0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Tedyemo, датата беше поставена преди да разбера, че ову ще е на 30-31 ден.. така че аз ще почакам за тестче..най-рано на 4ти кръвен..ако БТ се задържи и не ме е навестила вещицата.. :)

Петенце, само така да е занапред :)

*
Привет момичета.
Пете, мила радвам се за хубавите новини. Все така да продължаваш.
Теди, когато и да решиш да ни зарадваш тогава. Продължавам със стиснатите палци. Дано БТ се задържи така висока.
Рени, бебешори, много стиснати палци и на вас. Ако пропускам някого се извинявам. Все пак за всички много  :goodluck: :crossfingers:

Туци много благодаря :bighug: май всички чакащи имаме нужда от подкрепа че голямо напрежение през тия дни... :bighug:

Рени, и аз около 4ти-5ти ще имам окончателе резултат :lol: така че стискам двойно :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Чини и тук честито мила  :bighug:
Благодаря Ви милички за палчета но мисля че тази чума всеки момент ще се дотътри
Да честитя и тук на Чини двете прекрасни чертички  preggo
Извинявам се от нейно име че ще се оттегли от форума,но има потребител който я притеснява и иска да си спести тормоза.
Мони много добре се заформя темичката ти супер само такааа чакаме още и още  :bfp:

Вярвам!!!!
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Привет и от мен! Ръсвам ви малко от двата цвята :). Успех!
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
*
Добро утро момичета!

да ви е сладко ,нека дъждовния ден не ни разваля настроението
Как може хора от форума да притесняват някой Бебешорче,каква е тази работа? 8) :?

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добро утро и от мен. Монка, мерси за закуската и кафето.

И аз се чудя как така някой си ще си позволи да притеснява друг или да досажда. Не ги е срам! Такива потребители трябва да бъдат игнорирани!
Ние сме тук за подкрепа една на друга, за добро настроение, молейки за разбиране и съвет в тежка за нас ситуация. Ами много ясно, че някой ако ме притеснява и аз ще се "махна".

Чин, съжелявам да го чуя  :(. А на теб лично ти желая много щастие, лека бременност и скоро да се свържеш с нас и да ни зарадваш. Бъди силна и да не ти пука!  :crossfingers: :goodluck:
*
Добро утро и от мен.
Мони веднага се възползвам от закуската че  :hungry: гони добитъка  :D
Чини мила, честито и тук. Дано скоро този който те притеснява да спре и ти да се върнеш отново и да ни разказваш как вървят нещата при теб.
Аз ще ви оставям че отивам да се трудя. Поздрави на всички и въпреки дъжда навън ви пожелавам един прекрасен ден. А и да не забравя малко от тези  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

Добро утро и от мен! Сядам и аз на масата че един вълчи глад ме е подгонил.. :lol:
*
Re: Успешна септемврийска тема -да я напълним
« Отговор #50 -: Септември 29, 2010, 08:38:44 am »
Добро утро и от мен, щъркелчета! :D
Мони, мерсаж за закусчицата! Аз вече хапнах и спокойно се присъединявам за кафето :D
Ехааа, че е готино да поседнеш вече в компания на масата :wink:
Чини, мила, съжалявам , че оная /Не знам вече как да я нарека/ продължава с нейните номера, но Дано всичко и се връща тъпкано! :x Ти бъди спокойна сега и не и се връзвай много! :wink:
Пете, ..... Кога ще разберете гащите какви са?

За сега уж сме сини Гале, но не се знае :lol: , ще изчакам следващият преглед :wink:
Благодаря на всички за пожеланията!
Лек и спорен ден на всички!
И от мен -  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #51 -: Септември 29, 2010, 08:59:43 am »
Добро утро и от мен,Мони мерсаж за трапезката,  Пете сини или розови гащета - да е живо и здраво, пък каквото и да дойде ще бъде много обичано  :D, Чини съжалявам за създалата се ситуация - нямам думи ужас, ама ти не се притеснявай, ние си те обичкаме и ще те чакаме тук скоро отново да се върнеш в нашите редици  :wink: и да пръскаш вирусчета  :D, Бебешорче, дано да е било рано за теста, че като гледам графиката май май ще имаме изненада  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
:bighug: :goodluck: за всички сладурки и лек ден
Здравейте милички!

Как може хора от форума да притесняват някой Бебешорче,каква е тази работа? 8) :?

Аз също съм потресена Мони,от всичко това което се е случило на Чин,почти не съм спала ужасссс.Но важното е сега Чин да е спокойна и да няма никакви притеснения.Ако някой желае подробностти мога да му пиша на лични за да не спамим темата.
Бебешорче, дано да е било рано за теста, че като гледам графиката май май ще имаме изненада 
Жени не съм правила тест милото не ми дава още  :(,ще изчакам още няколко дни ако няма вещица тогава
Лек ден на всички  :bighug:

Вярвам!!!!
хубаво прави милото бебешорче :wink: аз обаче не слушам и днес вече почнах да се отчайвам, въпреки съветите да не правя втори тест направих, пак отрицателен, а темп се задържа вече 12 дни над 37 :? май следващия месец ще сме от ловуващите пак...ма така като нямам търпение...
Добро утро на всички!
Мони мерси за кафенцето.
Чини честито ти  :bfp:.От тук нататък само спокойствие и положителни мисли и на финала  :babyflips:.
Абе може ли да има такива прости хора-как ще тормозят?Тук всяка една търси помощ и подкрепа и се бори да преодолее всеки неуспех с цената на всичко за да постигне така желаното.Само този,който не го е изпитвал на гърба си не знае какво ни е- месец след месец надежди.
Чини мила в момента изобщо не ти трябва допълнителен стрес.Радвай се на  :bfp: и както се казва-отговори на глупака с мълчание.
Бебешорче мила не се предавай-докато няма М надежда винаги има :D. :crossfingers: :crossfingers:
След всичко това ви пожелавам наистина лек и хубав ден!И кой за каквото има нужда  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
И само положителни мисли момичета!
« Последна редакция: Септември 29, 2010, 09:55:51 am от mariq_81 »

*
Аз влизам набързо от работата да ви нагледам,че да не пропусна някой ++++ резултат :wink:
ето и от мен за кадемче :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:от утре може и да са едноцветни :crossfingers:
Йолиии ,нещо не влизаш тук ?????

*
Жени не съм правила тест милото не ми дава още  :(,ще изчакам още няколко дни ако няма вещица тогава
  :oops: миличка, извинявай обърках ти графиката с тази на Теди, там видях теста, ама аз наистина мисля, че графиката ти е супер, Теди и на теб успех миличка
Божее много съм завеяна пфууууу.
Мончи чакаме утре хубави резултати, вчера си мислех, че скоро не си ходила на док и не си ни се хвалила  :D
Лек ден Чакаме си хубавите новини  :wink: :wink: :wink:
*
Влизам само да ви пожелая късмет и да ви кажа, че ще ви наглеждам от време на време.
На всички бременни дами, късмет и лека бременност, а на всички ловуващи най-скоро преместване в отчетната тема.
Благодаря Ви за прекрасните пожелания и за подкрепата- безценни сте.
Искрено съжалявам за стеклата се ситуация, няма да спамя темата, само ще ви кажа да не пускате никакви лични координати.

И все пак... пазете се от fanta_26.
След тази случка стигнах до тоя извод:
" Никоя клетва не може да предотврати раждането на едно дете.. ако Господ е решил, че трябва да се роди. "
:bighug: :bighug: :bighug:
*
Ми някъде из форума съм срещала тази фанта :ask:
Уффффф какви са тези клетви и т.н????Как може да има такива хора :(

« Отговор #59 -: Септември 29, 2010, 15:22:22 pm »
За съжаление е пълно с лоши и завистливи хорица...
Важно е човек да не се дава и с Божията помощ да се справя и превъзмогва сбъсъка с разни злобари.
Момичета, не знам дали тук е уместно, но все пак да се похваля, че снощи бях на лекар и потвърди мнооого ранна бременност. Бебчо вече се е настанил в матката и скоро пак ще посетим доки да му чуем сърчицето. Моля ви, стискайте палци всичко да е наред,че нещо съм се шашнала тези дни...
« Последна редакция: Септември 29, 2010, 15:24:08 pm от nevencho »