0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #220 -: Октомври 17, 2010, 18:19:24 pm »
Ти иначе имаш ли болки от време на време?

« Отговор #221 -: Октомври 17, 2010, 18:24:24 pm »
никакви пронизващи.......време от време ме наболява корема, една тъпа болка все едно пред МЦ, но иначе никакви други болки нямам.....
« Отговор #222 -: Октомври 17, 2010, 18:29:56 pm »
ходих в АГ, д-ра само ми погледна ЧХГ ....каза че ок,но беше пълна лудница и аз направо го пресрещнах в коридора......и повече нищо не сме говорили,с Малена го коментирах и тя ме успокои че може имало някви остатъци в матката които сега покрай утрогестана се изчистват.......аз нали на 8-9 ден след трансфер имах леко кървене-зацапване за 2 дена и коже от там нещо да не се изчистило.....

иначе в нета четох че при някои се дължи на някой полип, няква раничка на шийката.....отлепване на плодния сак  и общо взето само д-ра като те прегледа може да каже от какво е то...........

знам какво ти е сега, то си е паника от всякъде............но има много случаи дето при някой го има това зацапване до 3-4 месец без никаква причина......и после спира, дано при теб да спре и повече да не се появява........важно да запазиш спокойствието колкото можеш, да не навредиш на себе си и бебо...
звъни най добре на някой......да видим какво ще ти кажат на теб
« Последна редакция: Октомври 17, 2010, 18:34:17 pm от marigri »
« Отговор #223 -: Октомври 17, 2010, 19:00:19 pm »
Благодаря ти Маригри, малко се успоких,сега вече нищо няма, но ако утре пак се случи ще се обадя да видя какво ще ми кажат.Защото странното е че се случва само следобед след утрогестана.Иначе вечер и сутрин няма нищо такова.Затова ми е странно какво става.Нито е кръв нито кафяво, към светло жълто отива на цвят.Абе луда работа,дано всичко да е наред.

« Отговор #224 -: Октомври 17, 2010, 19:07:53 pm »
гледай повече да почиваш сега....това поне няма да ти навреди :wink: и гледай с нищо да не се натоварваш....нито физически, нито психически :wink:
« Отговор #225 -: Октомври 18, 2010, 12:50:22 pm »
Здравите моми4ета как сте как минават дните ви аз ве4е 4акам с нетърпение да доиде 22 за да видя дали вси4ко е наред.Ина4е съм болна от два дни пия сироп4е за кашлицата и сму4а хап4ета за гърлото,но дано скоро да мине.Теми4ката нещо е много позатихнала каде се губите вси4ки.
« Отговор #226 -: Октомври 18, 2010, 13:49:48 pm »
добър ден и от мен :D
аз днес по спешност ходих в АГ........защото през ноща едно голямо зацапване с един съсирек толкова ма стреснаха, че беше абсурд да трая до 22.10 8O
ииииииииии..........имаме две ембриончета :D, видях и точките и д-ра каза че и пулс даже има, но нямаше как да гу чуя....така че на преглед съм вече чак на 03.11
иначе за зацапването ми обясни че се получава от кръвоносни съдове в матката, бебчета се наместват и някои капилярчета се пукват, на бебоците нищо им няма.....добре са били :D

сузито и чуспито.........пожелавам ви в петък да си видите дългоочаквани точки и да се успокоите малко, на мен поне ми подействаха успокоително :wink:, даже и снимка имам вече :lol:

аз от вчера почнах да пия БИОЗИН МАМА......за повишаване на имунитета, че много ме е страх от болежките, особенно сега :?
иначе гърлото ми отмина и се чуствам добре.....но ще продължавам с чайчета, мед и лимони :D
Миркас.....как си, как се чустваш????

« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 13:51:58 pm от marigri »
« Отговор #227 -: Октомври 18, 2010, 13:53:15 pm »
Ехааааа Маригрии честити ти две бебчетаа,сега много лека и спокойна двойна бременност да изкараш :)))).И вече малко по спокойно   :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #228 -: Октомври 18, 2010, 14:06:50 pm »
мерси мила....дано до края да ги устискам и двечките :D

искам да кажа на тези които още по пътя към мечтаното бебче, важно е вяра.....направо се убедих, аз през цялото време....знаех си че ще се получи, карах от вътре да си го повтарям и през цялото време още докато ми ги върнат със съпруга ми, с приятелки съм се шегувала че ще бъдат децата.....смисъл в множественно число, в къщи с мъжа ми пак всички разговори само за децата....и така им говорихме след трансфер и днес като видях и двете точки............еми аз си знаех че ще бъдат две :D

за това най важно да повярвате още в началото че всичко ще се получи :wink:
макар аз съм малко паника..........но винаги от вътре гледах да се успокоявам позитивно :wink:
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #229 -: Октомври 18, 2010, 14:49:35 pm »
Здравейте, влизам аз днес при доктора за преглед и гледам на монитора ДВЕ ТОЧКИ - приех го за добро предзнаменование, а сега вече знам и чии са точките, даже седяхме заедно на диванчето :D
marigri, Честито!
Иначе аз реагирам много добре на стимулацията, имам около 20 фоликула. Малко се притеснявах, защото съм на 150 ед. гонал на ден, пък всички останали на повече. В сряда отново съм на преглед.
Хубав ден!

« Отговор #230 -: Октомври 18, 2010, 15:04:32 pm »
Ейлле.......аз толкова бях притеснена и отнесена докато бях на дивана, иначе като изляох от прегледа летях :D
ееееее,задължително ще си следваща в групичката... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Малена и тя ме помоли да пипна едно момиче за късмет :D

« Отговор #231 -: Октомври 18, 2010, 16:33:59 pm »
Marigri браво момиче много се радвам че всичко е наред и че бебоците са две направо супер.Аз незнам как ще устискам до петък ама няма начин.Супер мила наистина се зарадвах много.Дано и това зацапване отмине.Аз днес нямам нищо дано и така да е до края.

« Отговор #232 -: Октомври 18, 2010, 16:37:43 pm »
Тези витамини дето ги пиеш док ли ти ги изписа?

*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #233 -: Октомври 18, 2010, 17:10:59 pm »
Ехаааа, Маригри, страхотни новини! Честити ти две точици и дано повече не ти създават притеснения до края!   :balk_16:

Ейле, дано все така успешно върви всичко!  :bighug:

Аз вече се специализирах в боцкането, ама първата инжекция беше голям майтап - течността ми се върна обратно във флакона, когато започнах да вадя голямата игла, разбълника се, аз изпаднах в паника .... абе голям майтап бях  :lol:

Поздрави и лека вечер на всички!

« Отговор #234 -: Октомври 18, 2010, 17:39:52 pm »
Мерси момичета :bighug:да ви се връща тъпкано... :bori_007: :bori_004:

Чуспито, тези витамини ми ги препоръчиха.....питах Малена, каза че може да ги пия,дано наистина да помагат.....че както сме зимни бременелки....голямо пазене ни трябва.
иначе 30 бр упаковката...около 30лв
« Отговор #235 -: Октомври 18, 2010, 18:30:52 pm »
Мarigri честито   , много добра новина ,дори двойна , което е още по-добре !!! Успокой се вече и мисли само положителни неща , защото бебчетата се нуждаят от твоето спокойствие и от твоята огромна грижа от тук нататък, почивай си повечко и се наслаждавай на този прекрасен дълъг момент , който тепърва ще става все по-интересен и по-вълнуващ !!! Пази се , всичко друго остави на заден план и се нагоди към своята прекрасна бременност , която убедена съм ще бъде най- невероятния и прекрасен момент от твоя жевот .Бъди силна и бъди готова за това ново за теб двойно предизвикателство  :bed: и добре дошла в нашата голяма щастлива групичка на бременните момичета благодарение на д-р Александров и неговия невероятен екип!!! :welcome_1:
« Отговор #236 -: Октомври 18, 2010, 20:20:41 pm »
Честито Маригри, много хубава лентичка :wink: Прекрасни мигове ти желая, наслаждавай се на всеки ден от този прекрасен момент в живота ви !
Ейле, ама ти направо изби рибата....:crossfingers:Ха така и до края да върви!
Скарлет, късмет и на теб :bighug:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #237 -: Октомври 19, 2010, 09:07:10 am »
Към момичетата, които сега ще започват процедура - на 22.10 в поликлиниката на Марешки в Младост ще има безплатни изследвания за спин, а доколкото разбрах и до края на годината безплатни изследвания за хепатит. Днес ще се обадя и ще разпитам по-подробно и ще пиша.
Хубав и спокоен ден!

« Отговор #238 -: Октомври 19, 2010, 11:16:39 am »
Маригри 4естити ти пулсиращи то4ици.Много се радвам за успеха ти :lol: така дълго 4акан и изтрадан.Пожелавам ти най-спокойната и лека бременност и успешен финал :bighug:.Жалко,4е в петък няма да се видим,но нали си бременеем заедно може би някои друг път.
*
« Отговор #239 -: Октомври 19, 2010, 11:33:06 am »
Браво  marigri, страхотни новини! Бъди много щастлива мила с тези две прекрасни точици!
Suzi и chuspi успех в петък, чакаме и вашите тупкащи сърчица!