0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Последна септемврийска седмица (27.09- 03.10)
« Отговор #40 -: Октомври 03, 2010, 11:48:51 am »
Ейййй всичко живо спи  :D
Ха добро утро  :D, то малко добър ден стана ама  :lol:

Аз си пийвам кафе, мъжо сутринта отиде на работа - 24 часа и днес съм почивка  :lol: Няма да правя нищоооо, в смисъл от домакинската работа де  :D

Лек ден на всички  :D
*
« Отговор #41 -: Октомври 03, 2010, 18:21:37 pm »
Ейййй всичко живо спи  :D
Ха добро утро  :D, то малко добър ден стана ама  :lol:
Как всичко живо спи бе, Ели?  8O Я се виж по кое време на деня си писала!  :wink: :lol: Ние ходихме до село днес.  :lol: Изчистихме вече градината. Обрахме всички чушки, домати, пиперки, ябълки, круши, грозде и други плодове и зеленчуци. Изхвърлихме зеленините, защото тази седмица вече ще има дъждове и слани.  :( Есен, октомври, какво да се прави...  :( Сега да отивам да се приготвям за утрешния работен ден.  :wink: Много ще се радвам, ако утре сутрин пак имаме такава темичка! Хубава неделна вечер! В 23 часа ще дават филм за онези прословути концерти. Може да видим познати лица, знае ли някой?!  :wink:

*
« Отговор #42 -: Октомври 03, 2010, 19:18:58 pm »
Може да видим познати лица, знае ли някой?!  :wink:

:rockon: :rockon: :rockon:

Гледайте часовника, ние с Рали, ШНХ, а по някое време и Мицани бяхме там. Ще ни познаете по жълтата тениска на ШНХ  :wave:

Аз два дни съм се отдала на мързел, но който ме знае чета за първия си изпит, който е в събота  :lol: :lol: :lol:
Казах на преподавателя си, че имаме право да влачим в другия семестър само два невзети изпита, и списъкът ми е вече запълнен, та нямам място за неговия предмет  8) Да не ми проваля плановете  8)

Довечера ще дават и жесток филм  по bTV- Дежа Вю с Дензъл Уошингтън, който не го е гледал да наведе засрамено глава и да поправи грешката си!

Желая лека и спокойна вечер на всички! Който ме види довечера на филма за Великата четворка в София, да направи скрийншот, да ме огради с кръгче и да начертае стрелка, че да се видя и аз. Че нещо кьоравея напоследък!  :balk_128:
*
« Отговор #43 -: Октомври 03, 2010, 21:27:45 pm »
Слагам си червената шапчица-филмът е по Нова Тв  :oops: :oops: :oops:
*
« Отговор #44 -: Октомври 03, 2010, 21:31:25 pm »
Слагам си червената шапчица-филмът е по Нова Тв  :oops: :oops: :oops:

Таман щях да те поправям  :lol:

Аз гледам И Али Баба по БтВ, нищо че в програмата пише, че в момента дават Стъклен дом  :lol:

http://www.dnes.bg/tv.php
*
« Отговор #45 -: Октомври 03, 2010, 23:09:20 pm »
Ми то Стъклен дом на турски е Сезам бе, не знаеш ли?  :lol:
*
« Отговор #46 -: Октомври 03, 2010, 23:51:44 pm »
Аааа ам чи отде да знам я  :lol:
А ти знаеш ли, че Умирай трудно 2 на турски било Зорлен патлъдъ еки  :lol: :lol: :lol: