Здравейте съфорумци!
Благодаря на всички ви за милите думи! Тъй като ме познавате само от написаното във форума, ще ви кажа, че аз съм адски упорит човек, голям инат и никога не се отказвам от това с което се захвана. Така ще е и в това ми начинание - ще направя всичко което каже док, пък се надявам следващия път нещата да се случат.
Маригри не се притеснявам да споделя ситуацията при нас - неизяснен стерилитет. В началото на първия ми опит обаче док. видя миомен възел около 5 мм. и след като опита се оказа неуспешен препоръча диагностична хистероскопия, за да се види какъв е възела и деформира ли вътрешността на матката. Оказа се, че същият не расте навътре (което би усложнило ситуацията при бременност), т.е. не деформира матката, а е в стената й. Док между впрочем много се чуди дали да започнем втори опит или да отстраним възела, който в резултат на многото хормони при стимулацията вече беше 20 мм. Според него много жени за забременявали с миомни възли, а отстраняването може да доведе до сраствания и т.н. След неколкократно проведени разговори решихме да направим втори опит, а ако е неуспешен тогава лапароскопия за отстраняване на миомата. Това е накратко ситуацията при нас - проходими тръби, хормони в норма, перфектна спермограма, но гадна миома, която никой не може да каже оказва ли по някакъв начин влияние върху имплантацията на ембрионите.
Скарлет съжалявам за неуспеха ти! Надявам се да не съм предала лошия си късмет на теб. Оправи засега останалите здравословни проблеми, а след това продължете борбата за бебе/та!
Ейле браво на теб! Стискаме палци за
Миш не се притеснявай, всичките ти изследвания ще се пазят там. За в бъдеще обаче е добре да оставяш копия, а оригиналите да си прибираш при теб. Поне аз така правя.