0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
http://www.youtube.com/watch?v=VCUlC3l7PcQ

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ  :bfp:

Renito86 - 28.09 :crossfingers:
bebeshori - 30.09  :crossfingers:
Ioly - ? :crossfingers:
Tedyemo - ? :crossfingers:
Zhelanie - ? :crossfingers:
Bebeshori - ? :crossfingers:
Женя - 01.10 :crossfingers:
Titibar - 08.10 :crossfingers:
Mariq_81 - 09.10 :crossfingers:

ЛОВУВАЩИ :pleasantry:

Fe  :heartbeat:
Chin  :heartbeat:
Ahiito :heartbeat:
mariq_81  :heartbeat:
dgina  :heartbeat:
Снежи  :heartbeat:
Бжи :heartbeat:
Йоли :heartbeat:
Чоки :heartbeat:

ВИДЯЛИ   ЗА МЕСЕЦ Септември  :   :bfp: :cloud9:

Elenа B  :cloud9:
Nevencho :cloud9:
Chin :cloud9:

Сладки щъркелчета ,пускам тази тема с много голяма надежда  да има много радост и само хубави новини в нея!Нека мечтите се сбъднат! :bighug:

:pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:за много късмет
« Последна редакция: Октомври 01, 2010, 08:35:59 am от petqst »

*
Добро утро момичета.
Да ни е честита новата темичка. Мони, много готино клипче. Браво на теб.  :bighug:
На всички момичета, които все още не са сбъднали мечтата си им пожелавам чакането да е кратко и скоро в тази тема да има само радостни новини и на нито една вещицата да не идва на гости в продължение на 9 месеца.
Хубав ден и лека седмица желая на всички. Аз ще ви оставям че трябва да тръгвам на работа.
И разбира се малко шарени вирусчета за всички  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*
Re: Успешна септемврийска тема -да я напълним
« Отговор #2 -: Септември 27, 2010, 08:11:06 am »
Добро утро!
Ехаа, Мони, супер темичка, Благодаря!
Дано да се напълни с много положителни тестчета. :wink:
Хайде момичета, казвайте коя до къде е, че да пооправим списъчето :wink:
А сега, на закускаааа  :D

Лека и спорна седмица!
И за всички  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #3 -: Септември 27, 2010, 08:15:03 am »
Лека седмица и от мен милички :) Дано наистина темата се напълни с много радост и щастие.От мен засега лек ден и който е на работа-лека да е :) Целувам ви силно
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Пети мерси за закуската мила :)
добро утро и от мен! успех на всички и повече положителни тестчета тази седмица :lol:
*
Добро утро. Успешна нова седмица на всички. Дано има много хубави новини.
И вируси за тези които имат нужда :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
*
Добро утро момичета .
Монка страхотна темичка си ни направила.Дано се изпълни с много положителни емоции.Благодаря ти .
Пете ,закуската е както винаги страхотна .
Благодарности на всички които са ни пуснали заразните вирусчета .
Лека и усмихната седмица на всички

П.П снежи ,какво стана с теб на прегледа - ходи ли ?
« Последна редакция: Септември 27, 2010, 09:49:02 am от foveri »
*
Добро утро, сладурки!

Мони, страхотна темичка, благодарим, нека третото списъче се препълни :crossfingers: :bfp: yahoo_17
И колко вируси от сутринта, цамбуррррррррррр  :)
Пете, пак първа домакиня, златни сте вие двамцата/двете :wink:

Спорна и усмихната седмица на всички!
Добро утро!
Честита ни темичка.Дано донесе сбъдване на така желаните ни мечти и много усмивки на лицата ни.Мони благодаря за новата темичка и чудесното клипче-направо ме разчувства.Е аз съм си и ревла по принцип(поне така казва милото).
Пете мерси за кафенцето.Веднага се възползвам от него.
Да се отчета за списъка-ние продължаваме  :pleasantry: още ден-два и за това се цопвам под вирусчетата на всички Ви.
За всички,които имат,а и нямат нужда имате  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Лек,приятен и спокоен ден на всички!

*
« Отговор #9 -: Септември 27, 2010, 10:59:16 am »
Здравейте сладурки, имах проблем с влизането в сайта - даваше ми само старата тема, но както и да е  :D
Монче благодаря ти миличка за страхотната тема, сигурна съм че ще е много късметлийска, Пете благодаря и на теб за закуската  :D
Аз съм вече в списъка с нечакащи , но понеже ми беше късна ову-то сигурно ще я дочакам чак на 07.10  :)поне по мои изчисления, иначе трябва стандартно да е на 04.10.
Желая ви лек и спорен ден, както и седмица с много положителни емоции :) :wink:
Здравейте момичета,

Най-напред искам да ви благодаря за топлото посрещане! За съжаление нямам много време да пиша, но пък за сметка на това честичко се промъквам да ви чета и не спирам да стискам палци на всички ви!!! Аз имам още една седмица до теста, много мъчително е това чакане, дори днес се изкуших и направих един тест (знам, че е мноооооооого рано), но разбира се, нямаше така желаната чертичка, въпреки че пише 10miU На него и прецених, че ако има нещо, ще го хване! Е,нямах късмет или по-скоро много прибързвам  :?.това е засега от мен, очаквам добрите новини от всички вас, а аз ще стискам зъби до 4 октомври :ask: :ask:
Желание, спокойно! моя тест вчера беше отрицателен, после милото гледа след няколко часа и вика има нещо като бледо розова сянка...ама то вече не е валиден резултата :lol: а иначе според графиката и симптомите трябваше да си е баш положителен :wink: та по- гадно е май като направиш и е отрицателен, защото после нямаш търпение да видиш положителния, така че най добре си заеми съзнанието с други разсейващи мисли и накрая ще се изненадаш приятно :bighug: да видим кой ще повлече крак тази седмица, че май доста чакащи има :lol:
Здравейте мили мои :)

Дано последната седмица на септември бъде много успешна и пълна с +++ :)

Успех на всички !

Здравейте съкровища!
Мони прекрасна темичка си ни направила,а това бисерче е невероятно
Нека тази темичка е препълнена с  :bfp:
Аз по принцип си чакам лелката на 30/09 но може да подрани в утрешния ден с това ранно уво всичко се очаква
Успех на всички момичета нечакащи и ловуващи
Прегръдки на всички  :bighug: :bighug: :bighug: 

Вярвам!!!!
Здравейте мимичета,
аз малко плахо се включвам, защото съм новак  :oops: , до сега съм се включила в една-две теми, но ви чета с огромен интерес и тъй като днешната тема е страхотна реших да драсна няколко реда :) и първо с вас да споделя емоциите си от днешния ден :)
Преди 2 седмици ми беше ову-то и нямах търпение да дойде днешния ден. И така към обяд си направих един тест и...  :bfp:   още не мога да го осъзная и да се зарадвам истински. Мисля да поизчакам няколко дни и да повторя теста преди да се похваля на света, но не се въздържах и поне тук трябваше да се похваля, а и темата май е супер подходяща :)
Надявам се още много бъдещи мами да се включат в скоро време. Успех на всички.
*
Nevencho ,тихичко честито .Леки и безпроблемни  :cloud9:.
Дано провлачеш краче и след теб има многоо такива новини .
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
Честита темичка и от мен! Като гледам всички чакащи са май за тази седмица, така че  :crossfingers:  :crossfingers: :crossfingers: да се похвалят с  :bfp: :bfp: :bfp:

Хайде и от мен молко сини вируси!  :D
 :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
07.10.2009
Момичета, инсето ми беше на 20-ти. Кога според вас мога да направя кръвен тест и да покаже някакъв резултат, че ми се струва няма да мога да изчакам до датата на уринния. :cloud:
поне след 3 дни ,иначе рискуваш за неверен резултат.Честито на виделите ++.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Невенчо, тихичко честито. Пожелавам ти да имаш най-леките и сладки 9 месеца. :D
Хайде и стиснати палчета на всички които трябва да ни зарадват тази седмица.