0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте,дано да е успешна за всички които се нуждаят от това.Аз от 4години се опитвам с моята половинка да си сбъднем мечтата от което излиза и моят въпрос или зов за мнение:На 17.09 ми направиха пункция,а на 20.09 ми върнаха 3 ембриончета сега чакам, но вчера ми дойде нещо като кафеникава течност определено не е цикъл, сутринта направих тест но не го следих и като погледнах след 20 мин.имаше и бледа 2ра чертичка а по план график док.ми каза да си правя теста на 06.10. та възможно ли е да съм бременна  :oops:
*
strahilova, най-добре пусни кръвен тест  :crossfingers: :bfp:
да ама да чакам ли до 06. 10 или не просто не знам какво е това всеки път се изненадвам на моя организъм такива ми ги погажда ме  8O
*
10-ти ден след трансфер, кръвния тест ще отчете.
Трябва обаче да не са ти слагали медикаменти, като Прегнил напр., които влияят на резултата.
Най-добре попитай в тази темичка http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=43432.0
мерси ще се поинтересувамjavascript:void(0);
Laughing :bori_010: :bori_010: :bori_015:, а прегнил нямам, само фраксипарин, фолиева,естрофем май че.Пожелавам на всички успех
*
Здравейте сладурки, Петеее ти май искаш да ме угоиш  :D :lol:, strahilova кръвния тест ще покаже дали има или няма бременност , дано има  :crossfingers:
Галенце дано всичко се нареди, ама да наистина защо на инвитро се хвърляте, при теб според мен има проблеми със задържането, а не забременяването, трябва да ти се направят имунологични изследвания /поне така мисля/ и да се установи, защо неможе да задържиш бебетата, Снежи ловувайте душичка, пък те тестовете после ще ги видим дали изобщо са били верни  :D :wink:, Теди - направи кръвен мила, определено ще отчете верния резултат, не се подлъгвай по уринните  :crossfingers: :bighug: за всичкииии и лек ден
Здравейте,момичета,аз вече се завърнах.Много ми липсвахте и не съм спряла да ви мисля.
Пете,много се радвам за хубавите резултати,само така да продължава.
Чин,тихичко честито,мила,пожелавам ти най-хубавите девет месеца с пухкав финал.
Невенчо,добре дошла и честито и на теб.
Извинявам се,че не мога да изброя всички ви.
Сега да си дам моя отчет:вещицата ме навести и я чакам вече да си отиде.Лова трябва да го започнем другата седмица,но май ще трябва да го пропуснем,защото с мъжо се налага да пием антибиотици поради наличие на уреаплазма.Този месец продължавме и с изследванията-генетични и имунологични,че да видим какво ще правим по-нататък.Това е накратко от мен,момичета.Късмет на всички и много стиснати палци от мен
[/url]
dgina имам си разни страхове от вземането на венозна кръв, но да не лигавя темата :lol:

ходих на вагинален в обедната обаче, вижда се лигавица, така че чакам...нещо :lol: ако е  :witch: пак клостилбегит и по- малко драма...ама последното как да стане въобще не ми е ясно :( няма да ви карам да гадаете, ще споделя резултати  :bighug:
*
Галенце дано всичко се нареди, ама да наистина защо на инвитро се хвърляте, при теб според мен има проблеми със задържането, а не забременяването, трябва да ти се направят имунологични изследвания /поне така мисля/ и да се установи, защо неможе да задържиш бебетата,
Така е настина, през месец-два си ги гледам  :bfp: и после идва  :witch: Един Господ знае защо се получава така..
Като дойде Януари, да ми започне застраховката за новата календарна година, ще се тръшна в офиса на лекарката ми за още изследвания, имунологични, генетични, каквото се сетя. Ще и направя един лист и ще и ги занеса Аз! Тази година правихме генетични, и нямаше никакъв проблем. Аз направо се моля да ми намерят нещо на тези тестове, че поне да знам, че има причина и да я лекувам... Вместо това обаче, засега само ми се казва, че нищо ми няма..
След изследванията ще решаваме с мъжа ми, кой път ще хващаме.. Искам да ми е последната спирка това инвитро, ама вече минаха почти 4 години в лутане.. :rain:

*
Добро утро! :wink:
Днес отново аз съм на ход! :wink: Хайде заповядайте:

Аз тия дни съм в ремонт, и отново очаквам майстори, така, че съм ранобудна! :wink:
Лек и спорен петък!
И за всички в нужда -  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро.
Пете веднага се нареждам на хубавата трапеза.
За да не изброявам всяка по една, че със сигурност ще забравя накрая някой - на всички стискам палци.
Ръсвам ви малко със шарени  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:, пожелавам ви хубав петък и тръгвам на работа. :D

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Добро утро милички.Аз се завърнах.Посрещнах си мъжа,сложихме няколко  :bed: и сега се нареждам под вирусите на Петя и Туци.
Пишете ме в очакващи за 08.10.2010.Най-вероятно ще си имам  :witch:,но ние сме специалисти с мъжа ми да се разминаваме около ову за 1-2 дена.
Лек ден на всички и  :crossfingers: на който за каквото му трябва.
  <br />
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро :) айде и от мен малко вирусчета :)  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: Да има за всички които чакат :) Иначе аз пак съм леко хремава ама и тука времето едно никакво-сутрин 17/18 градуса ,а следобед 30  :? да откачиш просто.. Айде милички отивам да се трудя :) лек ден ви пожелавам и спорен както винаги.
Пете страшна закуска-просто си номер едно :) целувки
*
Добро утро милички,
от сутринта сте ни запръскали с вируси нашите тумбачета  :D, благодаря ви, Пете отново ни изкушаваш със закуски  :D, Мони чакаме новини от прегледа днес  :D, Гале дано се открие нещо миличка и аз съм на това мнение по-добре да се знае какво ти има, а не да се казва - "всичко ви е наред-ще стане",
стиснати палци за всички и мнооого прегръдки от мен за вас  :wink: лек ден
*
Добро утро дами!
Пете ,мерси за закуската :hungry:
Всичко е ок с бебо!Ние сме със сини гащета :
Чакам още новини от вас :bfp: :crossfingers:
Гале,успех душко :crossfingers:
Йоли,айде да идва таз ,че да се успокоиш да почвате с лова :wink: 
ето и вирусчета за кадем :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Октомври 01, 2010, 11:08:44 am от moniks_s »

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Добро утро. Аз се мятам на закуската защото вече махнах онази страшна лентичка за отслабването хихихихихи. Пете ти си виновна! То с такива закуски няма вариант човек да е на диета. Галенце каквото и да решите аз се моля всичко вече да си идва на мястото, че много време е това ... Женичка- виж как бързо лети времето- още малко до вашето инсе. Моничка, честити сини гащи мила целувам тееее. Аз вече съм в очакване на вещухата, спрях Дуфастона и чакам. Момичета да ви се похваля- намерихме квартиранти вече, толкова се притеснявах. Дано да излязат свестни хора и не ни създават неприятности. Ако трябва да съм честна ми стана малко мъчничко, ама... любовта изисква жертви.

Благодаря ви, че ви има и ви пожелавам един хууубав, слънчев ден. Стойте на топло, че въздуха хапе  :P

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
ееееей къде сте щъркелииииии ? Лова е за довечера хихихии мъчно ми стана като видях колко е пусто тук  :( Искам да питам нещичко- в един пост Чини пише, че след прогестеронов препарат за предизвикване следващият цикъл е ановулаторен. Задължително ли е това или просто в по-голям процент от случаите е така?
« Последна редакция: Октомври 01, 2010, 15:33:02 pm от ioly »

*
Не е задължително Йоли да е ановулаторен, но ако е много дълъг в повечето случаи е ановулаторен докато яйчниците влязат в ритъм. Прогестероновия препарат дори ти помага за следващия месец.
*
Тук вярно голяма пустош....хайде няма ли изненади?
Незнам дали е винаги ановулаторен,но и при мен Йоли след клостил и дуфастон така се получаваше

*
Привет момичета.
Мони, честити сини гащи.
Леле тази година много момчета, много нещо. Момичетата нещо са кът. :D