0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Облъчено бебе?
« -: Септември 25, 2010, 15:34:41 pm »
Здравейте, искам да разбера дали има мами на ЗДРАВИ бебета които са били заченати в следствие на цветна снимка за проходимост на тръбите и следователно облъчена яйцеклетка? Интересувам се, защото нашето бебе стана точно в месеца, когато направихме снимката и ми казаха, че има вероятност детето да се роди с някакъв дефект! :(((

*
Re: Облъчено бебе?
« Отговор #1 -: Септември 25, 2010, 15:46:20 pm »
Има момиче от форума, което беше на рентген преди да разбере че е бременна и дъщеря й е прекрасна. Така като гледам в коя седмица си ако проблеми ще се видят на феталната морфология.
« Отговор #2 -: Септември 26, 2010, 23:26:13 pm »
Аз в месеца, който забременях се мъчех да отслабвам и си слагах вибриращ колан на корема(не знам точно как се наричаха, рекламират ги постоянно)2 седмици без да знам че сам бременна го ползвах :? но........ :D :D ето ни родихме се живо и здраво... желая ти късмет!!!
« Последна редакция: Септември 26, 2010, 23:28:22 pm от bisisen »
*
« Отговор #3 -: Септември 26, 2010, 23:35:33 pm »
Извинявай, аз не разбрах само каква е връзката между рентгена и вибриращия колан за отслабване?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #4 -: Септември 27, 2010, 15:44:43 pm »
Ние бебеправихме от 8 месеца и ето , че се получи и то в първият месец след цветната ми снимка за проходимост , която беше О.К. :)

Т.е. нито бебето е облъчено, нито яйцеклетката. Няма повод за притеснения. Заключвам темата.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу