0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте миличкииии. Моничка, ето ме бе. По-рядко пиша защото ми е наистина много натоварено, но мятам по едно оче какво става тук. За съжаление е пълно с изроди като fanta_26 и въобще не се извинявам за описанието, което й лепвам. Като разбрах за какво става въпрос... мисля, че глобалните модератори трябва да помогнат такъв тип същества да изчезват много бързо от редиците на Зачатие.
Теди, дано просто е още рано за тест.Много силно се надявам на това и стискам палци. Бебешорче, и на тееееееб. Пете, да не забравиш да ни кажеш за гащичките със сигурност ей  :P Оли, радвам се, че всичко е минало и то добре. Почивай си повече сега и съвсем скоро да ни се похвалиш с  :bfp:

Милички при мен нищо ново- пия си Дуфастона и ще си чакам скоро лелката. Ха дано си седи при мен и всички НЕочакващи я, да не я дочакат ами да тръгнат по насипания с щастие и прекрасни емоции път на бременността.

Целувам ви всичките и Мони... ще дебна за отчеееет.
Обичам ви

Йоли :bighug: не вярвам честно казано да е рано за тест...по- скоро следващото ми посещение при доки ще е свързано с "Защо по дяволите няма вещица още?????" че по- бързо да хванем яйцето следващия път :lol: благодаря за добрите пожелания :bighug:
Йоли, мила няколко дена не те виждам и ми липсваш вече. Радвам се, че ни навести и ти желая следващият цикъл да е най-щастливия за теб, който ще завърши след 9 месеца:)
Теди,и аз се надявам да е рано за тест..дано скоро и ти да видиш ++
Невенчо, стискаме палчета скоро да се похвалиш със здраво тупкащо сърчице на малък бебо.

Целувки на всички :)

*
Абсолютно съм си заслужила да ме наричате както искате, примам всичко , всякаква реч, от тук нататаu  оставам решението на модераторите дали да бъда част от вас или не. Ненужна съм тук като човек който не прави опити за забременяване и дори не знае какво е стерилитет. Да прекалиn, да виновна съм, ако трябва нека ме игнорират ,но не съм за тук. На всички ви пожелавам успех и съвсем скорошно сбъдване на най-голямата ви мечта. Kъсмет, а модераторите да правят с мен каквото решат!
« Последна редакция: Септември 29, 2010, 18:56:05 pm от fanta_26 »
*
Привет, сладурки!
Как сте?
Аз продължавам да стискам палци ...

Да ви питам, днес си купих нова кутийка от тестовете Clear Ovu, сигурно знаете имаше много лоша партида от тях. Днес обаче като направих тест, двете линии са толкова бледи, че даже отначало помислих, че ги няма. При вас така ли е? Направо се чудя как да го отчета?
Хм, моите тестове ги взех в началото на септември и когато беше положителен и двете черти бяха доста ясни, но втората беше доста по- наситена :? ако искаш ще проверя партидата, ако е същата значи трябва всичко да е наред :?

когато правих този за бременност от тях обаче след 2-3ч мисля се появи втора черта, предишни месеци съм правила тестове и на мястото на втората черта след няколко часа става някакво размазано петно, а на тези си беше точно ясна очертана супер бледа чертичка :ask: много шантава история са тези Clear Ovu честно казано...ама като няма на какво друго да се доверим :lol:

Целувки и от мен! Оставям ви заредени с положителни мисли и на ловуващите пожелавам безсънна нощ :dance2:
*
Привет, сладурки!
Как сте?
Аз продължавам да стискам палци ...

Да ви питам, днес си купих нова кутийка от тестовете Clear Ovu, сигурно знаете имаше много лоша партида от тях. Днес обаче като направих тест, двете линии са толкова бледи, че даже отначало помислих, че ги няма. При вас така ли е? Направо се чудя как да го отчета?
Така е Снежи,при мене беше същото.Отчети го за отрицателен.Когато е + тестовата чертичка става много ярка.Успех и дано го хванете това яйце :D
*
Продължаваме значи с тестовете  :lol:
*
Добро утро поспаланки!  :wink:
Днес ми е ред и ми се полага да ви сложа масата :wink: Заповядайте:

Дано да ви е вкусно :D
Аз ще се приготвям, че майсторите ще идват да захващат ремонта на стаята за бебо! :wink:
Лек и усмихнат ден, от мен!
*
Добро утро :)

Пете, ама тази трапеза е направо разкошна! За изгледа да не говорим! Веднага се нареждам да хапна, нищо, че килцата ми се разможават повече отколкото ми се иска!  :P
При нас най-после има малко раздвижване на нещата около даването на къщата ни под наем!! Очаквам всичо да се нареди и да си дойде на мястото, че да успея да се прибера в България Май месец! Малко разсъждения на глас, но с моя мъж дори си говорим за евентуално ин-витро в БГ, ако дотогава не успеем! Дано Боже, че хем се надъхвам, хем на моменти много се отчайвам и направо съм като биполярна!
Снежи, и аз се мъча с едни гадни Ову тестове от миналия месец и не знам докъде ще я докарам и този месец!! Моите тестове нещо ги скриха и с тези новите няма оправия!! Надявам се да хванете момента, ще те наглеждам :)
И докато не съм се уляла в писане  :oops: да пожелая на всички слънчев и приятен ден!  :sunshine:

*
Добро утро и от мен.
Пете страхотна закуска и страхотна гледка. Сядам веднага да хапна и да пиина малко сокче. :D
Гальонди, пожелавам ти всичко да се нареди и като се прибереш в България вече да си едно хубаво коремче и да не ти се налага ин-витро нито в Блгария, нито където и да е. :wink:
На всички пожелавам хубав ден.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро и от нас момичета :) Пети мерси за закуската.Галенце дано наистина всичко се нареди както ти се иска :)
Пети браво че се захващате с ремонт -аз май все си казвам има време  :oops: Да видим колко време имаме  :D Лек ден милички и да ви поръся малко сутринта а ?
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро дами!
Пете,тази закуска направо ми събуди, :hungry:мерси
лек ден и то мен :grouphug: :bfp:

*
Чин, тихичко Честито! :balk_16: и дано този път всичко да е наред до края :balk_21:

Щъркелчета, много си ви обичкам  :balk_104:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
Момичета, здравейте и от мен!

Май не е тук мястото...но имам нещо като "ръждиво течение" дали е предвестник на  :witch: според вас :ask:
Здравейте и от мен :) Искам само да пожелая на Chin лека бременност и да кажа, че всичко ще е наред до края, на Петето, че се радвам за хубавите резултати, а на останалите с прекрасните графики, че стискам палци (4 на брой) :)

А, и да питам какво се е случило във форума? Това са неприятни неща, надявам се да не е сериозно.

Целувки на всички по всички бузки :)

*
Привет, щъркелчета!

Пете, напълних тумбака, как ще работя сега не знам :lol:
Теди, ръждивото може да е от всичко, дано при теб да е от  preggo :crossfingers:
Гали, защо инвитро, при теб се получава спонтанно забременяване...

Аз все пак като си гледам днес БТ че е надолу, си мисля че вчерашния тест е +, защото макар и бледи, тестовата линийка е двойно по-плътна. Но продължавам ...

Сари, мерси за вирусчетата  :a_cat_06:

Хубав ден, и я какво слънчице се показа  :sunshine:
Добро утро!
Мале Пете каква красота.Веднага си сипвам кафенце.
Гале дано наистина всичко е наред и не се налага да прибягвате до този вариант.
Снежи преди няколко дни и аз попаднах на тази партида на Ову тестовете.Почти изхабих цялата кутийка защото доста време не се появи нито една чертичка.
Теди миличка продължавам да  :crossfingers:.Може това зацапване да е за добро.
Аз продължавам да се чудя мойто Ову кога е било и да си чакам БТ-то да скочи малко.
Хубав ден на всички ви!

*
Момичета, здравейте и от мен!

Май не е тук мястото...но имам нещо като "ръждиво течение" дали е предвестник на  :witch: според вас :ask:
Миличка,виждам че си от Варна,защо просто не отидеш и да си пуснеш кръвен тест,наместо да се правим ние на гадателки...
Колкото до зацапването,според мене ако има бременност НЕ Е "за добро"...повярвай ми..
Ако правилно си определила овулацията си ,няма какво да се чудиш,това си е доста голямо закъснение...Уринарните тестове не са надеждни,от личен опит ти го казвам...Успех :D
*
Тедиемо и аз напълно подкрепям dgina!