0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Монка честити ти сини гащи мила :) Е много мами с момчета-айде мамите с момичета да не се спотайват.. Трябват ни много снахи  :D Много весело се получава като се замисля..Ама то знае ли се всъщност :):)
Днес съм в супер настроение напук на всичко криво дето се случи днес на работа :) Ох айде милички оставям ви и отивам да готвя малко..Утре е събота-прекрасен ден :) Дано и събота и неделя ви донесе много хубави моменти :) Много писах-спирам вече :) Целувки на всички
Здравейте момичета!
Аз още си чакам  :witch:
Мони чистити сини памперси  :bori_002: много се радвам
Найстина много мъжки бебоци лелееее
Време е за принцескии  :lol:

Вярвам!!!!
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Добро утро милички!
Днес аз ще ви сервирам закуската и кафенцето,а вие почивайте активно!

Мони честит син памперс!Искам и аз от сините вируси.Нареждам се на опашка.
Лек ден момичета!

<br />
*
Добро утро!
Ехаа, обичам като влезна да е сервирана масата! :D Тити, страхотна си! :D Благодаря! Веднага се присъединявам за компания! :D
Мони, честити и тук мили сини гащета!
Новата г-жа Димитрова нещо ми се губи, амаа, честито и на теб! дълъг и щастлив семеен живот! :D
Лек и прекрасен съботен ден от мен, ииии все още ги пускам шаренки, че знае ли човек  :D:pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Добро утро милички.
Тити, страхотна закусчица
Монка,  честито ти синьо бебоченце.
Стискам палци на всички,
Теди..какво стана с кръбния тест-направи ли го..

П.С. Смятам в понеделник да си пусна и аз един кръвен..на 11-12 ден след ову..Нали, ако има нещо ще покаже.. Имаме тогава "месечница" от сватбата, и ако е ++ искам да зарадвам моя мъж.

Целувки на всички

*
Добро утро,

Тити, страхотна закуска си ни поднесла, точно като за събота, мерсиииииии!

Мони, честити сини гащи!

Рени, трябва да покаже на 10/11-ти ден, пък и графиката ти тръгна супер, дано си спретнете подобаващо честване!

Теди, точно така, продължавай напред. Имай пред вид, че задължително трябва да проверите за задържан фоликул от предната стимулация, както и да следите какво се случва сега и да засечете точно овуто. Късмет този месец!

Бебешорче  :crossfingers:

Хубав ден на всички и мноооого прегръдки!

*
Добро утро муцинки :)

Да мина да се разпиша набързо, че леглото ме чака :)
Тити, благодаря за закуската!!
На всички - приятна Събота, много усмивки и релакс!  :balk_177:

Мониии, честити ти сини гащиии!!! :bori_002: Дай Боже всекиму! :)
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 10:47:28 am от Гальонди »

*
Добро утро и от мен.
Тити супер закуска. Сядам веднага на масата докато има още.  :D
Рени много много  :crossfingers:, както и за всички останали разбира се.
Момичета оставям ви, че ме чакат малко домашни задължения.
Хубав съботен ден ви пожелавам и разбира се малко  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добро утро момичета и от мен!
Теди,Ренка  :crossfingers: :bfp:
Тити,благодаря за закуската :hungry:
Гале,да дай Боже всекиму-сини розови :wink: :crossfingers:
Тони -Честито!Много семейно щастие и много да се слушкате! :balk_21:
Спокойна събота и трябва да завършим темата ,както я почнахте :bfp: :crossfingers:
ето за всички ловуващи :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 10:59:36 am от moniks_s »

Добро утро!
Айде и аз да се наредя на масата.Тити благодаря ти-много си се постарала :D.
Моно честити ти  :bori_002:.
Рени,Бебешорка продължавам  :crossfingers:.
На всички- приятна почивка и само хубави мисли.

Тити,страхотна маса.Аз малко късно се присъединявам,но сега ставам.
Мони,честитиии сини гащички
Много стиснати палчета на всички и приятна почивка
[/url]
*
Добро утро, щъркелчетааа :D!
Вчера нещо активността е била слаба :? Дано поне сте си изкарали готино съботата :wink:
Хайде на кафенце и закуска:
Приятен неделен ден!  :pink_dust_1: :green_dust_1:  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Октомври 03, 2010, 08:17:52 am от petqst »
Добро утро и от мен!
Пете мерси за кафенцето.Аз моето го пия още от 5:30,че като си видях БТ и сън не ме хвана повече.Това е-спрях с надеждите за този месец.
Много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на всички останали.Време е вече някой да се похвали.
Бебешорче мила в теб ми е надеждата  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Лек ден на всички!

Добро утро дружки :)

Айде някой да закрие темата с ++ :)

Петенце, пак - отново - за пореден път благодаря за закусчицата. Стахотна е !
Миме, не е ли много рано измерена БТ в..5.30.. ако нормално я мериш в 7, значи добавяш 1,5 десети...Пък и не се отчайвай това е само лек временен спад. Стискам палци!
Бебче, какво става мила..айде, моля те зарадвай ни!!!!!!!!

Добро утро дружки :)

Миме, не е ли много рано измерена БТ в..5.30.. ако нормално я мериш в 7, значи добавяш 1,5 десети...Пък и не се отчайвай това е само лек временен спад. Стискам палци!
[

Ренка аз по принцип си я меря в 5:30,защото през седмицата ми се налага да ставам в толкова.Но дано си права и това е временен спад,макар че като цяло нещо тоз месец не ще да се вдигне.

Здравейте момичета, аз направих кръвен тест на 11 ден след инсето и е отрицателен. сега си очаквам вещицата. Много съм тъжна, но все пак това е само първо инсе и не бива да се отчайвам. Горе главата и напред. По принцип трябваще утре да си правя уринарен, но не мисля,че и ма смисъл след като кръвния преди 3 дни е бил отрицателен. На всички очакващи две чертички стискам много палци!!!! :-)))
*
Здравейте щъркелчета :D
Пете,както винаги си поднесла закуската
Лек ден и дано някой се похвали и ни зарадва :crossfingers:
Желание, :hug2:

Здравейте момичета!
Какъв прекрасен  неделен ден  :)
Пете пак си най-ранобудна,каква закуска само,сядам на кафенце
Някои от момичетата знаят че преди няколко дни си правих тест и беше отрицателен.
Трябваше да ми дойде  :witch: на 30 септември
Днес повторих теста  :bfp:
дано всичко да е наред този път стискайте ми  палци
Ренка продължаваме да стискаме палчета за  :bfp:
Желание  :bighug:
Тони -Честито!-бъдете много щастливи  :balk_14:
Мими вярвам че ще се вдигне  :bbt:

Вярвам!!!!
Бебешориииииииииии елеллеле миличка,ама не е грешкаа,повярвай случва се пу пу пу пу пу пу ха дано всичко ти върви по вода,и имаш едни леки месеци миличка  :bighug: :bighug: :bighug: :cheerleader: :cheerleader:.
 Хайде момичета давайте че при нас съвсем скоро ще се освободят доста местенца ,трябва да ги запълниме с нови бременни дами :)))))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Bebeshoriii това е супер мила :) И абсолютно няма грешка :):) Браво браво..Айде сега всичко да си е на мястото . Супер започваме завършването на седмицата  :D