0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #180 -: Октомври 13, 2010, 12:13:49 pm »
Честито мила Сузи!!! Страхотна новина ни поднасяш и ти , радвам се много за теб , знам какво си изживяла като си видяла двете чертички , това е незаменим момент на радост и щастие , а после да знаеш колко още радости те очакват....!!!! Дано продължи щастието ти и скоро  вълнението да се утрои и умножи стократно и да изпиташ всички приятни моменти на бременността :dance2:!!!
« Отговор #181 -: Октомври 13, 2010, 12:32:07 pm »
Ето това пак стана най-веселия форум! Честито и на теб, Сузи  :D, пожелавам ти леки 8-9 месеца и прекасни 1-2 бебенца на финала  :D
*
« Отговор #182 -: Октомври 13, 2010, 14:07:42 pm »
Чудесна новина ,Сузи!!! Честито и от мен! Браво!! Много ,много добри резултати тази есен!!! Дано да продължи така! Ама то няма и как да е по друг начин-темата късметлийска,Гонала -късметлийски,времето е супер и дори и да вали-по вода ще е !!Пази се и си почивай! А на другите само да напомня-смело напред! Без отчаяние и лоши мисли! Видя се ,че нещата стават! Понякога по-бавно,но винаги стават!!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #183 -: Октомври 13, 2010, 14:08:49 pm »
Опссссс, забравих бе!!! Едно голямооооо  :bighug:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #184 -: Октомври 13, 2010, 15:47:16 pm »
Сузи, честито! Леки оставащи месеци!
Ех, как се радвам на тези хубави новини! Пожелавам същия късмет и на следващите :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #185 -: Октомври 13, 2010, 15:59:28 pm »
Маригри, Чуспи, Сузи, Честито на всички, момичета! Много се радвам, че новините в темата са толкова хубави!
Мирка, успех на теб!
Аз чакам цикъл до 1-2 дни и се надявам всичко да е наред и да стартираме и ние.

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #186 -: Октомври 13, 2010, 16:45:36 pm »
Любимата ми тема е тази и понеже последно време не остава да ред да седя на компа но не мога да се сдържа и да не ви честитя момичета!Честити бремености   и успех на всички които са в процедура!Пожелавам ви всичко да е наред до края и да си родите хубави здрави бебенца които да напълнят домовете ви с детски смях а понякога и малко плач няма да е излишен !Пазете се много почивайте повече сега ви се е паднало че това ще ви е!
« Отговор #187 -: Октомври 13, 2010, 19:09:07 pm »
Благодаря много на вси4ки за пожеланията.Това за мен е най-смислената борба в живота ми.На вси4ки стартиращи прцедура и ве4е запо4нали пожелавам да видят :bfp:
*
« Отговор #188 -: Октомври 13, 2010, 19:46:48 pm »
Здравейте съфорумци!
На мен днес ми е много притеснено, защото като се чух с Малена стана ясно, че ме викат за трансфер утре, т.е. на втори ден. От всичко изчетено във форума не се сещам някой да е правил трансфер на втори ден.Това ме хвърля в ужас............ :(
Скарлет писала съм ти на лични. Не знаех, че си в АГ и ти предложих да ти изпратя Пурегона по куриер, но при това положение мога утре да го оставя на Анито или Малена. Пиши ми на коя от двете и за кого все пак.
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #189 -: Октомври 13, 2010, 20:31:28 pm »
Здравейте и от мен.
Първо - Сузи, честитоооооо! Изключително ми е приятно да чета такива новини! Лека и спокойна бременост ти желая!

mirkas, поговори утре с д-р Александров, той умее да дава криле :). Недей се мисли лоши работи, нищо не се знае, има момичета с успешни опити на втори ден ... разтърси се из форума, за съжаление има и с неуспешни на пети ден, така че Божа работа.

Аз днес стартирах, сега чакам да стане 9 часа и да бодна втория гонал. Голямо треперене на ръце беше днес, да видим вкъщи как ще се справя. Ако не успея ще търча до siska81, даже съм е предопредила :oops: :D :D :D

« Отговор #190 -: Октомври 13, 2010, 20:46:43 pm »
Миркас....мисли позитивно, само това ще ти помогне на този етап :wink:, знам по себе си колко е трудно :oops:............но приеми всяко зло за добро, може точно там ще е късмета, без значение че 2 ден :crossfingers:
стискам ти палци мила!!!

Ейлле...успешен старт с добър резултат!!!!! :wink:
Скарлет и на теб същото пожелавам, да продължите темата с нашия успех :bfp: :crossfingers:

днес ми звъна Малена, да ма чуе......след сутрешно обаждане, дето пак се оплаках от зацапване,ама то спряло още сутринта и цял ден съм ок, но д-р Александров утре иска да ме види, да пусна и при тях ЧХГ и ще видим какво ще правим............за сега съм спокойна,днес голям апетит ме гони и ям та ям.....луда работа,вчера ми беше толкова зле от всякви миризми, едвам едях....а днес съм пушка вече :D
« Последна редакция: Октомври 13, 2010, 20:56:00 pm от marigri »
« Отговор #191 -: Октомври 13, 2010, 21:34:48 pm »
Eille - Успешен ти старт мила ,а още по успешен финал да имаш ;).Сигурна съм че едва ли ще се стигне до Сиска все пак това са най безобидните (поне според мене ) инжекций  :D :D :D,ооо и най най сладките ххиихиихх  :P.
 Миркас,всяко зло за добро,не дей да се сдухваш от сега ,може точно тук да е твоя къдсмет в инвитрото няма строги закони ама хич ,усмихни се и отиди да си прибереш дечицата с усмивка :))))).
На всички останали мн мн успех :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #192 -: Октомври 13, 2010, 21:53:18 pm »
Ейле, Маригри, Мънки, благодаря ви момичета за моралната подкрепа! Дано наистина 2-рия ден да ми е на късмет :D! То пък като предния ми трансфер беше на 5-ти ден да не би да се получи. Стискайте ми палци утре всичко да бъде наред!
Ейле и Скарлет успешен старт и финал разбира се след 9 месеца! :crossfingers:
« Отговор #193 -: Октомври 14, 2010, 13:10:36 pm »
днес ходих в АГ, да пусна пак ЧХГ.....което вече 15 ден след трансфер 1781....а на 12 ден беше 741, д-ра доволен и Малена много се зарадва.....сега на 22.10 съм на преглед :wink:

видях и Миркас преди трансфера, успях да й пожелая късмет и дано да съм я заразила с моя :crossfingers:, добре че другата стая беше празна......иначе щях да обикалям  да питам кой на 2 ден трансфер :D,докато я издиря.......а то късмет от първи път я познах :wink:

Сузито...Чуспито, как сте момичета :balk_64:
*

Eille

• *
  • 916
« Отговор #194 -: Октомври 14, 2010, 13:28:10 pm »
Уха, Маригри, такова хубаво чхг - какво ти казаха, има ли възможност за близначета?
Миркас, честит ти трансфер, много спокойствие ти желая до датата на тестта :).

« Отговор #195 -: Октомври 14, 2010, 13:49:03 pm »
 :D те още от първото ЧХГ предположиха за близнаци, живот и здраве на 22 ще видим колко са :wink:, иначе едно момиче и момче........сладка работа :bori_007: :bori_004:

какво стана с гонала,успяваш ли сама да се боцкаш :wink:
« Отговор #196 -: Октомври 14, 2010, 14:11:32 pm »
Marigri много хубаво ЧХГ, стискам палци да видите 2 бебета, иначе аз почивам малко ме наболява корема от време на време, иначе и аз на 22.10 съм на преглед.
Ти там ли пуска ЧХГ в АГ ли? За колко време става резултата?

« Отговор #197 -: Октомври 14, 2010, 14:14:24 pm »
Миркас успех и на теб и скоро да се похвалиш с двете чертички.
Eille успех и на теб стискам палци за всички момичета, които са или ще бъдат в процедура.

*
« Отговор #198 -: Октомври 14, 2010, 14:57:45 pm »
Айде,честито и от мен Миркас! Няма мърдане вече! Ама вие с тия близнаци,май ,май ще вдигнете успеваемостта на АГто на 150%!!! То за това Док е така засмян тия дни!! Успех на всички -на 5ти,3ти 2ри ден или кой когато му е писано! Само да ++++!!!
*

Eille

• *
  • 916
« Отговор #199 -: Октомври 14, 2010, 15:49:29 pm »
chuspito, в лабораторията на АГ, ако дадеш кръв преди 10 часа, в 11,30 часа резултата е готов - 15 лева струва.
А иначе гонала го бия смело и безотговорно :P, тази сутрин направих гаф и отворих спринцовката отдолу, ама не успя да изтече на земята :oops:.