И мен това с ранното вземане щеше да ми е голям проблем, ако не работех за момента в къщи, тъй като работното ми време като ходех в офиса си беше от 9.30 до 18.30, ами с такова работно време каквато и акробатика да направя преди 7 нямаше да мога да ги взимам и трябваше да наемем бавачка за тази цел. Сега си ги прибирам около 16.40 и в яслата са останали само 4-5 деца, но мисля, че е защото другите все още са нови и ги вземат на обяд. В градината мисля, че по късното вземане не е такъв проблем, защото децата са по големи и не мрънкат и реват като бебетата в яслата. Оня ден в групата на Стефан имаше едно момиченце което плачеше и молеше сестрата да звънне на баща му да го прибере, и тя вече се беше обадила, но детето продължаваше да плаче и заради такива случаи персонала иска да се вземат рано децата.
Лидия, и аз това не го разбирам с водата. При нас носим литър и половина в понеделник, поне в яслата. В градината носехме по половинка всеки ден, но сега им купуват голяма туба и им наливат.
Иначе, Ели откри болнавия сезон, днес ми я върнаха с хрема
и понеже тия дни се налага да работя от офиса, утре ще си я водя на работа. Тя поне е по-голяма и ще се занимава с нещо, ако беше Стефан, не знам какво щях да правя, че и баба трудно ще дойде толкова бързо.