Парси, по 5 дни въвеждам нещо ново. Не знам дали е много - честно казано много се оплетох със схемите и мненията, затова карам на принципа, че новото пюре се въвежда няколко дни, като редувам плодови със зеленчукови и един път в седмицата давам каша + нещо за вкус за разнообразие.
Ели, у на нас ни дадоха Деавит, но аз питах може ли да не даваме изобщо. Май не се изкефи на предложението ми и каза "ами рахита" ?
Да, ама Деавит няма в нашия квартал. Чудя се какво да правя.
Блу, на мен ми изглежда невъзможно да заместя кърмене - малкия си търси. Все пак не е само до кърмата, иска си контакта с мен явно. Да, ама на другата консултация чакат да чуят, че съм заместила две хранения, за да почваме с месо
Хем не искам, хем не знам как да лъжа лекарката, а и ми е съвестно - нали лекар не се лъжел
ultra, аз по едно време си мислих, ако спра захранването дали няма да е по-добре, но пък не четох някъде опцията да спра и после на 6 месеца пак да започна. А под ограничение имаш предвид да се спра до едно пюре като опция ли? Примерно само тиква и морков от тук натам?
Мисля, че ме натиска да заместя второ хранене, защото бил дебел. Хем нямала нищо против да кърмя и до две години, хем да замествам обедното и следобедното кърмене. Нещо не мога да я разбера коя школа е.