0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Последна септемврийска седмица (27.09- 03.10)
« Отговор #20 -: Септември 29, 2010, 19:44:58 pm »
Приветче!  :lol: До като се домъкна до тук и то вечер станало!  :wink:
Деси, благодарско за кафенцето!  :lol: А закусчица няма ли?  :wink:
Пете, ако знаех, че сте на среща двете с Мимка - щях да намеря начин да се видим, макар и за малко! :( А иначе бях за малко - за 6-7 часа и то на помен.  :(
Пими, дано се оправиш бързо и колкото се може по-безболезнено!
Пепче, благодаря ти за линка - и другите новости на учените от БАН са интересни! ми браво на тях, спаха толкова години - и сега - хоп - бум!
Аз ви оставям и отивам да пиша тестове! Приятна вечер ви желая!

*
« Отговор #21 -: Септември 29, 2010, 22:18:46 pm »
Душе, уж съм на диета, но си мисля, че на Мимка няма да й се размине посещение в Джимис. Този път ще й поръчам детска гофрета, иначе пак ще трябва да изям 90 % от нея.  :lol:

« Отговор #22 -: Септември 30, 2010, 07:37:45 am »
Альоуу Джимиса и аз го хапвам  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #23 -: Септември 30, 2010, 08:46:21 am »
Добро утро!
Душе, гостуването ви в нашият град не е било по хубав повод, съжалявам!
Дано следващият път да е за хубаво, та и да се видим! :D
А сега да ви почерпя с една закусчица, че вчера и днес празнуваме с милото годишнина от годежа :D

Лек и спорен ден! :D
« Отговор #24 -: Септември 30, 2010, 09:06:05 am »
Пете, благодаря за закусчицата, поднесена на терасата на Алпите, може би!?
Празнувайте още колкото можете, че после ще забравяте датите :wink:
Приятен свеж ден след вчерашните и среднощните дъждове!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #25 -: Септември 30, 2010, 13:25:26 pm »
Страхотна закусчица,мерси,нищо че вече е време за обяд аз ще се възползвам.
Аз от вчера съм на АБ,който ми се отразява досла зле за сега,но ще търпя няма как,нали уж е за добро,а и важното е че отървах боцкането поне за сега.
Проятен и ползотворен ден на всички!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #26 -: Септември 30, 2010, 19:14:51 pm »
Ейййййййййййййй сто години не съм влизала тук:)
Само на бързо да споделя как ме разпознаха вчера и в един магазин:)
Виждам на витрината на един магазин едно яке, зарязвам количката с децата отвън (те никога немогат да останат сами:), все някой, няколко , човека са около тях) и влизам да го видя. Продавачката го сваля от манекена и докато го обличам тя ми пояснява..."яката е от истинска лисица и може да се маха?:)))))))
Е смях се, нищо, че жената ме гледаше учудено. Благодарих и и на тръгване и казах, и да я махам и да не я махам, лисицата си е лисица:) Скоро няма да минавам оттам:) Якето си е още в магазина. На лисица, лисица ще продават:)
лека седмица и довижданИИИ:)
*
« Отговор #27 -: Септември 30, 2010, 21:32:22 pm »
Хаха, Лиско, около тебе е вечен купон!  :lol: Ще те разпознаят, разбира се!  :wink:
Пими, слушай докторите и изпълнявай, за да се оправиш по-бързо!
Деси, и аз, като Рали, съм за Джимис, ама съм малко далечко за съжаление. :(
Пете, при следващо идване в града ви, ще се опитам да свирна за сбирка!
Честита ви годишнина на тебе и на милото ти! Мерси за почерпката!
Хубава вечер, дами! И приятен петък! Не работете много утре, че нали знаете там за шефа... :D :D :D Само аз ще работя, че се надявам и моля за това... :lol:

*
« Отговор #28 -: Октомври 01, 2010, 09:11:35 am »
О, мацки, чак сега виждам, че сме си имали седмична! :lol:
Хайде, добрютро и от мен, както се казва върло ми е драго. :x
Лиско, голям майтап...на краставичар - краствици!
Петя, благодаря за похапването, Blue_sky - за кайвето.
Душе, като си тръгнала, вземи ела и към Софето, този път по добър повод, тъкмо Мимс да организира сбирка, че май май е време....
*
« Отговор #29 -: Октомври 01, 2010, 09:46:45 am »
.... тъкмо Мимс да организира сбирка, че май май е време....

Мимс беше на очни, затова Мицани си влезе в ролята на зам. орг, и тъй като гледам скоро може да иска импийчмънт, за да ми заеме мястото  :mrgreen:

Най-после се прибрах, първи работен ден, бях забравила колко си обичам работата. Едно ми е веселичко отвътре...  :blob10: Или съм изтрещяла на очните, или верно много си обичам работата.... :ask:

Ейййййййййййййй сто години не съм влизала тук:)

И може би от 100 години не си си поглеждала телефона. Звънках ти аз от Филибето, тъкмо бях прочела статия във в-к Труд "Змии и лисици окопираха болницата във ВеликоТърново", ама няма кой да ми вдигне  osi_3 . Щях да те питам как така бързо ми намери заместител, щото аз си бях на очни, нямаше как да съм с теб в Старата столица.... osi_6

Много съм щастлива, че съм тук вече.
Желая слънчев и усмихнат петък и прекрасен уикенд на всички.
Аз така като гледам да се готвя за детска гофрета довечера в Джимис....Тежка задача, но все някой трябва да я свърши.... :hungry:
*
« Отговор #30 -: Октомври 01, 2010, 14:30:07 pm »
Гладувай днес, че довечера трябва поне половин порция да ометеш.  :lol:
« Последна редакция: Октомври 01, 2010, 14:36:36 pm от blue_sky »

*
« Отговор #31 -: Октомври 01, 2010, 14:47:16 pm »
То седмицата почти свърши, ама да се разпиша  :oops:
Колко отдавна не бях влизала в този форум и бях позабравила седмичните теми ... :oops:

Мимс, добре дошла  :D Леки и успешни изпити :D
Деси, ти в БГ ли си?  :? А към Варна няма ли да наминеш  :)
Лисано около теб винаги е весело  :lol:

Приятни почивни дни на всички  :D
« Отговор #32 -: Октомври 01, 2010, 15:28:54 pm »
На лисица, лисица ще продават:)

Ха- ха- ха- ха намерили на кой лисица да продават  :lol:  :lol:  :lol:

Успешен и щастлив месец!

Като за начало ме затупаха с работа. От сутринта, чак сега имам време за глътка въздух и се скрих у дома.

п.с. Докато пиша ме спешиха и излитам пак към службата  :witch:

*
« Отговор #33 -: Октомври 01, 2010, 20:37:57 pm »
Ехаааааааааа, колко люде са се записали тука... :lol:
Ели, не се коси, то тук от бая време седмични темички май не е имало.  :wink: А като имаше, обикновено си пишехме двете с Петя и най-много още някой да ни съжали... :(
Тане, пустата София не ща и на снимка да я виждам вече.  :( Ама май ще се наложи да идвам от време на време за по някой изпит.  :(
Мимс, хапвай и заради мен.  :wink: И приятна среща!  :wink: Да нацелуваш Десито!  :wink:

*
« Отговор #34 -: Октомври 01, 2010, 21:13:06 pm »
Смених си лентичката! :lol: Тъй като никога няма да имам такава истинска, поне да прилича малко на такава.  :wink: Хубава вечер!

« Отговор #35 -: Октомври 02, 2010, 08:23:55 am »
Добро утро :mrgreen:

Смених си лентичката!

Душе  :bighug:

Днес е събота и имах възможността да си поспя поне до 9.00... да ама не, събудих се в 6.30  :lol:  :witch:   

И нали много ви обичам, кафенцето със сладките са сервирани   :love:

*
« Отговор #36 -: Октомври 02, 2010, 08:45:25 am »
Добро утро и от мен! :D
Пепка, колко си ранобудна само, а и какви сладки само си ни забъркалааа - малее, веднага ги нападам :D Благодаря и за кафенцето :wink:
Душе, мила -  :bighug: :bighug: :bighug:
Аз отново ще чистя, че започнахме ремонт на детската стая :wink: Ама не се впрягам много дееее :wink:
Лека и приятна събота! :D
*
« Отговор #37 -: Октомври 02, 2010, 10:53:40 am »
Приветче и от мен!  :lol: Много ми липсваха тези седмични темички, ама то си и личи де - я колко съм активна тук!  :wink: :lol:
Пепчи, благодарско за кафенцето и сладкишите!  :hug2: :lol: Що бе, миличка, не полегна още мъничко?  :lol: И аз, като теб, днес можех да си поспя повечко, но нали вече става навик, си станах по същото време, както обикновено - 6:30 часа. Приготвих храната на мъжа ми, направих му кафе и го събудих и хоп - обратно в леглото - та чак до 9:43.  :oops: Ама ми се полага... Сега след двете дози ударно кафе, малко шетане...в това хубаво време... :( ама няма начин.  :wink:
Пете, а ти не се преуморявай много! Мъжо да чисти! Пази се! :hug2:
Хубав уикенд, момичета!  :lol:

*
« Отговор #38 -: Октомври 02, 2010, 10:58:16 am »
Аааа, Душе, аз съм по повърхностните чистения - прах и/или стирка, а мъжо се движи с прахосмукачката :D :D :D
Блазе ти, че можеш да си подоспиваш до късно! :wink: Аз стана ли ведвнъж - не мога да легна отново :?
*
« Отговор #39 -: Октомври 02, 2010, 11:03:34 am »
Аааа, Душе, аз съм по повърхностните чистения - прах и/или стирка, а мъжо се движи с прахосмукачката :D :D :D
А, добре, че се притесних за тебе!  :wink:
Блазе ти, че можеш да си подоспиваш до късно! :wink: Аз стана ли ведвнъж - не мога да легна отново :?
А бе, мога аз, като съм бачкала на компа по 12 часа на ден и за сефте почивам... :( Ама хич не се знае, дали няма да ме викнат пак... :( А иначе, мога да си доспивам, ама не го правя често, защото после ме боли главата. Виж, ако мога, предпочитам да си полегна към 2 часа за 15-20 минути.  :wink: :lol:
Айде, хубав ден! Време е да хващам и аз прахосмукачката и да отивам да простирам, че Пенка вече изпра, ама я мързи да си довърши работата!  :D :D :D