Ехо здравейте, като за неделен ден днес доста активност има
Йоли хайде почвай го тоя дуфастон и да идва гадинката, че да се почва наново с лова
Добре дошла на
новата ни Мария и да не се задържа много тука
, Снежито правилно ти е казала, неможем да коментираме графката, защото късно си започнала да мериш БТ, интересно ми е обаче как така определи, че ову. ти е на 15-ти ден
Теди късмет миличка, то всички вече са ти казали, че си имаш 14 дни след ову. и би следвало теста да ти отчете
чакам с нетърпение резултата
Лек ви ден момичета и стискам палци за всички, които имат нужда,
Чини страхотен резултат за края на тази страхотна графика,
Цвете забрави ли ни душичко
Момичета пропуснах да ви кажа, че отново моята хламидия е отрицателна, няма да пия АБ, мъжо пие до вторник и свършва, обаче точно около ову. не се азихме и сега незнам, май сгафих, ама пък много м е странно как така той ще има пък аз няма да имам, щом досега не съм прихванала, как тепърва ще ги лепна тия хламидии. Оф незнам вече, сега пък ме облива мисълта, че имам прекалено силна имунна защита и даже му изхвям човечетата, четох че при такива положения само инсеминация или инвитро би помогнало, и сега като правим цветната снимка другия месец ще питам док. дали да си пусна такива изследвания, всъщност май и той си го мисли, защото каза че ще поговорим другия път като види резултатите и от МБ
Хайде пак да ви пожелая лек ден , че май много дълго стана