0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графиката на petia_82
« -: Септември 20, 2010, 11:43:10 am »
eto i moiata grafika

Re: Графиката на petia_82
« Отговор #1 -: Септември 20, 2010, 12:08:00 pm »
Здравей и добре дошла.
Направи графиката си видима за всички потребитеи,защото в момента не се отваря и нищо не може да се коментира.Дай и малко повече инфо-колко дълъг ти е МЦ,как измерваш БТ,правиш ли Ову тестове,правили сте някакви изследвания-то зависи и от колко време опитвате.
Желая ти успех и да се похвалиш скоро с добра новина.

*
« Отговор #2 -: Септември 20, 2010, 12:13:43 pm »
Здравей Петя, както и Мария ти е писала, направи от настройки в графиката ти да е видима за всички и премахни едната - подписа ти става доста голям и не е позволено, съгласно правилника. Чакаме и инфо. и тогава ще комнтираме.
Успех и дано не коментираме дълго :wink:
« Отговор #3 -: Септември 22, 2010, 10:16:55 am »
Blagodaria vi momicheta che mi kazahte,grafikata mi veche e vidima.A otnosno ot koga pravim opiti za bebche ami ot godina niakade.Minalata godina po tova vreme napravih spontanen abort i togava se pazehme okolo 1,2 meseca no ne ppveche.I ot veche 1 godina nestava neshto.Pravih si pochti vsichki isledvania,majat mi i toi ,vsichko kazvat e nared triabva tarpenie i spokoistvie.tova e.Izviniavaite che pisha na latinica,no komputara mi ne poddarja kirilica.

*
« Отговор #4 -: Септември 23, 2010, 01:03:14 am »
Привет Петя и добре дошла при графиките!  :)
Ето ти един link с работещ Кредор..
http://www.kredor.com/lat2bg/Default.aspx
Пишеш на латиница горе в квадратчето, и после натискаш => НА КИРИЛИЦА и готово. Само даваш едно copy и paste и го слагаш тук, да го четеме.
Погледнах ти графиката. Още е малко раничко да я коментираме, защото си в началото на цикъла.
Каква ти е дължината на МЦ? Правиш ли Ову тестове??

« Отговор #5 -: Септември 23, 2010, 09:44:55 am »
Здравейте, ами средно дължината на МЦ ми е 4,5 дена.а ову тестове до сега не съм правила,но си изчислявам температурата всеки ден и по нея се ориентирам горе долу.

« Отговор #6 -: Септември 23, 2010, 10:57:35 am »
Миличка дилжината на МЦ се определя от началото на едната менструацията до началото на другата.Колко е този период при теб?В зависимост от дължината му може да определиш кога да зпочнеш с Ову тестовете.

*
« Отговор #7 -: Септември 23, 2010, 13:41:10 pm »
Здравей Петя,

в графиките ти не се наблюдава двуфазност т.е няма изразена ФФ с по-ниска базална температура и ЛФ с по-висока БТ, която следва овулацията.
По мое скромно мнение, има някакъв хромонален проблем и ще е добре да се обърнеш към специалист по репродуктивно здраве, а не към обикновен гинеколог.
Това, че си забременявала преди е добър показател за фертилността ти и може би ви трябва само едно леко побутване в правилната посока, за да бъдете щастливи родители. Успех!

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #8 -: Април 20, 2011, 21:10:02 pm »
можели някои да ми каже нещо и за моята графика защото тоя месец нямам ову.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #9 -: Април 21, 2011, 13:48:12 pm »
можели някои да ми каже нещо и за моята графика защото тоя месец нямам ову.
Може да пишеш в общата тема  или да си пуснеш своя.
За да се коментира графика - трябва да има нанесени стойности.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #10 -: Април 23, 2011, 10:24:00 am »
Здравей, Петя_82...да се включа и аз, че нещо се обърках...защо графиката ти започва от 17.09.2010 г.?
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
« Отговор #11 -: Април 23, 2011, 10:40:41 am »
Dragon ако си забелязала това е стара графика и коментарите са от септември,по надолу а сега е задала въпрос jadi1,явно петиа не попълва вече
« Отговор #12 -: Април 23, 2011, 11:32:28 am »
:) Виж това не забелязах :))) Иначе изчето всичко :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
« Отговор #13 -: Април 23, 2011, 11:41:29 am »
случва се :wink: