Хайде и от мен едно голямо честитоооооо на Сузито! Само така! Лека бременност и здраво/и бебе/та следващата година!
Аз се скатавах с писането през последните дни, но нямаше нищо интересно за писане и само четях. Вече и аз имам новина за споделяне - днес бях на пункция и си имам 15 яйцеклетки. В стаята бях с две страхотни мацки, които са минали какви ли не перипетии за да стигнат до тук. Макар, че им пожелах успех им желая както и на себе си разбира се, това да ни бъде последния ин витро опит.
Зная, че има тема за подаряване на лекарства (ще напиша и там естествено) и да ме прощават модераторите, ама първо тук ще пиша. За тези които са в процедура и са с Пурегон - остана ми патронче за писалка, в което има около 300 единици. По принцип годността му е до 11.2011 г., съхранявано е в хладилник и съм го разпечатала на 09 октомври (преди четири дни). Ако някой проявява интерес нека пише. Аз ще съм на трансфер в петък или в неделя и мога да го оставя на Ани или Малена, за да си го вземе от тях.