0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #200 -: Октомври 14, 2010, 15:51:20 pm »
Чуспито....в АГ в 09.00 взеха ми кръв, в 11.00 вече беше готово......20лв струва там.
значе на 22 ще се видим на диванчето :wink:,аз нали съм те виждала и ще те позная :D

Рачо.....така е, трябва да вдигаме процента на успеваемоста....кой с близнаци, кой с тризнаци :lol:

сега видях че на Ейлле й взеха 15лв...., на мен казаха отиваш на регистратура и казваш 20лв и ги плащаш там...., няма значение.......резултата само да е хубав, нали :wink:
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 15:55:53 pm от marigri »
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #201 -: Октомври 14, 2010, 16:43:15 pm »
Е, аз последно плащах чхг март месец, така че твоето инфо е по-актуално.

*
« Отговор #202 -: Октомври 14, 2010, 19:24:54 pm »
Благодаря ви много за стиснатите палци и пожеланията момичета и Рачо! :bighug:
Специални благодарности на Маригри, която ме издири за да ми пожелае късмет!
Днес стана ясно защо са ме извикали на трансфер на 2-ри ден. От моите 15 яйца се е оплодило само......... едно и док предпочете да ми го върне днес, за да е на сигурно място. Разбира се предложи ми да оставим ембриончето до 5-ти ден ако искам, но аз му се доверих и реших, че след като той е преценил днес да бъде трансфера да го правим днес. Малко ми е кофти, че ми е едничко ембриончето, но какво да се прави - каквото дал господ.
При предишния ми опит почти всички яйцеклетки се бяха оплодили и избирахме за връщане най-добрите. Върнахме 2, но за съжаление нямаше имплантация. Дано това едничко ембрионче да ми е за късмет!
Четох днес в списанието което мъжо ми беше купил,че е празник на св. Петка (Петковден - честито на всички именици) - покровителка на брака и плодовитостта, закрилница на децата и къщата. Дано това да е добра поличба!
На всички мацки в процедура желая успех!
« Отговор #203 -: Октомври 14, 2010, 21:32:38 pm »
Здравейте на вси4ки Ейле виждам 4е ве4е си запо4нала с гонал4етата имаш много стиснати пал4ета от мен не се съмнявам в твоя успешен финал.Миркас 4ела съм за много положителни тестове след трансфер на втори ден.От тук нататък само вяра и спокойствие.Ина4е аз днес ходих при ли4ния лекар да си взема още 7 дни болни4ни,защото нямам намерение да се връщам на работа.Моми4ета кога най-рано мога да се запиша на ЖК,4е ли4ния ми лекар ве4е се 4уди как да ми удължава болни4ните,а и два пъти минавам през комисия.Ина4е на 22 се надявам да се видим с 4успито и Маригри.
« Отговор #204 -: Октомври 15, 2010, 07:28:53 am »
Добро Утро!
Сузито....аз мислих че личните лекари са наясно или поне те могат да знаят за ЖК :ask:
аз днес мисля да ходя при моята,за да ми разясни всичко....моята се води детски педиатър и може би  ще знае.......поне се надявам.
сега тея болнични дето ти дават......каква причина на заболяването пишите???

Миркас сега една добра почивка с най-желан резултат!и много вяра че всичко ще се получи :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

на Ейлле приятно боцкане за сега :needleani:

Чуспито и Сузито.......значе на 22 сме и трите грации на диванчето :noevil: :D
« Отговор #205 -: Октомври 15, 2010, 10:53:25 am »
Страхотна темичка се е заформила  :D Честито на всички видели двете чертички, само така, сега ще чакаме и втората вълна :wink:, много ни радвате :)))
mirkas, успех ти желая, нека това ембрионче е твоя късмет  :)
suzito, записването /регистрирането по скоро/ за ЖК става след 9та седмица, ако не се лъжа :)За болничните,имам спомен, че бяха около 180 дни, и можеш да излизаш в постоянен болничен след края на третия месец, поне на мен така ми обясниха, дано не те объркам  :oops:
Хубав ден на всички, продължавайте да ни радвате с хубави новини:)
« Отговор #206 -: Октомври 15, 2010, 11:23:03 am »
Здравейте моми4ета аз от 15 дни съм в болни4ни и тази седмица ще е така с диагноза остър бронхит и два пъти минавам през ЛКК.След това ли4ния ми лекар иска д-р Александров да напише в амбулаторната ми карта заплашващ аборт и така пак да ми удължи болни4ния 4рез ЛКК.Но доколкото знам имаме право на 6мес.(180дни)болни4ен без прекъсване от ЛКК.След това до 7 дни след изти4ането на последния 30 дневен болни4ен  от ЛКК се явявате на Телк за останалите дни които не ви достигат.Има едни документи които трябва да се подготвят нищо сложно.С тези документи отивате в районния ви Телк разглеждат ви ги и веднага ви дават разрешение за удължаване на болни4ния.И с това решение обратно при вашия гинеколог за остатъка от болни4ните.Аз си мисля,4е мога да се запиша на ЖК веднага след като е установена бременноста.Просто работата не ми позволява да се върна.
« Отговор #207 -: Октомври 15, 2010, 11:35:40 am »
Да, Сузито, можеш да се запишеш, но за да те регистрират като бременна мисля, че трябва да си влязла в 3тия :)
Не съм убедена, но мисля, че д-р Александров не може той да ти напише тази деиагноза, до колкото имам инфо трябва да е доктора, който ти е по ЗК  :oops:, пак казвам, не съм сигурна, но по-добре говори с него :)
« Отговор #208 -: Октомври 15, 2010, 12:38:43 pm »
аз днес ходих при моята лична, другата седмица тя ще ми даде направление за ЖК, аз даже и отидох да се консултирам с тази въпросната лекарка, дето ще бъда на ЖК и тя ми каза че от сега мога да се регистрирам при нея и тя ще ми даде тези болничните,имам право на 180 дни и плюс 45 дена преди самото раждане......не ми достигат около 15 дена, но каза че все ще измислим нещо :wink:
*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #209 -: Октомври 16, 2010, 18:12:11 pm »
Писах, писах и накрая ..... затворих прозореца :)

Голямо затишие настанало тука - от вчера никой не е писал, та си викам за раздвижване на темата да се похваля, че и аз стартирах днес. На прегледа нямаше изненади и с Малена забодохме първия Пурегон. Тя ми показа как става номера на китайката, ама да видим довечера как ще се справя. Сега няколко дни ще се боцкам и на 21.10. т.е. четвъртък съм на преглед да видим как се развиват нещата.

Хубава съботна вечер на всички!

*

Eille

• *
  • 916
« Отговор #210 -: Октомври 16, 2010, 18:18:52 pm »
Скарлет, от сърце ти желая успешна процедура и след 9 месеца да бутаме заедно колички в морската градина :D

« Отговор #211 -: Октомври 16, 2010, 18:33:34 pm »
Скарлет успешна процедура и накрая щастлив финал.

*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #212 -: Октомври 16, 2010, 22:28:12 pm »
Ейле, благодаря, от твоите пръсти в Божиите уши дето се вика  :lol:
Дано наистина успехът на предната групичка продължи и с нашите процедури!

Чуспи, благодаря!  :bighug:

« Отговор #213 -: Октомври 16, 2010, 22:53:56 pm »
Скарлет и от мен едни стиснати палци.... :crossfingers: :crossfingers:горе долу по едно и също време ще бутаме количките цялата ни групичка  :bori_003: :bori_010:....еееее, с малка разлика де :wink:
така че вярвайте от сега че всичко ще се получи :wink:

мен нещо ма наболява гърлото и правя тук едни жъбурки с лайка и сода, мед и лимон.....много гадно, ама дано да ми се размине настинката :(, вчера дето ходих при личната, беше фул народ болен и не болен.........аз хем и маска си сложих,ама явно някой нагъл бацил ма нападнал :balk_80:
*

Eille

• *
  • 916
« Отговор #214 -: Октомври 17, 2010, 12:59:35 pm »
Момичета, вие от кой ден на стимулацията започнахте да си усещате яйчниците - моите вече доста осезаемо ги усеща, а съм още 5 ден от стимулацията.
marigri , и аз съм така - боли ме гърло, отпаднало ми, пия чайчета нон стоп ... сега хич не е време да се разболявам.

« Отговор #215 -: Октомври 17, 2010, 16:46:26 pm »
Момичета имам въпрос към вас:
Вчера следобед и днес следобед след поставяне на утрогестана имам нещо бледо кафяво към жълто по превръзката си?Какво е това дали е от утрогестана или нещо става?Ще умра от притеснение, даже вчера имаше и капка кръв.А по тоалетната хартия нишо не остава нито кръв, нито кафяво.Незнам какво да мисля моля споделете?????
Страх ме е да не стане нещо на бебето.

*

Eille

• *
  • 916
« Отговор #216 -: Октомври 17, 2010, 17:22:09 pm »
Чуспи, обади се утре на Малена или Анито, по принцип много бременни имат кървене, но трябва да се консултираш с лекар. Стискам палци да се окаже нещо маловажно! Сега освен да лежиш, мисля че друго не може да се направи.

« Отговор #217 -: Октомври 17, 2010, 17:24:45 pm »
То даже не може да се каже че е кървене и аз незнам много се притеснявам.

« Отговор #218 -: Октомври 17, 2010, 18:11:58 pm »
Чуспито, имаш същите симптоми като моето зацапване.....цвят като мляко с какао и някой път капки тъмно кафеви по превръзката, иначе кървене няма....последно време почнаха да ми се появяват и кафеви...нишки все едно, едни тънички жилки.....не знам как да го обясня и най често ми се случва след изтичане на утрогестана и после спира.........Малена в такива случаи ми каза да увеличавам дозата на утрогестана на 3 по 3 и да пия но-шпа 3 по 1.....и само лежане!!!!
аз вече почти седмица го имам това зацапване, то се появява........то изчезва, важно да няма кръв и то алена....това е най опасно......

аз вече толкова прочетох из нета, какви ли не работи за това зацапване.........сега чакам с нетърпение петък, поне на прегледа да се види какво и що........

сега почивай повечко и гледай да лежиш, това било най много помагало.......ама звъни утре и на Малена или Анито.....да видиш и те какво ще ти кажат
« Последна редакция: Октомври 17, 2010, 18:16:43 pm от marigri »
« Отговор #219 -: Октомври 17, 2010, 18:18:08 pm »
marigri ти нали ходи в АГ какво ти казаха тогава нали беше казала че док искал да те види.Какво казаха за това зацапване, възможно ли е да е от утрогестана?