0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #160 -: Октомври 11, 2010, 20:38:06 pm »
marigri, chuspito браво момичета!  osi_17 Желая ви много щастие и да се радвате на прекрасни ревящи бебоци!  :babyflips:
*
« Отговор #161 -: Октомври 11, 2010, 21:06:03 pm »
Браво на момичетата :)честито и леки бременности ви желая и накрая естествено по един или два сладки бебока.Успех на всички :crossfingers:
« Отговор #162 -: Октомври 11, 2010, 22:04:43 pm »
Маригри мисля 4е няма да имаш проблем с болни4ните още в самото на4ало.Само трябва да си избереш лекар,които да работи в болница и там да има лкк.Има си и диагноза,а тя е заплашващ аборт.Или влизаш в болница веднъж и от там нататък автомати4но се удължават.Просто това е още един от абсурдите с които трябва да се справяме,но няма друг на4ин.Като стигнеш до там да кажеш какво е станало.
« Отговор #163 -: Октомври 11, 2010, 22:55:36 pm »
аз се върнах в темата назад.......малеееее Барбарони с един ембрион на 12 ден ЧХГ имаше над 1000 8O......кога беше това, а вече е бебчо на няколко дни...... :wink:

Хахахаха, 1079, ако трябва да бъдем точни  :lol:
До прегледа все ми беше в главата, че се е разделило на две, макар че трансфера ми беше на 5-ти ден  :oops:

Ей, ама как ме кефите всичкиииииииииии!
Продължавайте всички в същия дух! Само положителни тестове и сладки, ревливи бебета около термин пожелавам на всички ви в най-прекрасната тема!

Рачо, към вас - вие си знаете  :bighug:
Очаквам в най-скоро време включването ви  :wink:
« Отговор #164 -: Октомври 12, 2010, 09:06:54 am »
добро утро, днес ма обхвана друга паника...... 8O,първо като се себудих веднага осетих промяна в гърдите,нямам никакви болки....измерих и БТ, от 37.5 през последните дни.....днес е 37.00, само остана леко гадене....този симптом за сега не изчезнал :?

гледам за запазя спокойствие и в сряда ще пусна пак кръвния тест.........
моя мъж ми се кара, че съм много мнителна и само си вкарвам мухи в главата.........а той има вроден късмет да гледа на нещата по друг начин 8)

дано всичко да се развива нормално, иначе нямам никакви болки ниско долу...., някой от бъдещи и настоящи мами имал ли такива преживявания????
« Отговор #165 -: Октомври 12, 2010, 09:27:17 am »
Marigri не се притеснявай всичко ще е наред, симптоми ту има ту няма важно е да си позитивно настроена и всичко ще бъде наред.И аз малко се притеснявам, но е нормално при положение че толкова сме ги чакали тези бебета.Не се тревожи бъди спокойна.Ти къде си прави кръвния тест?

« Отговор #166 -: Октомври 12, 2010, 09:49:35 am »
В Лабороекспрес.......около 17лв ми излезе теста

знам че трябва да съм спокойна....но явно хормоните яко ма подлудяват 8O
при теб има ли някви симптоми....подуто коремче, гърди...повръщане???
то при всеки различно, ама ми интересно........
я ми кажи как е при тебе базалната температура..
« Отговор #167 -: Октомври 12, 2010, 09:54:14 am »
marigri аз не си меря температурата, иначе симптомите са ми малко болезнени гърди, остри болки в корема от време на време , но всеки ден, че и през нощта.Ама док каза,че било нормално органите се намествали нещо такова.

« Отговор #168 -: Октомври 12, 2010, 12:58:18 pm »
моите симптоми се завърнаха :lol:......олеееее, ще се полудяваме следващи 8 месеца osi_15
БТ стана 37.6...гърдите напрегнати, но просто не толкова болят вече....и страшно гадене от миризми, нищо не мога да ям, всичко ми мирище гадно.....сега насила обядвам :x

не ми обръщайте внимание с моите паники,хормоните са виновни......... :oops:
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #169 -: Октомври 12, 2010, 13:11:37 pm »
marigri, сладурка си ти, параноята верно е голяма ... ама ти си пиши, поне малко ти олеква, като си кажеш страховете. Моят мъж и той е голям оптимист,трябва да взимаме пример от тях.
Ако имате болки може да пиете но-шпа.
Аз утре в 10,30 часа съм на диванчето - ако има някой да свирка :D.

« Отговор #170 -: Октомври 12, 2010, 13:34:51 pm »
Ейлле....така е, параноята е голяма :oops:
аз утре ще ходя към 8.30 за рецептата утрогестан и естрофем, че старата някъде сме я забулили :oops:,а хапове превършват вече....

утре успех на теб!!!!!  :wink:
« Отговор #171 -: Октомври 12, 2010, 20:02:52 pm »
Здравейте моми4ета и Ра4о от три дни имам да ви казвам нещо,но от страх все отлагах.Имах постоянни симптоми до 8ден след трансфера,но на 9 нищо.Толкова много се бях от4аяла и загубила надежда,4е няма да се полу4и,но казах на милото да отиде до аптеката и да вземе един тест и на сутринта да го правя.Едвам заспах станахме в пет 4аса и го направих и какво да видя най ме4таните и 4акани от мен две 4ерти4ки.Извиках милото а той беше втрещен неможа да повярва.От тогава не стъпваме по земята.Днес си направих и кръвен тест резултата е 400.7 :lol:.Обадих се на Малена да и съобщя новината тя утре ще предаде на нашия любим доктор новината.На 23 съм на преглед.Дано вси4ко бъде наред и бог да ни пази.Пожелавам на вси4ки моми4ета съвсем скоро да имат моя късмет.Ра4о виждаш ли гонал4етата са късметлийски :wink:.ще 4акам скоро добри новини и от вас.
« Отговор #172 -: Октомври 12, 2010, 20:13:28 pm »
Честито Сузиии,ех че е хубаво когато валят само хубави новинки  :lol: :lol: :lol:.Леки оставащи месеци мила,пази се и не спирай да летиш и да се усмихваш  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #173 -: Октомври 12, 2010, 20:23:18 pm »
Айдеее, честито ново +++++++тестче! Ех, ама така ми става хубавооо! Честито момичета, пазете се, изживейте всеки щастлив миг и ще чакаме да ни радвате с още добри новини :)

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #174 -: Октомври 12, 2010, 20:24:08 pm »
Мале, Малееееееее, супер сте всички ейййййййй  :lol:
Сузито, айде честито и на теб!

Колко майски, юнски бебета се очаквааааааааат - много ми е кеффффффф!

Продължавайте в същия дух, ейййййй  :lol:
« Отговор #175 -: Октомври 12, 2010, 20:28:34 pm »
Сузито честито мила :balk_46:
и на теб леко бременеене  ти пожелавам, и Господ да ни пази yahoo_17
аз вече се притесних за твоето мълчание, а то било за хубаво :D

днес разбрах момичето което беше с мен на пункция и трансфера.....и двата теста отрицателни, много ми стана болно :(....искаше ми се да вървим до края и двете, надявам се с замразените ембриончета следващия път да е положителен и да ме настигне.......пожелавам й го от все сърце :crossfingers:, а и на всички които още вървят по този трънлив път към своето щастие :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #176 -: Октомври 12, 2010, 20:40:04 pm »
Сузи миличка айде официално честито, прегръщам те!!!!

« Отговор #177 -: Октомври 12, 2010, 21:14:22 pm »
Хубавите новини не спират да валят :wink:
Честито сузито, лека бременност и успешен финал!
*
« Отговор #178 -: Октомври 12, 2010, 21:28:37 pm »
Хайде и от мен едно голямо честитоооооо на Сузито! Само така! Лека бременност и здраво/и бебе/та следващата година!
Аз се скатавах с писането през последните дни, но нямаше нищо интересно за писане и само четях. Вече и аз имам новина за споделяне - днес бях на пункция и си имам 15 яйцеклетки. В стаята бях с две страхотни мацки, които са минали какви ли не перипетии за да стигнат до тук. Макар, че им пожелах успех им желая както и на себе си разбира се, това да ни бъде последния ин витро опит.
Зная, че има тема за подаряване на лекарства (ще напиша и там естествено) и да ме прощават модераторите, ама първо тук ще пиша. За тези които са в процедура и са с Пурегон - остана ми патронче за писалка, в което има около 300 единици. По принцип годността му е до 11.2011 г., съхранявано е в хладилник и съм го разпечатала на 09 октомври (преди четири дни). Ако някой проявява интерес нека пише. Аз ще съм на трансфер в петък или в неделя и мога да го оставя на Ани или Малена, за да си го вземе от тях.
« Отговор #179 -: Октомври 13, 2010, 11:05:17 am »
моето излизане днес се отложи......през ноща появи се ръждиво зацапване много слабо и за сега е такова, само че малко се стреснах.....през нощта на хартията видях един малък съсирек от кръв и толкова......сега пак увеличихме утрогестана и но-шпа ще пия профилактично.........
не знам......но този път не паникьосвам, вече гледам на нещата по друг начин.....ако всичко бъде наред, ще бъде......ако не......значе така трябвало да стане.......
дано да устискам до 22.10......тогава ще ми е прегледа :crossfingers: