Жасмин, честито дипломиране!
Ох, аз само държавен имам да взимам, ама май ще чакам Боян да порасне и да сме заедно, че да си подсказваме
Килимчето е точно такова, на нашия пазар има няколко разновидности в ценови диапазон 20-50лв. Аз съм пробвала, страхотни са.
Лидия, в градината на Боби се случи подобно нещо без сигнал. От общината забранили родителите да купуват вода, но за сметка на това градината си поема този разход /това от преди 2 години/ И сега децата ползват от диспенсърите за вода.
На мен за друго ми е криво - В 17,05 минути в групата има 4 деца /едното са близнаци, значи са си 3/. Това от 32 деца в група. Или всички родители работят на два метра от ДГ, или сме една шепа народ дето ходим на работа.
И при нас е добре, че таткото работи до 17ч и офисът му е наистина на 5 минути от градината. Ако трябва да го взимам аз...А, не знам как е в София, но във Варна, за да си на равни начала с останалите трябва да работиш, иначе се водиш с непълен набор от документи и оставаш резерва. Та, лъжат и си мажат хората, мотат гащи по кафетата и си взимат децата в 16ч...
Иначе на Боби продължава да му харесва, отива с кеф, твърди че се храни, спи и си играе. Учителките не се оплакват. Доволна съм.
Джам, Марти няма да е сам, Боян твърди, че чисти с четката за тоалетна, защото искал да помага на лелите да е чисто в градината
Днес даже предупредих госпожата, защото ако го оставя сама в тоалетната и у дома го прави това упражнение
Чистници, какво да ги правим.