0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #260 -: Октомври 22, 2010, 15:04:00 pm »
Сузи, честито и на теб мила! Лека и безпроблемна бременност ти желая!

*
« Отговор #261 -: Октомври 22, 2010, 15:28:50 pm »
Ех че хубава новина Сузи, браво мила! Желая ти много щастие, с лекота и усмивки да минат оставащите месеци и най-красивия, ревящ финал!  :babyflips: :cheerleader:
« Отговор #262 -: Октомври 22, 2010, 15:38:52 pm »
Честито Сузиии,нека да имаш една лека и безпроблемна бременност :))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #263 -: Октомври 22, 2010, 19:03:00 pm »
Сузито...честито!!!!! :cheerleader: лека бременност до края и после една сладка бебка или бебок :lol:много се радвам!!!!!
Момичета......яко сме провлачили краката, така че настройте са от сега на положителен финал :wink:

Бамбо.....ви решихте ли кога ще започвате пак процедурата, не се отчайвай и не губи вяра........нали ще ва чакаме на полянката :beach1: и Яничка и Рачо и всички други които все още по пътя :wink:
*
« Отговор #264 -: Октомври 22, 2010, 22:05:22 pm »
Няма ме на линия една седмица и гледай какво голямо оживление в темичката, и то само със страхотни новини!
Маригри честити ти два бебока! То при такъв позитивен човек като теб друго не съм и очаквала!  Аз съм ОК. Този път си почивам, ама наистина активно. За една седмица избягахме от града, малко времето беше кофти, но какво да се прави............... Инъче си усещам корема малко подут, дано да е добър знак!
Честито по едно бебче на Чуспито и Сузито!
« Отговор #265 -: Октомври 22, 2010, 22:31:11 pm »
Миркас....много добре че избягахте от града :wink:, а за коремчето и моето беше подуто през цялото време и още си стои така, дано и твоето да не спада още 8-9 месеца :crossfingers:
бъди спокойна.....положително настроена и вярвай в чудо  :balk_104:........аз сега смятах, то не ти остана още много да чакаш..... :wink:
стискам палци и те чакам в нашата групичка :crossfingers:
*
« Отговор #266 -: Октомври 22, 2010, 23:52:46 pm »
Маригри от твоята уста в божиите уши!
Наистина не остана много време - само една седмица. Вече много ме гложди какво се случва В МЕН и не зная как ще устискам до деня на теста. Ама се успокоявам с това, че те пипнах за късмет.  :balk_48:
Скарлет виждам, че напредваш с процедурата. Успех! Надявам се да си употребила вече Пурегончето!
« Отговор #267 -: Октомври 23, 2010, 16:30:17 pm »
Благодяря на вси4ки за милите пожелания :bighug: :bighug: :bighug:
*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #268 -: Октомври 23, 2010, 21:18:29 pm »
Мирка, употребих го и съм ти много благодарна. :bighug: Дано да ни зарадваш след една седмица.  :crossfingers:
Ейле, искам да ти пожелая много лека и успешна пункция утре! Дано извадят прекрасни яйчица! :crossfingers:
Аз днес бях на преглед и док каза, че имам по 7-8 фоликула в яйчник и очаква около 10 яйцеклетки, но нещо вървели по-бавно и засега ми удължи стимулацията с един ден и в понеделник пак съм на преглед да видим какво е положението. Не знам това дали е лошо, но док каза, че ще станат. Малко се притеснявам, но се старая да не мисля за това.

« Отговор #269 -: Октомври 23, 2010, 22:20:25 pm »
Ейлле....утре стискам палци за хубави яйчица :wink:
Скарлет мисли че всяко зло за добро.....всичко ще бъде наред, ще видиш :wink:

аз днес се видях с моите приятелки, дето не се виждахме от месец........и ми казаха че очите ми светят и греят :biglove:,била съм по различна....... :D

пожелавам на всичките такъв блясък в очите и такава радост в сърцето :balk_104:
« Отговор #270 -: Октомври 23, 2010, 23:04:05 pm »
Еиле много късмет утре и от мен мила.Запо4вам да стискам пал4ета от сега.Мисли позитивно и вярвай,4е се доближаваш до твоята ме4та.
*

Eille

• *
  • 916
« Отговор #271 -: Октомври 23, 2010, 23:22:31 pm »
Благодаря Ви на всички за подкрепата! Страхотна банда сме! Утре ще пиша веднага щом имам възможност.

*
« Отговор #272 -: Октомври 24, 2010, 14:22:28 pm »
Ейле, надявам се, че днес всичко е минало по мед и масло! Дано всичките ти яйчица се оплодят :pleasantry:, та да имате голяяяяяяяяям избор за трансфера!
Скарлет, при първия ми опит също удължихме стимулацията с един ден, но док извади прекрасни 22 яйцеклетки. Като разговаряхме после с Ани, тя ни успокои, че всъщност този протокол е ориентировъчен и всичко е строго индивидуално - при някои дните на стимулацията се увеличават, при други се намаляват. Не се притеснявай, всичко ще бъде ОК! :D
*

Eille

• *
  • 916
« Отговор #273 -: Октомври 24, 2010, 20:24:14 pm »
Добър вечер, момичета. Мина ми пункцията и извадихме 20 яйцеклетки. Прави ми е доц. Маркова. Болят ме яйчниците, но това е нормално. Ще пиша утре по обяд като чуя ВИП новините колко са се оплодили.

« Отговор #274 -: Октомври 24, 2010, 20:58:09 pm »
Ейле....супер бройка :wink:
аз след пункция пих течен аулин и не съм осетила толкова болката, но утре вече нищо няма да те боли...ще видиш :wink:
айде утре да се похвалиш с оплодените ембриончета :D
Почивай си и мисли само за хубави работи :D
*
« Отговор #275 -: Октомври 24, 2010, 21:11:33 pm »
Браво Ейле, много яйчица си имаш значи!
Не знаех, че ползват доц. Маркова. Тя май е в Майчин дом, но явно днес другите са били заети.
Късмет и добри новини утре!
*
« Отговор #276 -: Октомври 24, 2010, 21:37:25 pm »
Добър вечер, момичета. Мина ми пункцията и извадихме 20 яйцеклетки. Прави ми е доц. Маркова. Болят ме яйчниците, но това е нормално. Ще пиша утре по обяд като чуя ВИП новините колко са се оплодили.

Супер бройка, Еиле :) Успех!
« Отговор #277 -: Октомври 24, 2010, 22:37:43 pm »
Браво Ейле много хубава бройка.Дано пове4ето да се оплодят и доки да избере най-добрите за теб.
*
« Отговор #278 -: Октомври 25, 2010, 13:08:13 pm »
Здравейте девойчета!! Виждам-добре се развивате! Дано има повод за празнуване на още много щастливи събития!! Аз поне не се съмнявам в това!! Стискам силно палците на всичките крайници!!! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #279 -: Октомври 25, 2010, 17:34:59 pm »
Eille браво, стискаме палчета всички да се оплодят!  :crossfingers:
Страшно ме радвате момичета, влачете крачета и все така да валят хубавите новини!
Между другото аз търсих преди седмица доц.Маркова в Майчин дом и ми казаха че тя вече не е там. Ако някой има повече инфо за това къде сега приема тя моля да я сподели.
marigri благодаря че питаш - нямам вече търпение да започваме пак, мисля да изчакам и втория цикъл след инвитрото и да отида на преглед на яйчниците, в момента в който ми дадат зелена светлина веднага стартирам.