Лисе, ще се оправи малкото геройче- сигурна съм- всички малки лисици преживяват подобни приключения с щастлив край!(Справка: "10 приключения на Лиско" от Борис Априлов)
Момичета, а пробвали ли сте профилактично да давате Осцилококцинум веднъж седмично в по- рискови от вируси периоди?
Пролетта започнах да грипясвам(често ми се случва, та си знам първите симптоми) и нашата педиатърка каза аз да го приемам по схемата за болни, а на бебо да дам профилактично. Не знам дали от него, но аз изкарах грипа много по-леко от обичайното, а беб, да чукна на дърво, до сега и сополи е нямал.
За термометрите, взехме скъп и прескъп Омрон за уши, но дава известни отклонения, но пък е бърз и бебето не разбира откъде му е дошло.
Момичета да ви питам, може ли да се дават зърнени ядки, в смисъл подобни на корнфлейкс, направени с адаптирано мляко ? Има в един биомагазин пакетчета с такива флейкс от лимец, киноа, спелта- много са хубави, но се чудя дали стават за бебета. Да уточня, че всичките им съставни зърнени храни вече сме ги пробвали под друга форма.
Желая ви слънце и здраве!