате само от написаното във форума, ще ви кажа, че аз съм адски упорит човек, голям инат и никога не се отказвам от това с което се захвана. Така ще е и в това ми начинание - ще направя всичко което каже док, пък се надявам следващия път нещата да се случат.
Маригри не се притеснявам да споделя ситуацията при нас - неизяснен стерилитет. В началото на първия ми опит обаче док. видя миомен възел около 5 мм. и след като опита се оказа неуспешен препоръча диагностична хистероскопия, за да се види какъв е възела и деформира ли вътрешността на матката. Оказа се, че същият не расте навътре (което би усложнило ситуацията при бременност), т.е. не деформира матката, а е в стената й. Док между впрочем много се чуди дали да започнем втори опит или да отстраним възела, който в резултат на многото хормони при стимулацията вече беше 20 мм. Според него много жени за забременявали с миомни възли, а отстраняването може да доведе до сраствания и т.н. След неколкократно проведени разговори решихме да направим втори опит, а ако е неуспешен тогава лапароскопия за отстраняване на миомата. Това е накратко ситуацията при нас - проходими тръби, хормони в норма, перфектна спермограма, но гадна миома, която никой не може да каже оказва ли по някакъв начин влияние върху имплантацията на ембрионите.

Скарлет съжалявам за неуспеха ти! Надявам се да не съм предала лошия си късмет на теб. Оправи засега останалите здравословни проблеми, а след това продължете борбата за бебе/та!
Ейле браво на теб! Стискаме палци за  :bfp:
Миш не се притеснявай, всичките ти изследвания ще се пазят там. За в бъдеще обаче е добре да оставяш копия, а оригиналите да си прибираш при теб. Поне аз така правя.
*
« Отговор #317 -: Ноември 01, 2010, 09:58:06 am »
Много ти благодаря миркас :Dмного късмет ти желая :goodluck: и на всички разбира се :).Аз нямам много време да пиша,но когато мога ще го правя.Ще отида на консултация пък дано не ги затрудня,че съм без изследвания в мене.Много :bfp: на всички
« Отговор #318 -: Ноември 01, 2010, 10:47:11 am »
Приветче на всички ви тук!
Някои от вас ме познават, други - не!
Искам да ви пожелая на всички ви успешни процедури и сладки, здрави бебчета, когато трябва!

И знайте, че сте попаднали на най-доброто място! Вярвайте и ще успеете!

Аз утре пътувам за София да ходя да си захраня малкия разбойник  :wink: Нямам търпение да си го гушна вече  :wink:

Дано вашите бебета бъдат по-търпеливи и си дочакат датата  :wink:

А на единствения мъж в тази темичка, Рачоооооооо,  :crossfingers: за положителен резултат! Не знам кога точтно се очаква, но ще е +++++++++++++ Знам си аз  :lol: !!!!!!!!!!!
*
« Отговор #319 -: Ноември 01, 2010, 14:27:35 pm »
Благодаря за пожеланията barbaron!
Желая ти много, много щастие и нагушкай и нацелувай хубаво Златомир  :D!
mirkas и ние сме с неизяснен стерилитет и след нашия неуспешен опит док ми предложи също лапароскопия, въпреки че цв.снимка показва проходими тръби, но ми каза че дори и да я направим след това пак ще продължим с инвитро, така че аз се отказах и сега почивам до втория опит. Дано наистина 2011 е успешна за всички нас!