абсолютно съм влюбена в нея
моята е най-евтиния вариант естествено, но дори и да имахме парите за по-скъпа пак нея щях да си избера.
голяма е 6 инча в диагонал, т.е. с размерите на книга джобен формат, дебела е 5-6 мм. можеш да заредиш до 3500 книги в нея. казват че батерията издържа месец но това още не е проверено. при закупуването получаваш автоматична регистрация в книжарницата на киндъл, както за устройството така и за пс. избрана книга ти се доставя в рамките на минута. можеш да регулираш шрифта и контраста. можеш да си избереш посока на текста - хоризонтално или вертикално. имаш бутони за прелистване на страницата и от двете вертикални страни. има леко осветление но не е достатъчно за четене при много тъмно. и говори, и говори
.
неудобствата са че ако си сваляш книги от киндъл през устройството не се показва цената на самата книга, но пък това се рашава като си ги пазаруваш през пс-то
. трябва ти уи-фи за да можеш изобщо да разглеждаш списъка и да пазаруваш през устройството. чете само книги на киндъл и пдф файлове, които трябва да пратиш през пощата си до киндъл за да ти ги конвертне до съвместим с устройството вариант. до сега не са ни отказвали, а сме пратили не малко файлове за конверт...книгите които можеш да си свалиш без пари от киндъл са само на английски и естествено бестселърите не присъстват в този списък. естествено. конвертиран пдф на бг обаче чете без проблем. ако шрифта на пдф-а е бил твърде дребен, такъв остава и при конверта, но и това се решава като го обърниш хоризонтално. ако имаш грешки в пдф-а те си остават некоригирани при конверта. зареждачката е американски стандарт, но пък като я включиш към пс-то за актуализация или зареждане на нова книга се зарежда през усб, така че и това не е драма.
абе както вече казах абсолютно съм влюбена в нея. това е тя
http://www.amazon.com/Kindle-Wireless-Reader-Wifi-Graphite/dp/B002Y27P3M/ref=kin3w_ddp_compare_image1пп специално в твоя случай можеш да си я поръчаш от англия за да си спестиш разходите по доставка и ддс, които в нашия случай бяха 20 долара за шипинг и още 145 лв в бг, ама за част от тях сама съм си виновна защото попитахме за съдействие кофти човек и в последствие се оказа, че по-голямата част от тези пари са за мерси...