0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #120 -: Октомври 08, 2010, 17:04:54 pm »
Маригри и на теб тихичко честито много се раздвам ,зная че цялата група за другата седмица ще сме с положителни тестове.Дано при мен всичко да е наред, и ЧХГ да нараства с бързи темпове.

« Отговор #121 -: Октомври 08, 2010, 17:27:50 pm »
Браво Маригри,4успито  :bighug: :bighug: :bighug: дано и аз като вас другата седмица да се похваля с положителен резултат.
« Отговор #122 -: Октомври 08, 2010, 17:29:36 pm »
Ехееее, колко хубави нивини днес :)
Чуспито, Маригри-честито! Само положителни емоции от тук нататък! Еха, ще има много  :bori_007: :bori_004: :bori_005: следващото лято! Чакаме още :bfp: Успех на всички стартирали и чакащи резултат!
« Отговор #123 -: Октомври 08, 2010, 17:30:14 pm »
Честито на +++ тестчета и от нас. Преди 3 години и аз не се сдъжах и направих тест на 8 ден след ЕТ,след силни посреднощтни болки, чертата беше бледа, но за мен това беше първия + тест в живота след 8 годишна борба. Така се притеснявах, че правех тестове тайно всеки ден или през ден и чертичката потъмняваше. Не посмях да кажа на док. до датата на теста, чак тогава си признах. След 9 мес. родих пркрасно момиченце, което вече по желание иска да ходи на ясли.
На всички пожелавам такъв щтастлив завършек на тежката борба.
Успех и Късмет.
« Отговор #124 -: Октомври 08, 2010, 18:08:50 pm »
Браво, момичета, ето че заваляха положителните тестчета  :D Успех и на всички, които още чакат!
« Отговор #125 -: Октомври 08, 2010, 18:58:12 pm »
Леллеллеелел малееееее,какви хубави новинки браво момичета,честито и на двете ви Чуспито и Маригри.Сега се пазете и вярвайте че нещата ще са ОК.Аз също направих тест на  8-ми ден след трансфер на 5 ти ии бях доволна ;).Успех на всички и дано да няма вече лоши новинки ,а само такива като днешнитееее  :D :D :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #126 -: Октомври 08, 2010, 21:02:17 pm »
Малеее, от обяд не съм влизала, и виж какви работи хуууубави станали!!!!
Честито момичета, слушайте кака си Мънки, да се пазите и да си пълните главичките само с хубави мисли :D

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #127 -: Октомври 08, 2010, 21:32:13 pm »
Ехе браво момичета, страхотни сте!!! Супер новини!!! Много, много се радвам, успех и се пазете, не скачайте чак до тавана  :D !!!
*
« Отговор #128 -: Октомври 08, 2010, 21:50:16 pm »
Браво Чуспи и Маригри! Само така, само положителни тестове да има в темата! Пазете се, полежавайте повече, то и без това времето е ужасно и не става за разходки!
Сузи наистина е кофти с отсъствието от работа, но целта оправдава средствата, така, че отпуск, болничен - до каквото успееш да се докопаш. Аз лично ще ползвам отпуск, но разговарях с GP-то и той каза, че 10 дни може да ми даде без проблем. За повечко дни не съм сигурна, но мисля, че трябва да ти се измисли по-сериозно "заболяване" за което се минава през ЛКК. Успех и на теб!
« Отговор #129 -: Октомври 09, 2010, 10:44:56 am »
Браво момичета!!!Много добри новини ни съобщавате Чуспи и Маригри , макари по-рано от деня за теста това са обнадеждаващи успехи!!!Чуспи при теб резултата е много добър според мен за 10 ден от трансфера ЧХГ е добро , то ще расте всики ден , така , че след няколко дни ще бъде трицифрено число!!!Маригри за теб същото важи , добър резултат , доста обнадеждаващ , но ако имаш кървене все още по-добре не ходи да си правиш кръвен тест , а лежи за сега и чакай да спре кървенето или зацапването и тогава го прави , сега по-важно е да си почиваш и да запазиш положението така, за да можеш после да се зарадваш изцяло на своя резултат.Дано момичета нещата се запазят все така  :bfp: , от все сърце ви го желая и съм сигурна , че това ще стане , само търпение ви е нужно и много почивка у дома , да не забравя и силна  вяра и непрестанни молитви !!!
« Отговор #130 -: Октомври 09, 2010, 13:12:10 pm »
искам да попитам.....преди малко пак направих тест на SURE CHECK,вчера пак от съшия модел правих и сега втората черта много много бледа, вчера беше доста по ясна :(.........дали много малко капки капнах, а и преди стисках около 3 часа и в крайна сметка утидох до тоалетната и забравих за теста :oops: и сега се наливах на сила с течности заради теста по бързо да ми се доходи.
при отрицателния втората черта съвсем ли не се вижда или пак прозира нещо?????поне да знам какво да мисля, то се видяло че вечерта ще го направя пак........ :(
иначе цапането съвсем отслабна....по превръзка даже нищо няма, само като отида до тоалетната само по хартия има зацапване........
« Последна редакция: Октомври 09, 2010, 13:38:17 pm от marigri »
« Отговор #131 -: Октомври 09, 2010, 15:27:23 pm »
marigri , когато има дори и бледа втора черта пак има бременност , не се притеснявай , всичко ще е наред , потърпи още няколко дена и тогава вече ще знаеш със сигурност. При мен първия тест беше по-ярък , а втория след няколко дена беше с по-бледа втора черта ,не се шашкай сега от тези черти толкова , кръвния тест ще ти покаже най-точно , но след като спреш да кървиш.Кога трябва да си правиш теста според доктора на кой ден ?
« Отговор #132 -: Октомври 09, 2010, 16:26:08 pm »
на 13.10....другата седмица в сряда,съвсем малко ми остана.
ще трая....няма къде да ходя, предполагам тогава и кървенето би трябвало да спре yahoo_17
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #133 -: Октомври 09, 2010, 16:30:40 pm »
Маригри, Чуспито, честито, момичета! Много се радвам за вас. Леки оставащи месеци, без никакви проблеми и щастливи срещи на финала!
Стискам палци за всички в тази темичка!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #134 -: Октомври 10, 2010, 09:53:37 am »
Момичета благодаря ви за подкрепата и на тебе Рачо, направих и уринен тест и той е положителен дано всичко да е наред и да видия 1или 2 туптящи сърцица.Чакам и другите да се похвалят с положителни тестове.

« Отговор #135 -: Октомври 10, 2010, 10:42:49 am »
Браво 4успито повторението е майка на знанието.Бременей си спокойно и се обади на доки да се похвалиш за страхотната новина.
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #136 -: Октомври 10, 2010, 10:49:14 am »
Честито момичета! Много, много се радвам на тези новини, страхотно е че положителните тестчета започнаха да валят.
Аз в петък приключих с противозачатъчните и сега чакам цикъл и се моля този път всичко да е ок, за да стартираме и ние.

« Отговор #137 -: Октомври 10, 2010, 10:58:42 am »
Видяхме се с док и той каза - да бременна си, във вторник пак ще ходя, нали тогава ми е датата за теста.Сузи как върви при теб кога ще правиш тест?

« Отговор #138 -: Октомври 10, 2010, 11:07:38 am »
Чуспито честито  :Dпиши кога ще ходиш на преглед,чакам с нетърпение да се похвалиш с една или две точици :bori_007: :bori_004:

Сузито на теб много много стискам палци за положително тестче... :wink:

а днес направих пак тест и пак две черти(е втората пак си по бледа, не ярка като първата :D,но приятелка ма успокои че щом я има втората...бледа, светла....за две се смята :D), утре май ще прескоча да пусна кръвен тест......вече нищо не цапа, но продължавам да лежа :balk_125:

Ейле....успешен старт и този път всичко ще стане,ще видиш :wink:
и на всички други момичета им пожелавам с процедура и без процедура, което е още по добре :bed:..........да се похвалите скоро с положителни  тестчета!!!!!!!! :bighug:
« Отговор #139 -: Октомври 10, 2010, 11:10:25 am »
Чуспито ама ти ходи при доктор, кажи как ти подтвърди бременноста.....гледа ли нещо?????или само тестове дето направи???........че съм Мара любопитната :lol: